Apsižiok rašė:jaučiu, kad esu įpratęs prie bromazepamo/lexotanilio.
Nežinau, tikiuosi, kad atjunkimas bus kiek galima lengvesnis..
O kiek laiko vartoji bromazepamą?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Apsižiok rašė:jaučiu, kad esu įpratęs prie bromazepamo/lexotanilio.
Nežinau, tikiuosi, kad atjunkimas bus kiek galima lengvesnis..
Apsižiok rašė:Nemoku - su pertraukom kokius antrus metus.
, beje dabar vel vartoju........
Mantas rašė:Vartoju xanax jau 6 metus. Atejo liepto galas... Nepadeda daktarai..vienas kalba vienaip kitas kitaip, vienas raso vienokius, kitas kitokius vaistus.. Be xanax neimanoma.. esu bandes numesti kelis kartus uzsidarydamas namuose porai savaiciu ir pan.. jausmas pats ziauriausias kuri esu jutes.. Tokio gyvenimo nebenoriu, nes griuna asmeninis gyvenimas. Laukiu kokio gyditojo pagalbos. Kitaip matau tik vieninteli buda pasitraukt is to gyvenimo, nes jau atsibodo tas gerkleje esantis guzazs ir nekordinuoti veiksmai, kalba.. PATARIMAS NIEKUOMET NEVAROTI KAZKO PANASAU I XANAX.. 26m Mantas. Pavargau kenteti..
sandrita rašė:Mantas rašė:Vartoju xanax jau 6 metus. Atejo liepto galas... Nepadeda daktarai..vienas kalba vienaip kitas kitaip, vienas raso vienokius, kitas kitokius vaistus.. Be xanax neimanoma.. esu bandes numesti kelis kartus uzsidarydamas namuose porai savaiciu ir pan.. jausmas pats ziauriausias kuri esu jutes.. Tokio gyvenimo nebenoriu, nes griuna asmeninis gyvenimas. Laukiu kokio gyditojo pagalbos. Kitaip matau tik vieninteli buda pasitraukt is to gyvenimo, nes jau atsibodo tas gerkleje esantis guzazs ir nekordinuoti veiksmai, kalba.. PATARIMAS NIEKUOMET NEVAROTI KAZKO PANASAU I XANAX.. 26m Mantas. Pavargau kenteti..
o ka sako gydytojas?o be xanaxo dar kazka gerei?
Mantas rašė:Geriau antidepresantus ir dar ivairiu visokiu: Paroksetin, spitomin 10mg, coaxili, trapudali(neiskaitau daktaro rasto)Trunxal, ir dar daug kitokiu. prisipazystu juos tinkamai nevartojes, budavo kad pagerdavau menesi max 2 ir nustodavau nes nematydavau tikslo pirkti ivairiu daktaru skiriamus skirtingus vaistus, gerdavau saujomis o niekas nepadedavo(suprantu del savo kaltes..) tiesiog neturedavau tiek finansu ant tu vaistu. Dabar nusiteikes rimtai gydytis.. p.s. esu kazkada neikam nieko nesakes uzsidares stacionare, bet aciu uz toki gydima , man ten dar blogiau paliko..vien nuo tos aplinkos.. gal yra zmoniu kurie yra susidure su xanax priklausomybe ir zino kaip xanax`a pakeisti kitais vaistai. p.s. mintys sokineja, atsiprasau, kadnegaliu nuosekliai atrasyti nes labai prastai jauciuosi