Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#180135 Mokėti geriau prisiversti daryti tai, ko visai nenoriu.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#181783 Noriu išmokt susidorot su stresu ir ilsėtis ne tik internete ar prie kompo. =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#181911 norėčiau būt draugiškesnė,nenoriu būt ironiška,noriu moket bendraut normaliai neapvarant žmonių... :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#182698 norečiau turet bent lašelį tolerancijos ir žmogiškumo...tapau visiška beširde....šiandien įskaudinau 3žmones(jau galėčiau eit ant savo asmeninio rekordo)...norečiau atsukt laiką atgal..
Parašėeggle
#183785 Nesijausti bloga ir linkinti visiem tik blogo
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#186585 ne galvoti,o daryti.DABAR ir ČIA.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#186586 VISKĄ, niekam tikęs padaras esu.
Parašėeggle
#190277 Savo mintis,nuteikti as pozityvesne linkme
Parašė madam
#197651 ir as noreciau mastyt pozityviai....ir pazinti zmones...bet pirmiausia turbut reikia gerai pazinti paciai save... :angel
ParašėtheExploder
#197926 norėčiau save pamilti, įgyti pasitikėjimo savo jėgomis, savo talentais, savo svajonėmis bei tikslais. dabar jau atrodo truputį siurrealu, bet, blemba, kažkada aš tikrai buvau savimi patenkinta - tiek vidumi, tiek išore. norėčiau eiti gatve iškėlus galvą, išdidi, laiminga, besišypsanti, o ne suklypusi, nuleidusi akis, išbalusi, pasišlykštėjusi, išsigandusi.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#197933 begalinę apatiją... :/
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#198725 Per didelį jautrumą,nestabilumą...
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#199150 daugiau svajoti ir besvajojant daryti.mažiau susikoncentruoti į savo minusus .žiūrėti pirmyn,eiti į priekį.mylėti save,ba kitaip ir pasaulio neišeis pamėgti.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#199349 Nustoti nerimauti dėl bereikšmingų smulkmenų,stengtis keisti požiūrį į jas...
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#206273 siandien nenoreciau buti tokia apatiska....