Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#43803 turėtų būti nemokamai. tik nežinau kur darys. jeigu vietoj nedaro, gali būti, kad į vasaryną siūs
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#43869 isgeriau to licio...kaip man bloooga...kaip nuslopino siaubekas net sunku apibudint busena, liezuvis pinasi...
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#43871 jooo. man pirmas gal penkias dienas taip buvo. siaubingai troškino, pykino, kaip girta vaikščiojau, miegoti būčiau galėjusi nors ir visą parą, nieko nedariau...

bet turėtų praeiti... :flo
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#64264 jaučiu, kad nelabai man šitų vaistukų poveikis... vistiek jaučiu manijos-depresijos periodiškumus... ojojojojojoj
nežinau...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#64277 ar tau bipollinė?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#82488 o koki salutini poveiki jauciat? :bloga
Parašė Nematoma
#112454 Mano vienas pažįstamas tuos vaistus vartojo...akivaizdžiai matėsi, kad žmogų kaip reikiant nuslopina, dažniausiai miego norėjo, mažai kalbėdavo ir pan., bet va, ar jie aktyvino, ar čia liga suveikdavo(manau, kad jam maniakinė depresija, tiesiai man nesakė) nes kartais susidurdavau su tokiu jo lindimu į akis, neramumu, būtinų sprendimų priėmimu čia ir dabar....
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#210138 buvo mano vyrui užplaukę, kai pareikalavo, kad daugiau nebegerčiau ličio. porą savaičių negėriau- labai stipriai išryškėjo manijos-depresijos epizodai, pasidariau atitinkamai nervinga- mieguista. ir kartu nusprendėm, kad reikia gerti toliau. tai va, geriu ir toliau ir gersiu tikriausiai visą gyvenimą. dabar pašalinių reiškinių jokių nejaučiu. tik bėda ta, kad nebekompensuojamas litis :bloga šįkart vaistinėj gausiu 100tab už 65Lt. bet gyd sakė, kad galima iš lenkijos atsivežti. deja, nevažinėjam mes ten...
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#212432 tai va, noriu informuoti, kad tikrai, kai buvo nekompensuojamas litis, nusipirkau 50tab už 30Lt :da
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219663 o storejama nuo jo? mano drauge labai sustorejo butent nuo licio :sado
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#219705 aha storejama ... bent as tai jooo.... [dabar negeriu aciu dievuj]
Parašėnegative
#219721 nuo pačio ličio šiaip negirdėjau, kad storėjama. gal skiriasi mityba geriant litį?..
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#219724 negalima keliu produktu, pamenu tik greipfruktus ir suri

man litis netiko visikai :x bet nereiskia kad kitiems netiks ir kazkas ims ir sustores ar ka...
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219812 man įdomu, KODĖL storėjama? padidėja apetitas? sutrinka skydliaukės veikla? nuolat jaučiamas alkis? kas? nesuprantu, juk kažkas turi būti :DD ar kaupiasi vanduo?