Moderatorius: signs

Parašė elena
#200991 Aš tik dėl širdies su ja kalbėsiu (:, aš vaistus dar tik labai neseniai pradėjau vartoti ir jie tik stipriai pablogino fizinę būseną, tai nejaučiu dar reikmės, šiaip tai aš labai linkus tempti laiką, atidėlioti, aš tai net pati nežinau kada man viskas prasidėjo, kiek atsimenu tai aš visąlaik tokia, jau vaikystėj lunatikuodavau ir kliedėdavau, dabar viskas reiškias kiek kitaip. O va su mokslas tai man tada būna visai prastai, nes aš negaliu susikaupt, susikoncentruot, man nieks neįdomu, viskas per didžiausią prievartą, nes jei išmestų, tada išvis neturėčiau kur dėtis ir ką dartyti. Grįžtant prie Cipralex temos, tai jie kažkaip kompensuoja nikotino poreikį, arba nuo to blogumo jau net nesinori rūkyti :D, pradėjo mintys lįsti, kad reikia mesti, bet dabar manau, kad nikotinas geresnis AD už Cipralexą ;D
Parašėnemoku
#200995 Taip, Cipralex gali sumažinti norą rūkyti. Bet dėl nikotino gerumo lyginant su vaistais tai ką aš žinau, ant Cipralex'o pakelio nerašo „Gydymasis žudo“. :D
Parašė elena
#200998 O taip net puikiau - vienu šūviu du zuikiai :D
Vartotojo avataras
Parašė abc
#201885 elenai is savo praktikos galiu pasakyti jog ji per daug reaguoja i normalu cipralex poveiki ,kuris atsiranda pradejus naudoti si vaista (o ir pripratimui laiko reikia) prie cipralexo prasyk raminamuju ir susitvarkys tau visos tos fobijos(aisku minimum per šesis menesius kokius).

as nustojau gerti cipralexa pries du menesius tai galiu ka pasakyti - nustojus gerti buvo visko ir mintys ir verkti noredavau ir sapnai spalvoti ir drebejimas ..man ir dabar dar galva svaigsta ir smilkinius skauda kartais manau dar reikes kokiu pora menesiuku jog susitvarkytu viskas nes vaistai yra vaistai jie padaro savo tiek teigiama tiek neigiama poveiki...

elena o tu zinai ka paimk spjovus i viska pasidaryk tyrimus del sirdies , bendra krauja tyrimus dar ka nors , na kad tau butu paciai ramiau jog zinotum kad tau cia ne sirdis ar dar kas o tiesiog nervai

beje o kuom skiriasi serotonino priepolis nuo panikos ataku ? manau niekuom juk panikos atakos ir yra kai truksta serotonino
Vartotojo avataras
Parašė abc
#201890 cia idomiai parasyta kokiems zmonems kokie AD tinka
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#201904 kur?
Parašė elena
#201929 abc, dėkui tau labai už komentarą, aš pastaruoju metu ir pati pradėjau galvot, kad tie vaistai visai jau neblogi buvo, tuoj turėčiau būti priimta į dienos stacionarą, na tai reikės viską paaiškinti, žinoma, būtinai raminamųjų.
Dėl širdies, tai pas mane yra tokia maža patologija, neseniai buvau pas šeimos gydytoja, tai, nežinau kodėl nerašė siuntimo pas kardiologę,- mano pulsas būna virš 50, nesiekia 60 minimalios ribos. O šiaip pasakė gerti vaistų nuo spaudimo, bet recepto neišrašė, neva nereceptinis, nors kiek aš pasižiūrėjau, tai be recepto negausiu, gal parduos. Tik nežnau kosėl tas pulsas toks.
Na žiūrėsim kaip su tuo stacionaru bus.
Parašė elena
#203488 10 mg Cipralex + 300/500 mg Depakine + 1/2,5 mg Lorafen = pakankamai neblogai
Vartotojo avataras
Parašė abc
#203493 na manau lorafeno tai tikrai nereikia ,nes atsimenu esu geres kazka senai ta vaista tai nu nafyk nuo vienos tablettukes jauti kaip smegenis subega i kaukoles sieneles ... pilnai uztenka cipralex ir depakine manau
Parašė elena
#203503 Nu žiūrėsiu kai toliau bus , bet dabarvisai neblogai
Parašė Benny
#204129 siaip vartoJant si vaista 10 mg per diena Jau apie puse metu man visvien dauzosi sirdis.. ir t.t... uzeina panikos priepuoliai, galima sakyt kad sis vaistas man netinka?
Parašė elena
#204130 Su, dabar jau 15mg Cipralex, geriu depakine, lorafen, fluanxol ir parkopaną; jokių baisumų - tik mieguistumas.
Parašė Benny
#204131 elena vat tas mieguistumas man nervina kad nieko normaliai negaliu padaryti ir tingysi labai..