Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Apsižiok
#217953 Tik tas jausmas ir artimieji ir padeda, kitaip nuklysčiau į juodas lankas.
Tikiu, kad padės. Ir savo meditacijom toliau gelbėsiuos, jos man padeda :).

Aha, neblogas, iš dainos ištrauktas:

Finalinė apvaizda. Apsižiok :D
Parašėnemoku
Apsižiok rašė:jaučiu, kad esu įpratęs prie bromazepamo/lexotanilio.
Nežinau, tikiuosi, kad atjunkimas bus kiek galima lengvesnis..

O kiek laiko vartoji bromazepamą?
Vartotojo avataras
Parašė Apsižiok
#218995 Nemoku - su pertraukom kokius antrus metus :).
Parašėnemoku
Apsižiok rašė:Nemoku - su pertraukom kokius antrus metus :).

Aš truputį mažiau laiko gėriau - virš metų. Nutraukiau labai lengvai kažkaip, nebebuvo reikalo gert, tai ir negėriau.
ParašėKatastrofa
#221802 Priklausoma nuo raminamuju................ Ziauriai.
Parašėnemoku
#221807 Gal taip pat, kaip ir depresuotas nuo antidepresantų, hipertenzija sergantis nuo spaudimą reguliuojančių vaistų? Manau, kad jei reikalas yra, tai normalu juos gerti.
Parašėdragonfly
#222189 nuo neuroleptiku ir fluanxol priklausomybes nebuvo. Pavargau ir meciau :), beje dabar vel vartoju........
Vartotojo avataras
Parašė Apsižiok
#225817 Na va, negeriu bromazepamo jau nuo Velykų
Ir visai gerai
Parašė Mantas
#270438 Vartoju xanax jau 6 metus. Atejo liepto galas... Nepadeda daktarai..vienas kalba vienaip kitas kitaip, vienas raso vienokius, kitas kitokius vaistus.. Be xanax neimanoma.. esu bandes numesti kelis kartus uzsidarydamas namuose porai savaiciu ir pan.. jausmas pats ziauriausias kuri esu jutes.. Tokio gyvenimo nebenoriu, nes griuna asmeninis gyvenimas. Laukiu kokio gyditojo pagalbos. Kitaip matau tik vieninteli buda pasitraukt is to gyvenimo, nes jau atsibodo tas gerkleje esantis guzazs ir nekordinuoti veiksmai, kalba.. PATARIMAS NIEKUOMET NEVAROTI KAZKO PANASAU I XANAX.. 26m Mantas. Pavargau kenteti..
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
Mantas rašė:Vartoju xanax jau 6 metus. Atejo liepto galas... Nepadeda daktarai..vienas kalba vienaip kitas kitaip, vienas raso vienokius, kitas kitokius vaistus.. Be xanax neimanoma.. esu bandes numesti kelis kartus uzsidarydamas namuose porai savaiciu ir pan.. jausmas pats ziauriausias kuri esu jutes.. Tokio gyvenimo nebenoriu, nes griuna asmeninis gyvenimas. Laukiu kokio gyditojo pagalbos. Kitaip matau tik vieninteli buda pasitraukt is to gyvenimo, nes jau atsibodo tas gerkleje esantis guzazs ir nekordinuoti veiksmai, kalba.. PATARIMAS NIEKUOMET NEVAROTI KAZKO PANASAU I XANAX.. 26m Mantas. Pavargau kenteti..

o ka sako gydytojas?o be xanaxo dar kazka gerei?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#270446 nuo migdomųjų...šūūdas kažkoks
Parašė Mantas
sandrita rašė:
Mantas rašė:Vartoju xanax jau 6 metus. Atejo liepto galas... Nepadeda daktarai..vienas kalba vienaip kitas kitaip, vienas raso vienokius, kitas kitokius vaistus.. Be xanax neimanoma.. esu bandes numesti kelis kartus uzsidarydamas namuose porai savaiciu ir pan.. jausmas pats ziauriausias kuri esu jutes.. Tokio gyvenimo nebenoriu, nes griuna asmeninis gyvenimas. Laukiu kokio gyditojo pagalbos. Kitaip matau tik vieninteli buda pasitraukt is to gyvenimo, nes jau atsibodo tas gerkleje esantis guzazs ir nekordinuoti veiksmai, kalba.. PATARIMAS NIEKUOMET NEVAROTI KAZKO PANASAU I XANAX.. 26m Mantas. Pavargau kenteti..

o ka sako gydytojas?o be xanaxo dar kazka gerei?

Geriau antidepresantus ir dar ivairiu visokiu: Paroksetin, spitomin 10mg, coaxili, trapudali(neiskaitau daktaro rasto)Trunxal, ir dar daug kitokiu. prisipazystu juos tinkamai nevartojes, budavo kad pagerdavau menesi max 2 ir nustodavau nes nematydavau tikslo pirkti ivairiu daktaru skiriamus skirtingus vaistus, gerdavau saujomis o niekas nepadedavo(suprantu del savo kaltes..) tiesiog neturedavau tiek finansu ant tu vaistu. Dabar nusiteikes rimtai gydytis.. p.s. esu kazkada neikam nieko nesakes uzsidares stacionare, bet aciu uz toki gydima , man ten dar blogiau paliko..vien nuo tos aplinkos.. gal yra zmoniu kurie yra susidure su xanax priklausomybe ir zino kaip xanax`a pakeisti kitais vaistai. p.s. mintys sokineja, atsiprasau, kadnegaliu nuosekliai atrasyti nes labai prastai jauciuosi
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#270705 Mantai laikykis,..negaliu nieko kito parašyti šiu metu kaip tik laikytis..ieškok pagalbos,.o jos tikiu tikrai sulauksi. aš už tave laikau kumščius.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
Mantas rašė:Geriau antidepresantus ir dar ivairiu visokiu: Paroksetin, spitomin 10mg, coaxili, trapudali(neiskaitau daktaro rasto)Trunxal, ir dar daug kitokiu. prisipazystu juos tinkamai nevartojes, budavo kad pagerdavau menesi max 2 ir nustodavau nes nematydavau tikslo pirkti ivairiu daktaru skiriamus skirtingus vaistus, gerdavau saujomis o niekas nepadedavo(suprantu del savo kaltes..) tiesiog neturedavau tiek finansu ant tu vaistu. Dabar nusiteikes rimtai gydytis.. p.s. esu kazkada neikam nieko nesakes uzsidares stacionare, bet aciu uz toki gydima , man ten dar blogiau paliko..vien nuo tos aplinkos.. gal yra zmoniu kurie yra susidure su xanax priklausomybe ir zino kaip xanax`a pakeisti kitais vaistai. p.s. mintys sokineja, atsiprasau, kadnegaliu nuosekliai atrasyti nes labai prastai jauciuosi

Laikykis, Mantai.
nuo xanaxo nulipti tikrai yra sunku, tiek dvasiškai, tiek fiziškai.

Pats vienas to tikrai nepadarysi, nebent turi geležinę valią, gali susidaryti planelį, kaip mesti... bet bus sunku, labai sunku.

Gydytojas tau geriausiai gali padėti, ir galbūt geriausiai būtų atsigulti į ligoninę, kur tave stebėtų ir padėtų nulipti nuo vaistų...

Bet realybė irgi nėra tokai graži, gali pasitaikyti tau koks pobaisis gydytojas, kuriam bus vienodai ant tavo problemų ir viensu vaistus tiesiog pakeis kitais, bet nepadės nuo problemso pabėgti.

Jei turi galimybę, apsilankyk pas kelsi skirtingus psichiatrus, išklausyk ką jei turi pasiūlyti.

O xanaxo atsisakyti staigiai net nebandyk, tai reikėtų daryti labai labai po mažu... galbūt pakeisti silpnesniais raminamaisiais, bet iš esmės tai jeigu pats nori tai padaryti savo jėgomis, turi pasiruošti pasirašyti sau tarkim 3 mėnesių planelį ir dalinti tabletytes į mažiausias dalelytes ir labai lėtai mažinti.

O kiek tu beje mg per dieną xanaxo išgeri?