Moderatorius: signs

Parašė Aurymas
#211284 sveiki, aš čia naujokas, tad dovanokit, jei kas ne taip. visą vasarą vartojau tai lorafeną, tai clonazepama. pakaitom, nuimdavo nerimą, įtampą ir bitininkaudavau sau ramus, be jokios apsaugos :) reikalas tas, kad vasara baigėsi ir rudens, o dabar jau ir žiemos liūdesys vėl neviltin varo, teko net į alkoholio liūną iklimt. neperseniausiai baigiau truxal ir kas liko, tai 3bromazepano tabletės, neįsivaizduoju ką daryt :/ ar grįžt prie lorafeno su clonazepamu, ar nuvykt pas psiciatrą ir kokio xanaxo papršyt?
iš anksto Dėkoju, už draugišką patarimą
ParašėCikadelė
#211292 Nuvažiuok pas gydytoją ir abu pasitarsit kas tau būtų geriausia.
Parašė Aurymas
#211779 Ačiū, paklausiau tavo patarimo ir šiandien apsilankiau pas gydytoją. vėl išrašė clonazepamo ir xanaxo(šį vartosiu pirmą kartą). 0,5mg, pfizer gamybos ir rausvos spalvos. jei manęs atmintis neapgauna, draugas vartojo baltas, ar jos kuom skiriasi? o labiausiai nustebino kaina: už 30tab sumokėjau 18 lt, o kiek teko skaityt aprašymą tai jis kaštuoja apie 60lt, gal apsiskaičiau ir ten tų tablečių daugiau, kad toks kainų skirtumas?
ParašėKatastrofa
#212885 O man paskirtas clonazepamas, taigi turiu ji vartoti.. bet labai nedidelemis dozemis..
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#215526 katastrofa:
kokiom dozėm vartoji Clonazepama ir kaip dažnai?
Aš pati kartais grįžusi iš darbo išgeriu, kai noriu ramiai praleisti vakarą. Man šitas vaistas patinka, tik bijau jį per dažnai vartoti, nes kažkaip esu įsitikinusi, jog tuomet susilpnėja jo veikimas.
ParašėKatastrofa
sumersara rašė:katastrofa:
kokiom dozėm vartoji Clonazepama ir kaip dažnai?
Aš pati kartais grįžusi iš darbo išgeriu, kai noriu ramiai praleisti vakarą. Man šitas vaistas patinka, tik bijau jį per dažnai vartoti, nes kažkaip esu įsitikinusi, jog tuomet susilpnėja jo veikimas.

Tris kartus per diena po viena tablete. Jo poveikis nesusilpneja, taciau gali issivystyti ziauri priklausomybe, nes pati ta praejus esu.. O kuo tu sergi?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#218063 kaip as buvau ant jo uzsedus, reikejo kaip duonos.
bet nusokau.... :super
ParašėKatastrofa
#218070 Aha, prie jo galima lengvai priprasti...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#218097 dabar daug geriu, manau pati bandysiu mazint.
pasitarsiu su gyd.
pasitaisiau juodai....
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219117 Šitas geras. Ketvirtis ryte ir visą dieną jokių panikos priepuolių. Tik va baigus jį gert, panika pradžioj ūmesnė grįžta.
ParašėKatastrofa
#219141 Kadangi man atkritimas, tai sito brudo per dieną tenka išgerti apie keturias, penkias tabletes. Nesąmonė, pvėl pripratau ir be kloziko negaliu, jis man , kaip vanduo.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#219152 Katastrofa,bet tau jis padeda?As irgi geriu ji kai uzeina panika,po ketvirti,jau kazkur antrus metus,man jis labai gerai padeda.
ParašėKatastrofa
#219207 Aš jau net nebejaučiu jo poveikio kartais, nes pripratimas yra.. Bet man geriau su juo..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#219244 Nežinau, ką gero gali duoti vaistas, kurio poveikis jau nebejaučiamas. :?

Aš va vakar priešpiet su reikalui sugėriau pusę tabletės. Ir šiandien rytą ėjau sienom vis dar - labai mėtė į šonus. Tai labai stiprus vaistas, o priklausomybė gydoma sunkiai.

Pasitarkit su gydytoju, gal yra kuo pakeist Klozą - kokiu patį nerimą gydančiu vaistu, o ne tik jį slopinančiu tam kartui.
ParašėKatastrofa
#219667 Ketvirta diena be kloziko. Laipioju sienom. Bet preis. Ir tikiuosi greitai, nes sienas nuvarysiu :achtung