Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Lota
#169330 Nepavyko rasti informacinio lapelio.
Tai parašykit, kas est naudojęs . Man lyg ir nieko nuo nerimo.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#169350 Apie lorazepamą (eng) - http://en.wikipedia.org/wiki/Lorazepam

inf.lapelis (ru) - http://pharm2004.moslek.ru/view_drug-10826.htm

Teko prieš kelerius metus gert, nes sunkiai užmigdavau.. Na iš pradžių padėjo, o paskui gal nerimas didesnis buvo ar dėl kitų priežasčių, žodžiu, nebegelbėjo manęs šis vaistas. Gėriau jį gal porą mėnesių.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#169391 Man jis kaip miegui geras buvo, nes turejo migdomaji poveiki. Nuo puses tab nerimas sumazedavo, nuo visos miegas suimdavo. Vartojau tik savaite.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#169412 Daug metų jį vartojau(keista,kad nepriprantu),padeda nuo nedidelio nerimo,nemigos.Paskutiniu metu ėmiau jį mažinti iki pusės tab.,vistiek veikia,noriu visai mesti pakeitus kitu,nes pernai buvo pavykę tokiu būdu visai nulipti nuo raminančių,nebent tik retkarčiais imti...
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#172864 Na, aš irgi kiekvieną puselę skaičiuoju. Pasižiūriu į lapelį ir skaičiuoju per kiek dienų, kiek tablečių prireikė :bloga .
Vartotojo avataras
Parašė abc
#182674 laba ,

Nejuokaukit Jus su tais lorafenais zodziu atsargiai as ji gerdavau pries gal desimt metu (Senas vaistas sake db tokius tik pensininkams duoda) zodziu isgeri tabletuke ir jauti kaip smagenis i kaukoles sieneles subega RELAX ,bet va kas liecia kai reikejo ji nutraukti tai siaube siaubeli visa savaite gera nektimis kratydavaus kaip narkomanas negaves dozes pirmas dienas tai vapsie nuo vakaro iki ryto drebulys kratimas prakaitavimas athodai paskui aisku vis maziau maziu maziau ...brrr...kiek prisiminis...aisku gal negerai kad as iskarto ji meciau nemazindamas dozes nors psihologe sake jog jis turi abstinencijos- yra priprantamas
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#182718 Visiškai pritariu abc. Vaistas pasenęs jau... Ir prie jo žiauriai priprantama.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#182727 as ir geriau pries kazkur 8 metus,tai tikrai senos laidos vaistas :)
Parašė Medūza
#185648 Lorofena esu vartojus kuri laika. Stipriai duoda pripratima sitas vaistas. Kritininiu atveju geriau ji vartoti 1 mg ir tik retkarciais, kad neduotu pripratimo,ne kiekviena diena. o siaip geriau pakeisti raminanciais, duodantiems mazesni pripratima, pzv.: Lexotonil arba Relanium.
Parašė elena
#203491 Geriu tris kartus dienoj - ryte ir vidurdieni - 1mg, vakare - 2,5mg, prie to dar Depakina ir Cipralexa, ko tiketis? Pakolkas kaip ir normaliai viskas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#203584 Prieš kokius 4 metus gėriau prieš miegą po 2.5mg porą mėnesių kasdien, po to mečiau ir jokių lomkių nebuvo, nei jis mane labai migdydavo nei ką (tuomet dėl miego problemų turėjau).
O šiaip, jei naujos kartos vaistai nepadeda, o senos padeda, tai ką... kur besidėsi geri ir viskas... dar džiaugies, kad bent kas padeda...
Parašėnemoku
luctus rašė:Vartoju juos, nors jie ir ne mano..

Mamos kontraceptikų nevartoji?
Parašėeggle
#215246 Man išrašė šiuos, reiks gert apie mėnesį laiko. Na, žiūrėsiu kaip bus.
Parašėeggle
#215481 Išgėriau tabletę prieš valandą, poveikis toks lyg būčiau apgirtus. Bet ir linksma :achtung taigi atliks jie man savo paskirtį, eisiu miegot ir be jokio nerimo :)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#218934 Gydytojas išrašė šį vaistą mano uošviui,išgerti prieš miegą,kad mažiau blaškytūsi.Tai vargelio visą naktį turėjom su juo,tiek siautėjo,kad baisu darėsi,žmogus visai be orientacijos paliko,miegoti absoliučiai nenorėjo.Teks vaistukus laukan mesti.