Moderatorius: signs
- 2010 11 02, 19:53
Ar galima gauti 1grupės invaliduma jei yra nustatyta paranoidinė šizofrenija F20.0 ?
- 2010 11 02, 19:55
Taip.
- 2010 12 26, 21:15
Lota rašė:O čia per vieną dieną tu tiek tų tablečių sugeri? Gal per daug? O antidepresantų tau nerašo? Jie kartais irgi nuo verkimo padeda.Sveika kerol as taip pat turiu invaliduma,verkimas del nezinia ko irgi kamuoja,esu 28 metu,o jauciosi kaip vaikas.Judu invalido vezimelio pagalba.Dar kaip nuo itampos negali suvaldit savo kuna,tai isvis nesinori gyvent
- 2011 01 14, 18:12
Labukas na cia tikrai nera taip lengva su isidarbinimu
Visu pirma kokia grupe pas tave invalidumo?Buk labai atsargi,nes netekti pinigeliu dirbant - isidarbinant tikimybe nemaza.
Esu pirmos grupes 25 proc.darbingumo drbau 3 menesius.bet toliau sveikata neleido ir rizika pakels popierius ir nutrauks dali salpos.
Turiu pazistama zmogu kuriam apuoste kad dirba ir nueme puse sumos.Gal teisingai jai gali dirbt ner ko but valstybes islaikitiniam.Musu valdzia negailestinga
Visu pirma kokia grupe pas tave invalidumo?Buk labai atsargi,nes netekti pinigeliu dirbant - isidarbinant tikimybe nemaza.
Esu pirmos grupes 25 proc.darbingumo drbau 3 menesius.bet toliau sveikata neleido ir rizika pakels popierius ir nutrauks dali salpos.
Turiu pazistama zmogu kuriam apuoste kad dirba ir nueme puse sumos.Gal teisingai jai gali dirbt ner ko but valstybes islaikitiniam.Musu valdzia negailestinga
- 2011 01 14, 18:29
Ivona, as neturiu jokios grupes, tiesiog pasidomejau. Bet nesijauciu ne velnio pajegi dirbti, apskritai siuo metu jauciuosi kaip koks bejausmis vegetuojantis padaras... Man taj atrodo butu baisu eit i komisijas ir gaut neigaluma... (cia as grynai apie save kalbu, suprask teisingai). O del ko konkreciai tu turi grupe?
- 2011 01 14, 23:49
As puikiai tave suprantu,toks jausmas mane lydejo puse metu,man nesinorejo gyvent,as jauciausi kaip kokia bobute parasiusi testamenta ir jau ruosianti gala gauti.As gerdavau arbata,man buvo dzin su cukrum ji ar be-skonio nejauciau,kvapo,as apsoliuciai niekonejusdavau.Baisu,silpna galva svaigsta,niko matyt nenorejau,telefonas mobilus kai skambedavo,as bijojau ji pakelti.As grupe turiu nuo vaikystes,gymdymo trauma,nevaikstau judu invalido vezimelio pagalba.O tai tau kiek metu?Kreipeisi i gydytoja,ar vartoji kokius vaistus,kur gyveni?
- 2011 02 08, 20:44
tas pats ir man, dabar eisiu i komisija, na zinai, nenoreciau prarast
Katastrofa rašė:Vasario menesi bus lygiai metai, kaip turiu antros grupes invaliduma. Man tai gyventi netrukdo, tai tiesiog papildomas pragyvenimo saltinis
tas pats ir man, dabar eisiu i komisija, na zinai, nenoreciau prarast
F 33.1
- 2011 02 08, 20:54
vezio laikinai neliko remisija bet atsirado epilepsija + kitos ligos buvo perziureta mano bila ir as gavau 15% dar maziau nei turejau nedaviau niekam jokios pakisos komisija taip nusprende pati
didziausias mokslas ismokti artmo akyse pastebeti nepasirodziuses asaras ir suprasti giliai sirdyje paslepta skausma
- 2011 03 10, 18:59
Sveiki. Gavau 3 grupe. Atsiunte pastu pazyma. Sakykit ka toliau tureciau daryti? Ar turiu dabar kreiptis i sodra? Aciu is anksto..