Moderatorius: signs

Parašė Benny
#198832 tai kad as ne pirma karta jai sakiau kad turiu dideli nerima
Ji sako ir taip daug vaistu geri..
Parašė Benny
#198834 paskambinau gydytojai
pasake isgerti fluanxolio
kazkada seniai ji geriu bet man stipriai svoris augo tai meciau bet nerimo tada nebuvo
kokia jusu nuomone
ar tinka jis nerimui gydyti?
Parašė kukutis
#198841 Jei tik jis tau kiek nors padėdavo, tai patariu gert ir dabar. Geriau gera savijauta, nei didesnis svoris.
Parašė Benny
#198848 isgeriau 2 tabletes po 0.5 mg ir is kart numuse dideli nerima
bet bijau del svorio
anksciau kai geriau smarkiai svoris padidejo ~ 20 kg
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#198851 pagerk fluanxoli jei taip tinka laikinai - ir kadangi troskina negerk kaloringu gerimu o vandeni...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#198857 hmm o tu daugiau valgyt norejai kad tiek priaugai ?
Parašė Benny
#198897 tikrai fluanxolis man tinka vakar isgeriau ir siandien iskart atsirado nuotaika noras dirbti nesu toks susierzines ( pyktas ) :)
bet bijau ji gert nes svoris smarkiai auga ir ne del valgio o pats auga valgau nedaug :\
Parašė Benny
#198901 as gydytojos nepaklausiau ko negerti tik pasake isgerk fluanxolio bet kaip manot ar ne per daug AD
10 mg cipralex ( rytas ) + 1 mg fluanxolio ( 0.5 mg ryte + 0.5 diena ), + 100 mg trittico retard ( nakciai ) + 200 mg seroquel ( nakciai )?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#198922 Benny mes ne gydytojai ir tavo gyvenimo miligramais neismatuosim. Laikykis gydytojo nurodymu.
Parašė Benny
#199067 gal kas zinot
turiu problrma.. :( visuomet naktim daznai prabundu ir labai noriu valgyti net negaliu save sukontruoliuot.. labai norisi miltinio maisto ( bulkuciu ir t.t... )
gal esat susidure su sia problema
vaistus geriu bet vis vien naktim prabundu ir valgau ( apie 4, 5 kartus ) ir tai labai vargina ir bloga sveikatai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#199070 nevalgyt..ir atpras organizmas...
Parašė Benny
#199074 bet negaliu susilaikyt nezinau kas darosi :(
gydytoja sake cia del nerimo todel ir norisi miltinio maisto o kai pavalgai nerimas mazesnis
bet kada jis praeis.. :bloga
Parašė Benny
#201588 hey nuo trittico retard isgerus vakare niekam nesinori pries miega stipriai valgiti? ar cia tik man vienam?
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#203986 As ir geriu si vaista jau keletas menesiu..labai susitvarke lovos reikalai,sexas tapo geresnis nei bet kada!Bet va geriu tik 100mg.ir jauciu,kad depresijos ir nerimo atzvilgiu pagerejimo nera,buvo lyg,bet siuo metu apsoliuti duobe-sirdi duria nenormaliai,net ranka skauda,gal nuo AD ?
Vartotojo avataras
Parašė harris
#208625 geriu trecia menesi titicco,galiu pasakyt ,kad asmeniskai nieko gero....net atvirksciai ,atsirado pastovus nerimas,mintys ivairios,nors doze minimali....meginau padidinti ,tai tu keliu dienu is vis nenoriu net prisiminti....ko gero isvada bus ,kad man asmeniskai sis vaistas nelabai :birst: