Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219645 as siandien gavau dar viena doze ruzavu tableciukiu. ir myliu visa pasauli :DD
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#219749 lievaj kai laime matuojama miligramais...

vartoju sita geri tik extra atveju [1-2 kartai per menesi dabar 3 tfu], daugiau isdalinu aplinkiniams... kitas reikalas seroquelis bet cia kita tema...
Vartotojo avataras
Parašė anxiety
#219916 Dekingas uz patarimus. Kazkaip pasikeite xanaxo poveikis i geraja puse. Kad ir sava nuoziura (su psichiatre nepavyko susisiekti), taciau dvigubai sumazinau geriamu vaistu kieki. Dabar 0.25 ryte, 0.25 per pietus ir 0.5mg vakare. Ir visai kitaip jauciuosi :). Viskas puiku, jauciu, kad padeda vaistai, nuotaika puiki palyginus su tom kosmariskom pastarosiom dienom, nerimo kaip nebuta, nesijauciu abdujes nuo ju, kaip kad pries tai. Tiesa sakant, nemanau, kad blogai padariau, jog savo nuoziura sumazinau vartojimo doze. Visgi reiks pranest gydytojai, pasitarti, kai bus tam galimybe. O siaip kol kas viskas puiku :).
Vartotojo avataras
Parašė coma
#220123 o ar gali sito israsyti seimos gydytoja? man psichiatre buvo sita parasius bet jau seniai pas ja buvau, kai uzsirasysiu tai tik uz kokio menesio priims, o dabar labai reikia arba sito arba bromezapamo. gal kas susidure?
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#220131 taip, gali, man pirmiausia šeimos gydytoja ir išrašė
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#220905 Kai kreipiausi į gydytoja, man buvo šito išrašę, bet neilgai ja vartojau. Toks trumpas buvo, dabar lyg rimtesnius geriu. Kol kas kiek gėriau nejutau šalutinio poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė Ufonautas
#221097 Turėjau labai "smagų" nuotykį su Xanax. Kadangi mano organizmą labai viskas veikia. Man buvo išrašyti Xanax gerti panikos priepolio metu. Na, išgėriau. Nubėgau pas mokyklos seselę (tada dar nežinojau nieko apie tai kas man.) ji iškvietė greitają, Atvykę bandė parašyt kardiogramą, nepavyko nes visas drebėjau, na ir vyzdžius patikrino. Jie buvo kitokie. Nežinau, nemačiau savęs, tai išvežė į Antakalnio ligoninę vilniuje tikrint ar nevartoju metamfetamino.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#223715 Gal geriau vieną kartą nueiti pas gydytoją,nei pora mėnesių kankintis.
Parašė apelsinas
#226903 Sveiki.Ar galima sportuoti vartojant xanax xr?
Parašė apelsinas
#226967 o nuo kiek laiko vartojimo xanax xr priprantama?po kiek laiko pasijunta priklausomybe.prisiskaiciau as cia jusu ir baisu pasidare. :) nors geriu tik trecia diena,bet be gydytojo nurodymo,o teta patare.
ParašėKatinas
#226968 :? o tavo teta psichiatre?
Parašė apelsinas
#226999 na ne,net ne gydytoja.Siaip patare.Jai tipo padejo,dukrai jos tai sako pabandyk ir tu.Tai ir bandau.Veikia puikiai,bet bijau pajaust priklausomybe.
Parašėnegative
apelsinas rašė:na ne,net ne gydytoja.Siaip patare.Jai tipo padejo,dukrai jos tai sako pabandyk ir tu.Tai ir bandau.Veikia puikiai,bet bijau pajaust priklausomybe.

veikia puikiai. :D aguonų ekstraktas irgi puikiai veikia. :D
ParašėKatinas
#227007 O kai susergi plauciu uzdegimu, klausi tetos, kokius vaistus gerti, ar eini pas gydytoja?
O supranti, kad raminamieji vaistai ne saldainiai, ne ramuneliu arbata, ne vitaminai?

Pradziai siulau paskaityti visu pirma xanax vartojimo lapeli, bei pagalvoti del kokiu priezasciu visame pasaulyje tai yra receptinis vaistas.

Skamba piktai? Taip, as ir esu pikta, turbut del to, kad esi n-asis asmuo uzsiiminejantis savigyda ir mano kantrybe, ieskant tokiu zmoniu galvose bent vieno vingio, ganetinai issekus :flo

O jei labai nepatinka mastyti ir elgtis logiskai, gali arba pasinaudoti enigmos patarimu arba del pripratimo teirautis tetos, juk ju tokia puiki patareja :achtung
Parašė apelsinas
#227011 Na jei susergi sloga tai nebegi iskart pas gydytoja.Panasiai ir siuo atveju.