Moderatorius: Astro-Meška

ParašėŠiršė
maumuo rašė:O kas matė amerikonišką Soliarį, man atrodo jis labiau atspidi Stanislavo Lemo knygos idėją.. Nors Tarkovskio Soliaris visai kitoks, be to Banionis vaidino, o kosminė stotis buvo ką tik pastatytam Vilniaus tv bokšte..

Ou. Man pakako trailerio, kad suvokčiau, jog niekada gyvenime nežiūrėsiu to filmo.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#209261 The Break-Up (issiskyrimas)

toks romantinis filmas,bet toks tikroviskas,vietoj vienoj pravirkau,bet labai gražus,nuosirdus filmas..... :)))
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#209601 Paskutinis žiūrėtas filmas:
Sofios Coppolos kostiuminė drama/romantinė komedija "Marie Antoinette" - super, gražus, šviesus, lengvas, rožinis filmas, labai mergaitiškas, visiškai nedramatiškas.
Parašė satori
#209882 Rekomenduoju

Escape from Sobibor
Papillon (1973)
4 Minutes
Shutter Island
Empty Houses
Gegen Die Wand
Murderball

Čia apie tai, kaip žmonės bando išsivaduoti iš išorinio (arba vidinio) kalėjimo.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#209952 vakar ziurejau "о чем говорят мужчины"(liet.apie ka kalba vyrai).. :)))

komedijabet man patiko,tokia juokinga,kaip 4 vyrai vaziuoja i BI-2 koncerta ir analizuoja moteris......reta komedija,kuri mane privercia juoktis... :DD
Vartotojo avataras
Parašė linn
the ending rašė:vakar ziurejau "о чем говорят мужчины"(liet.apie ka kalba vyrai).. :)))

komedijabet man patiko,tokia juokinga,kaip 4 vyrai vaziuoja i BI-2 koncerta ir analizuoja moteris......reta komedija,kuri mane privercia juoktis... :DD

as ir ta ziurejau,labai faina komedija :))) taip pat rekomenduoju paziureti
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#209966 o gal ir koncerte buvai?xDDD
Parašėeggle
#212126 Neseniai peržiūrėjau "Black swan", geras filmas, įdomus. Man patiko, kas keista, nes nemažai filmų man tik šiaip sau.
ParašėKatastrofa
#212448 Amelie from Montmartre
The Notebook
Paranormal Activity
The Dreamers
Remember me
Ir dar labai daug kitu..
ParašėKatastrofa
#212449 eggle, as dabar kaip tik "Black swan" ir ziuriu :) Ivertinsim.
ParašėKatastrofa
#212455 Ka tik paziurejau "Black swan" - labai idomus filmas. Truputis mistikos, erotikos scenu, nuostabaus sokio - baleto, o pagrindine aktore Natalie Portman tiesiog nuostabi siame filme.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#212466 vakar pažiūrejau "Rails & Ties"(liet. Bėgiai ir kaklaraiščiai)

na,nežinau,gal jis man patiko tuo,kad pataike i dešimtuka,t.y. mano mintis,jausmus....

filmas apie..hmm..tarkim apie du susiliejusius gyvenimus.pirmoj seimoj vežiu serganti moteris ir jos vyras mašinistas,o kitoj 11-etis sunus ir psichiniu ligu turinti motina,kuri nuvairuoja savo automobili ant begiu,sunus išsigelbsti,o motinos isgelbet nepavyko,berniukas del visko kaltina masinista.o ju gyvenimai susibega.
asmeniskai man,tai labai stiprus ir prasmingas filmas..
ParašėKatastrofa
#212470 the ending, labai noreciau si filma paziureti, bet man kazkodel jo nenori siusti...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#212473 tai kur nors online pažiurek ;)
ParašėKatastrofa
#212474 Taip ir reikes padaryti ;))))