- 2010 08 22, 21:31
Tai individualu. Vienam geresnis, kitam ne
Moderatorius: signs
- 2010 10 07, 09:52
Sveiki.as naujoke.si vaista geriu antra diena.Salutinis poveikis pasireiske jau vakar.Lb miegot norejos,pykinoo veliau tai praejo,bet ziovulys kamavo :D Ir apetitas didesnis.Paskui nuo puses nakties nebesimiegojo visiskai...ir siaubingas galvos skausmas :bloga kolkas tiek...
- 2010 10 07, 21:22
sveiki,israse man SEROXAT kai man buvo 15metu. salutiniu lyg nepamenu,kad butu,bet ka pamenu tai,kad nuotaika labai pagerejo,tik per pamokas uzmigdavau.o po kazkiek laiko suzinojau,kad daktare israse negera recepta,nes buvau dar per jauna vartoti seroxat. na bet macyjo tam kartui.bet depresija atsinaujina ir atsinaujina
- 2010 10 12, 14:09
O kiek tau dabar metu?
Sinsilita rašė:sveiki,israse man SEROXAT kai man buvo 15metu. salutiniu lyg nepamenu,kad butu,bet ka pamenu tai,kad nuotaika labai pagerejo,tik per pamokas uzmigdavau.o po kazkiek laiko suzinojau,kad daktare israse negera recepta,nes buvau dar per jauna vartoti seroxat. na bet macyjo tam kartui.bet depresija atsinaujina ir atsinaujina
O kiek tau dabar metu?
- 2010 12 06, 22:57
as geriu Arketis (Paroksetinas) kokias 5 dieneles. Esu gerusi Zoloft ir Cipralex pries 6-4 metus, bet dabar sie vaistai nebetinka. Tas kelias dieneles jauciuosi visai ok, tik labai didelis mieguistumas, o man siandien prasidejo sesija.. nezinau kaip bus su tais egzaminais, bet kadangi mano beda perfekcionizmas ir su tuo susijes nerimas, tai prastai islaikyti etgzaminai bus pirmas zingsnis sveikimo link..
We don't sleep when the sun goes down
We don't waste no precious time...
- 2010 12 09, 16:00
Paskyre ir man Seroxata. Is pradziu sake pagerti 6 dienas. Tai tos dienos buvo kosmariskos - pastoviai jutau itempima smakro srityje, kelis kart krupciojo smakras, dilgciojo oda, pykino ziauriai ir nebuvo apetito, kelis kart neiskart galejau pradeti slapintis
Dabar po 2 savaiciu pertraukos pradejau vel juos gerti - snd 3 diena. Savijauta geresne, bet ta itampa smakro srityje vistiek jauciu, o vakar ne iskart pavyko nuryti seiles....Siurpoka...
Bet...jauciu issvajotaja ramybe ir tai man svarbiausia...
Tik vis dar negaliu be Xanaxo uzmigt vakare
Miego noriu ziauriai, bet niekaip negaliu atsijungti - lyg kas stumteltu ir vis pasokstu, issibudinu, na nepaaiskinama busena.....Ar dar kam taip yra?
Dabar po 2 savaiciu pertraukos pradejau vel juos gerti - snd 3 diena. Savijauta geresne, bet ta itampa smakro srityje vistiek jauciu, o vakar ne iskart pavyko nuryti seiles....Siurpoka...
Bet...jauciu issvajotaja ramybe ir tai man svarbiausia...
Tik vis dar negaliu be Xanaxo uzmigt vakare
Miego noriu ziauriai, bet niekaip negaliu atsijungti - lyg kas stumteltu ir vis pasokstu, issibudinu, na nepaaiskinama busena.....Ar dar kam taip yra?
- 2010 12 09, 20:54
pabandyk kokiu vaistazoliu arbateliu.. as kitokiu nebegeriu net, o tik metas, melisas, ciobrelius ir t.t. dar yra visokiu tinkturu su zolytem, pamegink
- 2010 12 12, 13:30
Aciu uz patarima, bet as irgi pagrinde zolelines arbatas geriu - man labai skanu
Na uz savaiteles pas gydytoja - ziuresiu, ka sakys. Kaip mano savijauta keisis. Snd lygiai savaite, kaip geriu, tai tokiom fazem savijauta - tai super gera, tai apatija totali apima, tai vel liudesys, o paskui vel linksmumas....Na nieko, tikiu, kad visaks bus gerai, nes labai pavargau nuo tu panikos ataku, nuo beviltiskumo ir pastovios itampos, tai kol kas man ta apatija netgi patinka....Ramu-ramu ir gera....
Kvepia_lelijom rašė:pabandyk kokiu vaistazoliu arbateliu.. as kitokiu nebegeriu net, o tik metas, melisas, ciobrelius ir t.t. dar yra visokiu tinkturu su zolytem, pamegink
Aciu uz patarima, bet as irgi pagrinde zolelines arbatas geriu - man labai skanu
Na uz savaiteles pas gydytoja - ziuresiu, ka sakys. Kaip mano savijauta keisis. Snd lygiai savaite, kaip geriu, tai tokiom fazem savijauta - tai super gera, tai apatija totali apima, tai vel liudesys, o paskui vel linksmumas....Na nieko, tikiu, kad visaks bus gerai, nes labai pavargau nuo tu panikos ataku, nuo beviltiskumo ir pastovios itampos, tai kol kas man ta apatija netgi patinka....Ramu-ramu ir gera....
- 2010 12 12, 14:05
jei man nebutu sesijos, tai as irgi megauciausi jausmais, kuriuos sukelia tas vaistukas... dabar labai sunku
- 2010 12 14, 22:51
jauciu tokia apatija, nezinau ko imtis, viliuosi, kad praeis..
- 2010 12 16, 16:08
O kiek laiko jau geri Seroxata? As snd geriu 10 diena - tai siek tiek geriau, 8 diena buvo pati baisiausia - visiska apatija, o vakare toks nerimas, rodos, kad kraustaisi is proto
Tikiuosi, kuo toliau, tuo geriau bus...To ir tau linkiu
Kvepia_lelijom rašė:jauciu tokia apatija, nezinau ko imtis, viliuosi, kad praeis..
O kiek laiko jau geri Seroxata? As snd geriu 10 diena - tai siek tiek geriau, 8 diena buvo pati baisiausia - visiska apatija, o vakare toks nerimas, rodos, kad kraustaisi is proto
Tikiuosi, kuo toliau, tuo geriau bus...To ir tau linkiu
- 2010 12 16, 16:15
panasiai tiek pat ir geriu.. gal kokia 12d., neilgai.. ai, keistas jausmas, nezinau ar man labai patinka..
- 2010 12 17, 00:10
Man Seroxat pradžioje veikė kaip koks narkotikas-absoliuti euforija.Ne daug trūko,kad būčiau įtikėjus,kad matau baltus triušius su laikrodžiais,kurie vėluoja arbatėlės.Kaip norėčiau,kad tokia būsena sugrįžtu,nes dabar,pagal mano gydytoją,jaučiuosi kaip normalus žmogus.Man taip nelabai patinka...
- 2010 12 17, 14:58
ojej, vat euforija man pacioj pradzioj buvo, kai pageriau 6 dienas, o po to dariau pertrauka kazkur 2-3 savaiciu. Tai po tu 6 dienu, buvau euforijoj. O po kokios savaites vel labai blogai pasijutau. Antradieni einu pas gydytoja, sake, didins doze, nes dabar geriu po 10mg per diena (puse tabletikes).
kvepia_lelijom, o kokia doze tu geri? Kaip snd jautiesi?
As snd puse velnio
Cikadelė rašė:Man Seroxat pradžioje veikė kaip koks narkotikas-absoliuti euforija.Ne daug trūko,kad būčiau įtikėjus,kad matau baltus triušius su laikrodžiais,kurie vėluoja arbatėlės.Kaip norėčiau,kad tokia būsena sugrįžtu,nes dabar,pagal mano gydytoją,jaučiuosi kaip normalus žmogus.Man taip nelabai patinka...
ojej, vat euforija man pacioj pradzioj buvo, kai pageriau 6 dienas, o po to dariau pertrauka kazkur 2-3 savaiciu. Tai po tu 6 dienu, buvau euforijoj. O po kokios savaites vel labai blogai pasijutau. Antradieni einu pas gydytoja, sake, didins doze, nes dabar geriu po 10mg per diena (puse tabletikes).
kvepia_lelijom, o kokia doze tu geri? Kaip snd jautiesi?
As snd puse velnio