Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#209511 Tai kaip supratau, šis vaistas skiriamas nerimui, bet jis negydo nuo depresijos?
Vartotojo avataras
Parašė harris
#209827 na ,kad kaip lyg ir nuo depresijos,bent jau taip parasyta....tiek ,kad jis siek tiek senoviskas....bet,kokiu atveju as jo nebevartoju,gruzau prie CIPRALEX ,kuri naudojau pries 1,5 metu.... ;rak
Vartotojo avataras
Parašė anxiety
#219020 Vakar gydytoja paskyre siuos vaistus vartoti kartu su Xanax'u. Gal kas is jusu vartoja toki derini? Kokie atsiliepimai butu?
Vartotojo avataras
Parašė simili
Benny rašė:paskambinau gydytojai
pasake isgerti fluanxolio
kazkada seniai ji geriu bet man stipriai svoris augo tai meciau bet nerimo tada nebuvo
kokia jusu nuomone
ar tinka jis nerimui gydyti?

tai kad šalutinis poveikis rašoma kūno svorio mažėjimas, man gydytoja paskyrė 2 trečdalius nemigai, arba siūlė rinktis mitrazepina, bet va nuo jo tai neva labai svoris auga
Vartotojo avataras
Parašė Mona
simili rašė:
tai kad šalutinis poveikis rašoma kūno svorio mažėjimas, man gydytoja paskyrė 2 trečdalius nemigai, arba siūlė rinktis mitrazepina, bet va nuo jo tai neva labai svoris auga

O su kokiu AD tu juos derini?
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#221671 As situs vaistus naudoju jau koks 10 menuo..visai nieko.Svarbiausia neslopina libido,gal net pakelia drystu teigt ;)
Su xanaxu visai nieko derinasi,ypac kai uzeina durnos mintys,nerimas,tada xanaxas patvarko reikaliukus..
Miegasi nuo ju :super
Vartotojo avataras
Parašė aviete
aviete rašė:As situs vaistus naudoju jau koks 10 menuo..visai nieko.Svarbiausia neslopina libido,gal net pakelia drystu teigt ;)
Su xanaxu visai nieko derinasi,ypac kai uzeina durnos mintys,nerimas,tada xanaxas patvarko reikaliukus..
Miegasi nuo ju :super

Ir svorio "neaugina " :da
ParašėKatastrofa
#253190 Vakar išgėriau trečdalį. Kritau, kaip negyva, bet ir zopiklonas savo rankeles prikišo :) Seksim viską toliau.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#253191 Aš irgi geriu jį jau kokį mėnesį, du trečdalius. Man su užmigimu problemų nebuvo, tačiau tikrai padeda nuo atsibudimo vidury nakties ir nebeužmigimo. Atsikeliu jau net 5 val. ryto, kas man yra lygu išsimiegojimui, nes anksčiau prabusdavau ir 2 val. :)
ParašėKatastrofa
#253192 Aš apskritai nemiegodavau po kelias paras. Neišeidavo. Diagnozuotas stiprus miego sutrikimas, tai ir valgysiu tuos gėrius, kol susitvarkys :)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#253275 manes jie visai neveike..
ParašėKatastrofa
#253278 Gali būti, juk kiekvieno organizmas skirtingas ir skirtingai viską priima.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#253813 Man tik po poros mėnesių nuo jų miegas susitvarkė, geriu du trečdalius, ir patenkinta visai. Greitai sumažinsiu iki trečdalio.
Parašė Nurduras
#258875 Sveiki, nesenai patyriau miokardo infarktą, gal žinote gerų daktarų, kurie padėtų atsistoti ant kojų?
Parašė Baran
#259901 man trazodonas issauke baimes nerima panika be to ranku drebuli. siaip mygdina jis gerai geriau 150 mg nakciai