Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#201214 Sakykit, as noriu nutraukti rispolept, ar ji nutraukt vartot galima is karto ar reiktu palaipsniui mazint doze (panasiai kaip cipralex?)?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#201217 nutraukt staigiai jokiu budu negalima, reikia palaipsniui, geriausia tegu daktaras grafika sudaro nutraukimo
Parašėnemoku
#201221 Nutraukti galima tik su gydytojo leidimu. Jis tau viską ir paaiškins.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#201299 Ar kas nors pastebejot kad rispolept malsina potencija?
Parašėnegative
Gavelinni rašė:Ar kas nors pastebejot kad rispolept malsina potencija?

taip. absolutely yes.
taigi ir šalutiniuose turėtų būti parašyta.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#201307 Dar pastebejau, kad ne tik potencija, bet ir jausmus malsina. Jau isvis i kyborga pavirtau. Visai bendraut su zmonem nenoriu. Atrodo kad galeciau visa diena i siena nusisukes ziuret. Kaip jums?
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#201351 Kai vartojau si vaistą tikrai jutau jausmingumo sumažėjimą, nustojus po truputi atsistato
Parašėnegative
#201401 aš tai nuo visų didesnių neuroleptikų dozių jaučiuos lyg kūnas, kažkoks organizmas, per kūrį teka kraujas, pulsuoja, virškinimo sistema, šūdai-šikna (nesiplėsiu). daržovė. jokių minčių, nieko, visiškai nieko.
Parašė Vovere
#210190 geriau rispolepta menesi laiko saziningai, bet nebepakeldavau vakarais salutinio poveikio ( nenusededavau, akis versdavo i virsu (slyksciausia ka esu jutes)), tai emiau ir nutraukiau, praejo jau du menesiai, bet jauciu kad vel reiks pradet gert.... zinau kad taip negerai, bet ka padarysi... ;/ reiks pakentet..
Parašė Garik22
#210210 Nu ka israse ir man sita vaista.. po 1 mg ( vakare ). Ziuresim kaip bus :)
Parašė Garik22
#210211 Pas mane Risperidon Actavis. Kuom jis skiriasi?
Parašė Garik22
#210215 Prisiskaiciau cia jusu komentaru, ne vienas komentaras nesiekia gerumo, apie Risperidona tik i bloga puse :) hm
Parašė Garik22
#210216 Ar Rispolept sukelia mieguistuma kaip Seroquel?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210229 sukelia... kadangi galiu remtis tik asmenine patirtimi mane atjunge paroms...bet tai nereiskia kad kita migdys panasiai, siaip jie abu migdo, ir seroquel ir rispolept... uztat gert reik daugmaz nakciai
Parašė Garik22
#210242 Virtual, vakar isgeriau 1 mg Risperidono, tai mazdaug po dvieju valandu labai norejosi miego :) bet diena to nejauciu, tik nerima truputi.