Moderatorius: Astro-Meška

ParašėKatastrofa
#216670 Mano mama :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#216763 gauta graži rože su rašteliu,kita kalba.išvertus parašyta "valant kitu sielas išvalai(ar iprasmini) savąją".. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#216989 tetis nupirko nauja aparateli cukrui matuoti :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#218768 Justino Marcinkevičiaus mirtis...
Parašėeggle
#218772 Irgi J. Marcinkevičiaus mirtis.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#221827 šnd Vakarai siekia pradėt py****it Liviją.
na ką gi, paskutinįsyk, kai jaudinausi dėl panašių dalykų, gal buvo 2003-iųjų kovą,[nuo kovo 19–iki gegužės 1], kai bushas paskelbė sup***iąs iraq, nieko neįvyko didesnio ar baisesnio. nustębino, betlet it be...
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#222051 sesuo kalbejosi su manim ir nesisaipe =)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#222254 filmas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#222637 keli žmones,su kuriais bendravau.ju nuosirdumas,atvirumas ir palaikymas,klausimu,kurio vengiu.keisti jie padarai,bet tuo paciu nuostabus. :)))
buvo visai gera siek tiek pakalbet su viena drauge,kuri isklause,nors ir ne visai atvirai kalbejau.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#225477 nustebau,jog motina laikėsi duoto žodžio :lakstau
didžiuojuos ja šiandien. :angel
Vartotojo avataras
Parašė remisija
#225501 Nustebino šiandieną sulaukta parama ir palaikymas iš auklėtojo ir direktorės. Ypač jos žodžiai. Taip gerai nuteikė, kai priminė, jog aš esu tokia pat 'nuostabi, kūrybinga ir stipri asmenybė', kokia buvau ir 'anksčiau', kad ir kas bebūtų. Nors ir sunku tuo tikėti man dabar, bet tai vis tiek pakėlė nuotaiką.
Vartotojo avataras
Parašė wall
#225581 mane nustebino, tas kad sugebu atsiprašyti, net neturėdama žodžiu.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#225695 tai, kad atsikėliau 09:01 ir ne vėliau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#225756 priėjęs neblaivus vaikinas stotelej ir paklauses kodel liūdžiu. :)
buvo iš tikro smagus pokalbis,nors ir neblaivus iš abiejų pusiu,bet nuoširdus.
gera,kad dar yra Tikrų Žmonių... :angel
ParašėKūnas
#225840 Vykdamas namo, apsipirkinėjau stoties Maximoje. Lyg niekur nieko stovėjau prie kasų, kol mes, paprasti žmogeliai, nepamatėm į parduotuvę įeinančio JO. ČIGONŲ BARONO :relax: Oda tamsi kaip negeriečio. Jis vilkėjo storą, juodą, odinį paltą, juodas kelnes, rudus batus, pasidabinęs juodais akiniais ir - vos ant kojų išsilaikiau - dėvėjo juodą skrybėlę, padabintą visokiais auksais ir brangenybėm. Tiesa, rankoje dar laikė Maximos maišelį. Sušnabždėjo pardavėjai kažkokius burtažodžius ir iš lėto pro mus praėjo. Visi išsižioję žiūrėjo, net pardavėja pradėjo pliusuoti kažkokias ne mano prekes. Žodžiu, visapusiškai sėkminga diena, pamačius tokį stebuklą.