Moderatorius: signs

Ar vartojate AD?

43
17%
183
72%
29
11%
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#218915 kas vartojat ketipinora?
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#220904 Čia kokius vaistus vartoja kaip suprantu iš temos. Tai vartoju aš:

Citalopram Actavis 20mg (parai)
Fluanxol (2 kartus per diena, ryte ir po pietų)

Dar nakčiai kažkokius vartoju(kad miegočiau), pavadinimų nepasakysiu, nes juos man duoda dienos stacionare, pavadinimų neatsimenu.
Vartotojo avataras
Parašė pykcius
#221222 Vartoju cipralex 10mg
Vartotojo avataras
Parašė jura
#221225 Zoloft 100mg,xanax 0,5mg esant reikalui
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#221276 Vartoju fevarin jau daugiau kaip pusę metų.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#221279 šiuo metu vartoju:

quetiapine,
fevarin,
tiapridal - esant reikalui.
relanium - esant reikalui.
lexotanil - esant reikalui.

(o tas "esant reikalui" kažkaip jau pradėjo per dažnai būti.)
Parašė mantas5533
#223164 o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#223172 as vartoju citalopranum 20mg
ir Depakine 3x500 mg
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
mantas5533 rašė:o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?

priklauso nuo to kokius vaistus vartoji ir kokį jų kiekį. nelabai įsivaizduoju aktyvaus sporto apsvaigus.
pats rimtai sportuoti ėmiau, tik juos metęs.
Parašė Tipotipas
parijas rašė:
mantas5533 rašė:o ar kas nors is sportuojanciu vartoja vaistus tarkim as futbola lankau bet bijau vartoti nes gali sportinei formai pakenkti ar yra tokiu?

priklauso nuo to kokius vaistus vartoji ir kokį jų kiekį. nelabai įsivaizduoju aktyvaus sporto apsvaigus.

Kaip tik vartojant vaistus rekomenduojama sportuot, nes vaistai letina medziagu apykaita, svoris auga. As pats sportuoju keturis kartus per savaite ir tikrai reikia sportuot :)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Tipotipas rašė:
parijas rašė:

Kaip tik vartojant vaistus rekomenduojama sportuot, nes vaistai letina medziagu apykaita, svoris auga. As pats sportuoju keturis kartus per savaite ir tikrai reikia sportuot :)

tai faktas, kad sportuoti reikia, aš kalbėjau apie savo patirtį, kai nuo arkliškų dozių vos padirbdavau, ką jau kalbėti apie sportą. po to dar buvo abstinencijos laikotarpis, kai nutraukiau visus vaistus staiga, tada irgi ne kas buvo.
Parašė Tipotipas
#223346 Na as buvau nutraukes vaistus, tai labai atkritau ir sportas tada isvis nedomino...
Parašė bimbam123

Aš irgi žaidžiu futbolą nemažai (gal ne taip rimtai kaip tu), vartoju seroxatą, man nuo jo jokių slopinimų nėra (tik pradžioj, kol pripratau buvo negera), tai visai netrukdo sportuoti.
Vartotojo avataras
Parašė amika
#229506 Vartoju cymbaltą; xanax; zolpidem.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#229520 Cipralex 20 mg
Depakine 1000 mg
Fluanxol 0,5 mg
Quetiapine 25 mg