- 2010 11 04, 07:03
Lenore rašė:Naudojau siuos vaistus kazur puse metu. Kaip zinia adaptacinis periodas yra 2sav. Per jas organizmas pripranta prie medikamento. Pradzioje tos dvi savaites buvo tikrai nekokios. Apetito stoka,automatiskai svorio kritimas, nemiga, dirbtinis aktyvumas. Del nemigos buvo ishrasyti kiti vaistai migdomieji- Stilnox. Miegodavau po pora valandu i para ,ryte jausdavausi pavargus,bet miegot neglejau daugiau. Migdomieji tie skirti buvo labiau uzmigti,nei ishmiegoti.
Po dvieju savaiciu kaip ir zadeta salutiniai povekiai dingo. Man jie gana greit pradejo veikt,jau po pirmos tabletes.. Taciau vis tik antidepresantai slopina smegenu veikla, tak kiek sunkiau mokytis.
cleo rašė:Man sunki depresija su generalizuou nerimu. Asentra padejo. Kol vartojau. O vartojau metus. Tiesa, kol pripratau, galva pirma svaite plyso, o paskui kaip niekur nieko. Nieko blogo nejauciau. Tik visuotini pagerejima
smekla rašė:O man pradžioj pablogėjo, paskui antrą savaitę pagerėjo, o paskui vėl vistiek nieko gero.. Taigi išties kiekvieną skirtingai veikia, matyt kam ko trūksta..ir atspėk nagi..

Tai nusprendziau mesti visus vaistus, pagersiu dar siek tiek xanaxo kol vel sugrisiu i vezes, o tada jau bandysiu uzsiimti savimi, gal kokius zolinius preparatus ir pan., o svarbiausia kardinaliai keisti gyvenimo buda