Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129182 Diazepamas (Relanium®) klinikinėje praktikoje praktiškai yra pirmojo pasirinkimo raminamasis, priklausantis vadinamajai benzodiazepinų klasei (dėl cheminio benzeno žiedo, dar papildomo vadinamojo heterociklo ir prie jo prisijungusių radikalų). Jis yra pirminis pagal struktūrą, visi kiti tos grupės vaistai - bromazepamas, lorazepamas, nitrazepamas - turi tą pačią struktūrą, tik prie skirtingų žiedo vietų jungiasi skirtingi radikalai, kurie ir lemia kiek kitokio stiprumo ir poveikio trukmę. Diazepamas naudojamas ir žvakutėmis, ypač kūdikiams ir mažiems vaikams, injekcijomis, esant traukuliams, o tabletes gydytojai rekomenduoja laikyti po liežuviu, nes ji kaipmat ištirpsta ir rezorbuojama į kraujotaką. Pamenu, pirmiesiems panikos priepuoliams 10-11 klasėje būdavo pats tas, bet šiuo metu, reikalui esant, man veiktų per trumpai ir nepakankamai stipriai lyginant su standartinėmis, tarkim, Xanax, dozėmis.
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#161930 Sveiki =) man israse diazepamo 5 mg tabletem gerti naktimis ...bet as noriu gerti ryte kad diena buciau rami , nes kankina itampa baime ir nerimas , gal esat kas gere diazepama dienos metu ? ar labai migdo ? ar nieko blogo jei as ji gersiu dienos metu o ne nakti kaip man sake ?
Parašėnemoku
#164017 Geriu diazepamą, kai prasideda priepuoliai (nuo nervų drebėt pradedu). Labai gaila, bet jis manęs visai nemigdo.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#164026 Na, man tai jis kaip banbonkės, jei stipri panika užeina.
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#166833 Jauciu manes jis isvis neveikia , lexatonilis geresnis B)
Vartotojo avataras
Parašė comes
#172808 Geras vaistas. Tik su laiku prie jo priprantama, todel ir atrodo, jog neveikia... reikia vis didesnes ir didesnes dozes..... Jau per tiek metu, kai man prasidedavo EPI priepuoliai, tai i vena leisdavo iki 3 ampuliu Diazepamo.... ir nieko.... Jei tik greitai suleizdavo, apspangdavau.... Po 20 minuciu dar 3 ampules..... taip ir leisdavo.... kol neumdavo traukuliu..... Jau buvau pripratus. Kitiems, uztnka vienos ampules i raumenis ir nuluzdavo :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#172847 Į veną? Tris ampules? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė comes
#172854 Stacionare tai imanoma. Tiesa skiedzia su fiziologiniu truputi.... Bet kaip man pasakojo, kad su tokiom dozem ir arkli galima nugalabiti :achtung. Stai, ka reiski pripratimas.... Ir taip su visais medikamentais, panasaus profilio... :dream:
Parašėbarfuss
#213472 man vakar išrašė jo kartu su zoloft'u. Gert prieš miegą po dvi tabletes... Migdyt migdo, miegojau kaip užmušta, tik kad ryte iš lovos atsikelt tiek jėgų prireikė, kaip kokius sunkumus laiptais nešiojant. Kūnas kaip akmuo koks. Vis dėlto šiaip taip atsikėliau, bet jaučiuosi dar blogiau nei prieš tai, net vertikalioj padėty negaliu išbūt, vis sienas ramstau. Ir taip kažkaip pykina, bet čia jau matyt zoloft'o įtaka. Šiaip ar taip relanium'as turbūt tik tuo gerai, kad atima visas jėgas, nėra jėgų nei arbatos puodelį išlaikyt, nei tuo labiau prieš save ranką pakelt. Panikos tam kartui nebėra, bet vis tiek kažkas man smegenis pjausto... :bloga
ParašėKatastrofa
#213496 Manes vartojant diazepama visiskai nemigdydavo, tik nerima nuimdavo. Gerdavai dideliais kiekiais..
Vartotojo avataras
Parašė comes
#213501 Manau tai tik adaptacijos laiko klausimas..... Diazepamas vienas is saves neturetu taip "nubloksti", bet saveikoje su kitais medikamentai, jie viens kita "pastiprina". Todel ir tokia savijauta. Siaip, prie Relaniumo priprantama kaip ir prie kitu vaistu, Veliau jo poveikis bus kitoks..... tokio slopinimo neturetu buti. Bet savo gydomaji poveiki tures. Man Relaniumas daugiau patinka uz Clonazepama.... "svelnesnis"..... :dream:
ParašėKatastrofa
#213506 Kad svelnesnis, tai tiesa. As pati klonazepama vartoju.
Parašė Dusulys
#213853 Aš tai buvau savarankiskai klonazepamu pasigydes.Ryjau tabletes be atvangos ir atrode, kad jis manes neveikia.Taip per savaitgali beveik visa pakeli suedziau.Pirmadieni is sules priverstinai parveze namo, nes sake, kad girtas vaikstau.
ParašėKatastrofa
#213864 Taip, jei padaugini klonazepamo, taip ir buna.. Gerai, kad ne ant ratuku isveze.
Parašėbarfuss
#213884 man atrodo, kad mane nuo relaniumo išbėrė. :bloga nes šiaip turėčiau gert po dvi tabletes prieš miegą, vakar dvi išgėrus siaubinga panika užėjo, išgėriau dar dvi. ryte atsikėliau visas veidas išbertas :oops: bet taip gavos kad šiandien beveik visą dieną po vieną po dvi tabletes išgeriu nes reikėjo kažkaip išbūt mokykloj, dabar mažumėlę galva svaigsta bet nieko jis nepadeda man.