- 2011 02 20, 11:41
Stalina su Mao paminejai pats.. taip kad nevaidink profesoriaus
Man keistai atrodo, jog tokie gana fanatiski tikintieji religijoje ir dvasiniuose lyderiuose mato tik teigiamus dalykus. Jus tiesiog uzsimerkiate pries visas blogybes ir toliau giedate savo dainele.
Religija kaip ir visokiausi "zakonai" ar "panetkes" yra elementari masiu valdymo priemone, kuri susuka silpnavaliams (kuriu sioje zemeje yra dauguma) smegeneles ir jie nieko nebemato tik apsiseilejusiai grazu pasauleli.
o apie religiją, tikėjimą ar netikėjimą Dievu - jokios mintelės
Nemaisykime religijos ir dievo ar tikejimo juo. Tai visiskai skirtingi ir niekaip nesusije dalykai.
P.S. Apie religija minteles bei kalbeles ir eina. Tik as vienintelis kuris drista garsiai pamineti blogasias jos puses (krikscionybes)
P.P.S. Inkvizicija paskutini zmogu nuzude 1826 metais pasmaugiant (tai oficialus duomenys kuriu neneigia net pati krikscioniu baznycia)
Neklastok istorijos!!! o verciau pasidomek apie tai. Tuo paciu pasidomek ir apie sventaja tikejimo doktrinu kongregacija kuri egzistuoja iki siol. Beja tuo paciu pasidomek kokiais tikslais buvo sukurta toji inkvizicija.
P.P.P.S. Raudonas kryzius baltame fone asmeniskai man asocijuojasi ne tik su "raudonuoju kryziumi" bet ir su raudonu kryziumi ant kario rubu bei kalaviju rankoje. Pradzioje skersk, o veliau parodyk koks esi dosnus bei geras ir mases tave garbins. Tai taisykle kuri veikia iki siu dienu (pradzioje karine invazija, o veliau nusiaubtu miestu atstatymas bei "valdzios teisiu" grazinimas vietiniams)
As nesakau jog religija yra vien blogis. As sakau jog Jus religiniai fanatikai matote tik gerus dalykus ir uzsimerkiate pries bloguosius. Man net du pasauliniai karai yra teigiamas dalykas nors juose puse mano gimines buvo iszudyta ir istremta i tavo minetus gulagus. Taciau jei nebutu buve tu karu, mes lyg siol sedetume prie balanos, o ne prie PC ar prisijunge prie sio saito per mobiluji telefona.
Ir manau is tavo puses yra neetiska kalbeti aie istorijos klastojimus ir teigti jog inkvizicija nenuzude nei vieno eretiko, kai jos pagrindinis tikslas buvo atversti eretikus i tikejima.