Moderatorius: signs

Parašė Aurymas
sunku rašė:Kaip jis reaguoja su alkoholiu? Be abejo nelogiška dabar klaust, bet geriu ne pirmą parą ir išgeriau xanax..

va, va. man tas irgi įdomu: ryte gėriau 0,5 tabletėlę, o šįvakar vartosiu alkoholį. žinau, ligoninėj neatsidursiu, bet ar nepradėsiu griuvinėt, arba nepridarysiu kokių nesamonių(nors ir nesu piktybinis), kurių vėliau neprisiminčiau. šiaip, dažniausiai po išgertuvių būnu tas, kuris viską prisimena.
tai va, gal kas nors susidūręs su šiuo reikalu? vakarinės tabletės tai tikrai nebegersiu
ParašėKatastrofa
#213044 O as siandien apskritai jokiu vaistu negeriau, nes zinojau, kad vakare vartosiu.. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215210 Vėl grįžau prie xanaxso,gydytoja paskyrė vartoti esant reikalui,o tas reikalas pas mane kiekvieną vakarą.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
jura rašė:Vėl grįžau prie xanaxso,gydytoja paskyrė vartoti esant reikalui,o tas reikalas pas mane kiekvieną vakarą.

Ir as jauciu, akd nebegaliu be Xanaxo :( Kas vakara po pusike isgeriu.......
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215562 Brunhilda ar ilgai jau vartoji xanaxsą?
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
jura rašė:Brunhilda ar ilgai jau vartoji xanaxsą?

menesi....
Parašė dievasmanemyli
#215703 as nesenai pradejau gerti xanax 0,5mg gyvenimas daug mielesnis.

Redaguota administracijos
Parašėnegative
dievasmanemyli rašė:as nesenai pradejau gerti xanax 0,5mg gyvenimas daug mielesnis.

Redaguota administracijos

tikiu.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#218339 Vakarais vis paimu po pusikę tabletės,reikia pradėti mažinti,bet vis atidėlioju,reikės susiimti.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
jura rašė:Vakarais vis paimu po pusikę tabletės,reikia pradėti mažinti,bet vis atidėlioju,reikės susiimti.

Bandyk po 1/4 gerti :flo
Vartotojo avataras
Parašė anxiety
#219033 Pries gera valanda isgeriau 1mg sio vaisto, kaip ir paskirta (2 mg dienai). Ir nesuprantu, kas su manomi darosi dabar. Cia narkotikas, o ne vaistas, dar blogiau uz clonezapama :/ As dabar suprantu, mielieji, kaip jus galite sakyti "as negaliu be zanaxo". Nes cia narkotikas, o ne vaistas :/ Reiks eiti nieko nelaukiant pas gydytoja ir prasyti, kad pakeistu kitais vaistais. Pries tai vartojau Lorafen'a ir nieko panasaus nebudavo. Apramindavo, puikiai miegodavau. O nuo sito medikamento jauciuosi apsvaiges, bet jokio nerimo nenueme, atvirksciai, nesusitvarkau su savo mintimis, net nezinau ka daryti.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#219038 Kiekvienam skirtingai,man šis vaistas nuima nerimą,jaučiuosi daug ramesnė.Pas mane ir dozės daug mažesnės.Vienam tinka,kitam visiškai ne,jei tau blogai nuo jo ,tai nereiškia,kad ir kitam taip bus.
Vartotojo avataras
Parašė anxiety
jura rašė:Kiekvienam skirtingai,man šis vaistas nuima nerimą,jaučiuosi daug ramesnė.Pas mane ir dozės daug mažesnės.Vienam tinka,kitam visiškai ne,jei tau blogai nuo jo ,tai nereiškia,kad ir kitam taip bus.

Jura, o tai kokiom dozem tau paskirta? man 0.5mg ryte, o.5 mg vakare ir 1mg pries miega + Trittico Retaard po 150mg vakarais. Gydytoja sake, kad neprivalau kiekvienadien vartotoji xanaxo, cia jau pagal savijauta.O juk sergu visai neseniai, jokiu AD nesu vartojes, tik raminaciuosiu BROMAZAPA ir RUDOTELI. Na, dar kai nesisitvarkydavau su savim isvis, tekdavo 2,5 - 5mg LOrafeno. Ir pastarasis, mano nuomone, slopina ne taip stipriai, visiskai nuima nerima, beto, migdo. O nuo xanaxo tai nesuprantu, kas cia per vaistas, tiesiog neadekvaciai reaguoju i viska, net rasyti sunku dabar :/
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#219045 na as ivairiai jausdavaus nuo xanax...viena kart vienaip kita kart kitaip...o siaip daznai vaistai trenkia per galvele stipriau is pradziu..
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#219620 Pastebejau, kad po Xanaxo (nors db ir pusikes per akis uztenka) bunu kazkokia kaip apdjus, sunkiau sekasi suregzti sakini, ilgiau reikia pagalvoti. Anksciau taip nebuvo.