Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#199978 Tai individualu. Vienam geresnis, kitam ne
Parašė klajokle
#205426 Sveiki.as naujoke.si vaista geriu antra diena.Salutinis poveikis pasireiske jau vakar.Lb miegot norejos,pykinoo veliau tai praejo,bet ziovulys kamavo :D Ir apetitas didesnis.Paskui nuo puses nakties nebesimiegojo visiskai...ir siaubingas galvos skausmas :bloga kolkas tiek...
Parašė Sinsilita
#205489 sveiki,israse man SEROXAT kai man buvo 15metu. salutiniu lyg nepamenu,kad butu,bet ka pamenu tai,kad nuotaika labai pagerejo,tik per pamokas uzmigdavau.o po kazkiek laiko suzinojau,kad daktare israse negera recepta,nes buvau dar per jauna vartoti seroxat. na bet macyjo tam kartui.bet depresija atsinaujina ir atsinaujina :(
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
Sinsilita rašė:sveiki,israse man SEROXAT kai man buvo 15metu. salutiniu lyg nepamenu,kad butu,bet ka pamenu tai,kad nuotaika labai pagerejo,tik per pamokas uzmigdavau.o po kazkiek laiko suzinojau,kad daktare israse negera recepta,nes buvau dar per jauna vartoti seroxat. na bet macyjo tam kartui.bet depresija atsinaujina ir atsinaujina :(

O kiek tau dabar metu?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#210603 Kaip tik dabar juos nutraukinėju po beveik dvejų metų vartojimo. Savijauta siaubinga, nuolat svaigsta galva, skauda akis ir panaši bjaurastis. Na bet teks iškęst.
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#211013 as geriu Arketis (Paroksetinas) kokias 5 dieneles. Esu gerusi Zoloft ir Cipralex pries 6-4 metus, bet dabar sie vaistai nebetinka. Tas kelias dieneles jauciuosi visai ok, tik labai didelis mieguistumas, o man siandien prasidejo sesija.. nezinau kaip bus su tais egzaminais, bet kadangi mano beda perfekcionizmas ir su tuo susijes nerimas, tai prastai islaikyti etgzaminai bus pirmas zingsnis sveikimo link..
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#211256 Paskyre ir man Seroxata. Is pradziu sake pagerti 6 dienas. Tai tos dienos buvo kosmariskos - pastoviai jutau itempima smakro srityje, kelis kart krupciojo smakras, dilgciojo oda, pykino ziauriai ir nebuvo apetito, kelis kart neiskart galejau pradeti slapintis :bloga
Dabar po 2 savaiciu pertraukos pradejau vel juos gerti - snd 3 diena. Savijauta geresne, bet ta itampa smakro srityje vistiek jauciu, o vakar ne iskart pavyko nuryti seiles....Siurpoka...
Bet...jauciu issvajotaja ramybe ir tai man svarbiausia...
Tik vis dar negaliu be Xanaxo uzmigt vakare :( Miego noriu ziauriai, bet niekaip negaliu atsijungti - lyg kas stumteltu ir vis pasokstu, issibudinu, na nepaaiskinama busena.....Ar dar kam taip yra?
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#211273 pabandyk kokiu vaistazoliu arbateliu.. as kitokiu nebegeriu net, o tik metas, melisas, ciobrelius ir t.t. dar yra visokiu tinkturu su zolytem, pamegink :flo
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Kvepia_lelijom rašė:pabandyk kokiu vaistazoliu arbateliu.. as kitokiu nebegeriu net, o tik metas, melisas, ciobrelius ir t.t. dar yra visokiu tinkturu su zolytem, pamegink :flo

Aciu uz patarima, bet as irgi pagrinde zolelines arbatas geriu - man labai skanu :) Na uz savaiteles pas gydytoja - ziuresiu, ka sakys. Kaip mano savijauta keisis. Snd lygiai savaite, kaip geriu, tai tokiom fazem savijauta - tai super gera, tai apatija totali apima, tai vel liudesys, o paskui vel linksmumas....Na nieko, tikiu, kad visaks bus gerai, nes labai pavargau nuo tu panikos ataku, nuo beviltiskumo ir pastovios itampos, tai kol kas man ta apatija netgi patinka....Ramu-ramu ir gera....
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#211478 jei man nebutu sesijos, tai as irgi megauciausi jausmais, kuriuos sukelia tas vaistukas... dabar labai sunku :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#211649 jauciu tokia apatija, nezinau ko imtis, viliuosi, kad praeis..
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Kvepia_lelijom rašė:jauciu tokia apatija, nezinau ko imtis, viliuosi, kad praeis..

O kiek laiko jau geri Seroxata? As snd geriu 10 diena - tai siek tiek geriau, 8 diena buvo pati baisiausia - visiska apatija, o vakare toks nerimas, rodos, kad kraustaisi is proto :( Tikiuosi, kuo toliau, tuo geriau bus...To ir tau linkiu :)))
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#211725 panasiai tiek pat ir geriu.. gal kokia 12d., neilgai.. ai, keistas jausmas, nezinau ar man labai patinka..
ParašėCikadelė
#211754 Man Seroxat pradžioje veikė kaip koks narkotikas-absoliuti euforija.Ne daug trūko,kad būčiau įtikėjus,kad matau baltus triušius su laikrodžiais,kurie vėluoja arbatėlės.Kaip norėčiau,kad tokia būsena sugrįžtu,nes dabar,pagal mano gydytoją,jaučiuosi kaip normalus žmogus.Man taip nelabai patinka...
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Cikadelė rašė:Man Seroxat pradžioje veikė kaip koks narkotikas-absoliuti euforija.Ne daug trūko,kad būčiau įtikėjus,kad matau baltus triušius su laikrodžiais,kurie vėluoja arbatėlės.Kaip norėčiau,kad tokia būsena sugrįžtu,nes dabar,pagal mano gydytoją,jaučiuosi kaip normalus žmogus.Man taip nelabai patinka...

ojej, vat euforija man pacioj pradzioj buvo, kai pageriau 6 dienas, o po to dariau pertrauka kazkur 2-3 savaiciu. Tai po tu 6 dienu, buvau euforijoj. O po kokios savaites vel labai blogai pasijutau. Antradieni einu pas gydytoja, sake, didins doze, nes dabar geriu po 10mg per diena (puse tabletikes).
kvepia_lelijom, o kokia doze tu geri? Kaip snd jautiesi? :flo
As snd puse velnio