Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205887 butent...
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#205889 Kai kuriem "nabožniems" parapijonims, reguliariai "praktikuontiems", reikėtų prisiminti šią eilutę iš Luko Evangelijos
"Lk 11
39
O Viešpats kreipėsi į jį: „Kaip tik jūs, fariziejai, valote taurės ir dubens išorę, o viduj esate pilni gobšumo ir nelabumo..."

tsakant "pabalinti karstai esat, o viduj vien puvėsiai"

(aš tai vienodai papuvęs ir iš išorės ir viduje :D )
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205904 Na visada blogai kai žmonės veidmainiauja. O kunigai, davatkėlės, ir kiti šventeivos irgi žmonės. Taigi visokių ten yra. Vieni šventai laikosi priesakų ir vaikšto į bažnyčią dvasiškai augti. kiti dėl akių nueina, kad kaimynka neapkalbėtų.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205906 tikra tiesa...blogai,kai žmones del kitu vaiksto...is vis skaudu,kad Lietuvoj to tikejimo praktiskai nebeliko... :(
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205909 O man kaip tik atrodo kad tikėjimo klausimu LT kyla į viršų
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205911 kodel?
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205913 Na jau vien todėl kad vis daugiau jaunimo eina į bažnyčią.
O be to jei kalbame apskritai apie dvasines paieškas tai LT kaip niekad daug visokio plauko sektų ir ezoterinių grupių. Tai parodo jog monės siekia dvasinio tobulėjimo.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205914 na,galbut..reik po LT pakeliaut tada,nes savo aplinkoj nejauciu tikejimo....kad ir baznycioj... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205916 O tikėjimo ir nereikia jausti.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205917 supranti kaip yra..man labai reikia palaikymo tikejimo klausimu,protarpiais pokalbiu apie Dieva ir pan..bet nera nei vieno draugo kuris butu tikintis,kunigai kažkokie dirbtini..ir visas tas slovinimas atrodo netikras...budavo kažkada,kad kai stovi tarp besimeldžianciu,tokia ramybe apima,o dabar nieko...esi vienas...net abejoju ar mano maldos Jį pasiekia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205918 jei kambary meldžiasi trys ir daugiau,aš ten esu

ar kažkaip pan... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#205926 Neliūdėkit, tikėjimas Dievu nėra kažkokia pastovi būsena... lyg įtikėjai - kaip ir pasiskiepijai - visiem laikam :D

Tai procesas, kelias...
Ką žinote apie "Jokūbo kopėčias"?
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#205927 Paveikslėlis

va.. radau... lipam ir krintam... ir vėl lipam, nes verta :da
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205976 kas per "jokūbo kepečios"? :bloga
nesu apie tokias berots girdejus..