Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė abc
#197358 tai mes visi bandome - tik pats ir laikas gydo
Parašėeggle
#198290 norejau paklaust ar nieko tokio nebus jei po to kai isgeriau xanax kavos isgersiu?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#198296 aš rytinius vaistus kava ir užsigeriu. o ką - tipo negalima šitaip? kai kava baigiasi, tai su arbata..
Parašė gytis
#199132 sveiki,jauciu dideli nerima nera nuotaikos nzn ko noriu budavo panikos priepolei dabar lyk ir moku juos suvaldyti liko tik nerimas man israse antidepresantu daug visokiu bandzeu bet man nuo ju buvo labai blogai padeda man xanaxas ar man iseis su juol sita liga isigyditi?
ParašėŠiršė
#199155 Simptomus numalšinti tai turėtų padėti. Bet išsigydymui reikia ne tik vaistų- reikia psichoterapijos
Parašė Benny
#200659 hey kas pasakitu man kaip geriausiai gerti xanax 1 mg ( alprazolamas ) nerimui nuimti ir miega pagerinti?
vakar isgeriau diena 0.5 mg ir nakciai 0.5 mg tai viena karta tik prabudau.. o be yo kas valanda.. bet ar ne per daug gal truputi mazesne doze?
Parašėnemoku
Benny rašė:hey kas pasakitu man

Tavo gydytojas pasakytų.
Parašė Benny
#200663 Ji uzsieny as parasiau e-mail laukiu atsakimo:)
o kaip tavo nuomuone? 0.5 mg i diena cia daug ar mazai ar reiktu 1 mg kaip tik?
Parašė Benny
#201794 vaistas man ira zimiai geresnis negu clonazepam
clonazepam man nuima nerima bet ir labai migdo diena isgeres apsvaiges vaikstau o tai man nepatinka todel manau geriau gert xanaxa ir naktiniui miegui Jis geresnis :)
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Agni rašė:man nuo xanax xr būna labai gera, tiesiog palaima apima, be to jis mane isjungia pusei paros. todėl geriu jo tik kritiniais atvejais, kai nereikia eiti į darbą ir noriu atsijungti nuo viso pikto pasaulio :)
Man irgi nuo jo pasidaro labai gera, ramu, bet ir meigu tada ramiai ir stipriai :)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#212082 Aš xanaxsą vartojau apie du mėnesius,neblogas vaistas,ryte išgerdavau 0,5mg prailginto atpalaidavimo,o vakare jei reikėdavo 0,25mg greito veikimo tabletę.Gerai buvo tuo,kad jis greitai efektą duodavo.Dabar jau jį nutraukinėju,gydytoja sako,kad jau laikas,paliksiu gerti tik antidepresantus,o xanax tik esant reikalui.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#212083 As irgi atsisiunciau is LT pora lapeliu Xanaxo 0,5mg ten berods,ruzavos...man tai ziaaauriai gelbsti,kai uzeina pykcio,isterijos,nerimo priepuoliai.Ypac dabar paskutiniu metu PMS kankina,tai pasidedu pusele po liezuviu (lt gydytoja taip mokino,jeigu reikia,kad staigiai nuramintu),slykstu be galo,bet padeda =) ciulp.saldaini daznai iskart isimetu ir nuima ta kartuma burnoj =) Net draugas mano pasake,kalbejomes pries pora dienu-sako tu xanaxo isgeri,tai iskart pasikeiti,prisiglaudi tada,visai kitokia...nes taip tai tik rekauju ir kabinuosi prie bet ko :bloga Bijau tik priprast labai,nes tikrai geriau jauciuos isgerus..ir tai vilioja...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#212085 Anglijoj jie isvis nepripazysta xanaxo,gaila....galetu kazka tada pasiulyt naujesnes kartos....
Parašė sunku
#212950 Kaip jis reaguoja su alkoholiu? Be abejo nelogiška dabar klaust, bet geriu ne pirmą parą ir išgeriau xanax..