Moderatorius: signs

Parašėnemoku
Lenore rašė:Naudojau siuos vaistus kazur puse metu. Kaip zinia adaptacinis periodas yra 2sav. Per jas organizmas pripranta prie medikamento. Pradzioje tos dvi savaites buvo tikrai nekokios. Apetito stoka,automatiskai svorio kritimas, nemiga, dirbtinis aktyvumas. Del nemigos buvo ishrasyti kiti vaistai migdomieji- Stilnox. Miegodavau po pora valandu i para ,ryte jausdavausi pavargus,bet miegot neglejau daugiau. Migdomieji tie skirti buvo labiau uzmigti,nei ishmiegoti.
Po dvieju savaiciu kaip ir zadeta salutiniai povekiai dingo. Man jie gana greit pradejo veikt,jau po pirmos tabletes.. Taciau vis tik antidepresantai slopina smegenu veikla, tak kiek sunkiau mokytis.

cleo rašė:Man sunki depresija su generalizuou nerimu. Asentra padejo. Kol vartojau. O vartojau metus. Tiesa, kol pripratau, galva pirma svaite plyso, o paskui kaip niekur nieko. Nieko blogo nejauciau. Tik visuotini pagerejima :)

smekla rašė:O man pradžioj pablogėjo, paskui antrą savaitę pagerėjo, o paskui vėl vistiek nieko gero.. Taigi išties kiekvieną skirtingai veikia, matyt kam ko trūksta..ir atspėk nagi.. :)))
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#208415 Aš vartoju sertraliną, tik ne Zoloftą, o "Sertralin Actavis 50 mg".
Vartotojo avataras
Parašė remisija
#210172 Pradėjau neseniai naudoti zoloftą 50mg.. kartu su xanaxu prieš miegą ir 'kai reikia'. Žiūrėsim.. kol kas bjauri būsena, dažnai pykina, skauda skrandį, svaigsta galva (nors ji svaigo ir prieš vartojant). Kažkiek galbūt neramina kartais nudiegiantis stiprokas galvos skausmas dešinėje galvos pusėje, trumpas.
Parašė freza
#210934 jau trecia sezona (per pastaruosius 10 metu) geriu zolofta, pirmus du kartus jis tikrai labai padejo. na o dabar baisu kad gali ir nepadeti.. jau tuoj bus dvi savaites kaip geriu, siek tiek ramesne jauciuosi bet dar kamuoja nemiga ir kazkoks nerimo jausmas sirdy. jauciu kazkoki spaudima galvoje kuris trukdo susikaupti ir apskritai protiskai kazka daryti.. belieka tik viltis kad zoloftas pades
Parašė Eve_lina
#211485 Israse ir man Zoloft nuo padidejusio nerimo. Pries tai 1 sav. naudojau Xanax prailginto veikimo ir jis man labai tiko, nueme nerima, labai pakele nuotaika, dingo galvos svaigimas atsirades nuo nervu ir itampos. Tam kad nepriprasciau prie sito gerio israse Zoloft ir dar Xanaxo 2 savaitem, kad numalsintu nepageidaujama Zolofto poveiki. Tai po 2 d. meciau Zolofta, nes maniau, kad pakratysiu kojas - mete i visas puses, pykino, visiskai dingo apetitas, tik nuolatinis troskulys, miega irgi ateme ( miegojau max 2h. per nakti ir sapnuodavau mirusius giminaicius), o slyksciausia buvo pshichine busena, ko gero isgyvenau tai kas yra depresija, nuotaika buvo slyksti ir nuolatinis nerimas bei panika. Net xanaxas nelabai gelbejo. Tokios busenos ir i darba teko vaziuoti :bloga
Jau 4-a diena kaip meciau sita bruda, jau kazkiek galiu valgyt ir miego kazkiek padaugejo, tik vis dar tas nerimas ir slyksti nuotaika kankina, kazkiek xanax gelbsti. Suprantu, kad pirmos savaites daug kam buna sunkios, bet as buciau to neatlaikius :( Tai nusprendziau mesti visus vaistus, pagersiu dar siek tiek xanaxo kol vel sugrisiu i vezes, o tada jau bandysiu uzsiimti savimi, gal kokius zolinius preparatus ir pan., o svarbiausia kardinaliai keisti gyvenimo buda :)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#212081 Aš irgi vartoju zoloftą,jau antras mėnuo,prieš tai vartojau seroxatą,bet jis man baisiai netiko,iš lovos neidavo išlipti,o zoloftas man kaip tik,jokio šalutinio poveikio.Jau pirmą mėnesį neliko nerimo priepolių,pasidariau žymiai ramesnė,tik vis dar dūstu,širdis permušinėja,tai gydytoja papildomai vakarais gerti išrašė amitriptyline-grindeks,žiūrėsiu,kaip toleruoju šį vaistą norėčiau,kad ir šis tiktų iš pirmo karto.Xanaxsą kartu su antidepresantais gerdavau,bet jau antra diena jo nebevartoju,nes jau laikas nutraukti.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215925 Po trijų mėnesių zolofto vartojimo gydytojo patarimu,teko didinti jo dozę.Gydymas nebuvo toks veiksmingas,koks turėjo būti,tai dabar gal geriau bus.
Parašė Mažoji
#221641 Geriu 4 mėnesius ir nejaučiu visiškai jokio pagerėjimo, mintys apie savęs žalojimą, savižudybę labai aktyvios. Pasireiškia ir valgymo sutrikimai.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#221646 O gydytojui apie tai sakei?Mano nuomone,jei nejauti jokio pagerėjimo,reikėtų pasikoncultuoti su juo.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#223151 Ar dar yra kam taip,kad po antidepresantų išgėrimo labai nukrenta spaudimas?Vos tik išgeriu zoloftą,spaudimas pavažiuoja žemyn ir taip iki pietų.
Parašė Severija
#224969 man pradžipj išrašė floanxili ar kaip ten jis, gėriau dvi savaitės po tabletę 0,5 g, aišku, visiškai nepadėjo. po to išrašė zoloft 50mg ir floanxilio 1 mg, dar geriu vitaminus triptan complex. geriu kol kas zoloft 25mg kasdien, taip darysiu 6 dienas, po to jau po visą. šalutiniai buvo pirmą dieną baisūs, per pamoką negalėjau vietoj nusėdėti, svaigo galva, atrodo, užpakalis dega, norisi bėgiot, burna džiūna, baisu, po to kasdien vis geriau, tik galva svaisgat galima sakyt non stop. dėl nuotaikų - nebėr jau net po tiek laiko verkimo priepuolių, minčių apie savižudybę irgi mažiau.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#224975 Tuos vitaminus tau gydytojas išrašė?Čia kalbu apie Triptan complex.
Parašė Severija
#224989 jo, daktarė, ji sakė, kad jie geri, ir rekomendavo gerti būtent complex, nes ten yra vitamino b, kuris kelia nuotaiką ir šiaip ten daugiau įvairių vitaminų. yra dar triptan forte, bet ten mažiau vitaminų grupių.
Vartotojo avataras
Parašė Xylotrechusrusticus
#225009 Man irgi išrašė triptan complex ir zolofto. Išgėriau jau pirmąją zoloft tabletės pusę. Kažkoks durnas jausmas ir pykinimas užėjo :bloga

Įsivaizdavau, kad čia silpnas vaistas, bet kai perskaičiau šią temą, tai baisu pasidarė. ;vokie
Parašė Severija
#225062 ne, viskas čia gerai, taip ir turi būti. aš šiandien išgėriau pirmąją pilną tabletę, geresnė savijauta nei išgėrus pirmą kartą pusę. tai reikia prakęsti tas pirmas dienas, po to jau visą tabletę išgėrus bus geriau. laikykis!