Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#214141 O kaip manai, kad turėtų padėti?
Parašėbarfuss
#214142 na kad nuramintų, nebūtų psichozių viešose vietose. faktiškai padėjo, bet kai paskui paskaičiavau per dieną dešimt tablečių ir suėjo. na bet šiandien dar išrašė.
Parašė busgerudienu
#216043 Man paskirtas relaniumas, bet sake gerti tik ekstra atvejais ,bet nezinau man jis kazkoka per silpnas (diazepeks mg)
Parašėkakadu23
#231120 Jis tikrai nera silpnas :)

#231128 As irgi vartoju Relanium 5 mg tabletes kai uzeina panikos priepoliai. Kai buna labai stiprus tai kartais net 2 tabletes suciulpiu.
Parašė mariusss
#246224 Aš jį naudoju tik tada, kai neužmiegu. Jis man labai padeda: atpalaiduoja, nuramina ir užmigdo.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#246228 Man Relaniumas per silpnas, jokio poveikio. Nuo tokiu vaistu atsiranda pripratimas, ir galiausiai nebereagoji i tas dozes.... :cry:
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247939 Man irgi jis silpnas
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:Man irgi jis silpnas
Vaikiski vaikai,mano anukai geria
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247971 Anukai relaniuma geria? Tu ka!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:Anukai relaniuma geria? Tu ka!
Susimaisiau,as relaniuma geriau,bet jie silpni.Norejau pasakyti ,kaip vaikiski vaistai silpni
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
mariusss rašė:Aš jį naudoju tik tada, kai neužmiegu. Jis man labai padeda: atpalaiduoja, nuramina ir užmigdo.
O as nelaukiu,kol uzmigsiu ,isgeriu iskart ir ramu.Anksciau kaip budavo ,net nenoriu prisiminti bemiegiu naktu.Laukiu iki ryto ,kol uzmigsiu,tai pradejau bijoti nakties .O dabar bijau dienu ,vel galvos skausmai.Taip ir vargstu ir vargsiu kol numirsiu.Ka daktarai gali galva isgydyti,netikiu.Anukelis sako,seneli tau nupirksim nauja galva ,tai neskaudes.Taip masto 3 metu berniukas.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#250904 Man israse 10 dienu 2ml leidziamu i raumeni. Nezinau is tikruju net ka daryti. Man tie raminamieji siauba kelia. Nors be ju atsistoti neimanoma. O ritovtrilis ar relaniumas yra stipresnis? Gal kas zinote!
Parašėnemoku
macernyte rašė:Gal kas yra susidūręs su šiuo vaistu? jį išrašė seneliui, ( jam 75m), jis gydamojo poveikio, ar trumpalaikio- nerimo slpinimo poveikio? nerimui nuimt, kaip pvz leksotanil, xanaks? Ar galima jį vartoti tokių metų žmogui, jie pakankamai stiprūs kaip suprantu. Jis nesenai po infarkto ir valgo šitas tabletes bet nesu įsitikinusi, kad reguleriai, o juos reikia nutraukinėti plaipsniuj?, pasiskaičiusi lapelį sunerimau. O su daktaru šiuo metu negaliu pasikonsultuoti
Būčiau dėkinga už atsakymą.

svetimapalata rašė:kiek žinau čia taspats kas diazepamas, man yra jį leidę, ir mažai jis man padėjo, tik truputį nerimą nuėmė.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#278064 dvi dienas geriau, bet isgerus absoliuciai jokio poveikio, o jis man ale turi padet uzmigt. nors relaniumas, kiek girdejau yra stiprus vaistas.. plius pati maciau, kai ligoninej vienai panai dave tablete, ji suciulpus iskart be reakcijos patapo ir uzmigo. gal cia kiekvienam zmogui skirtingai priklauso?