Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumuo
aviete rašė:As siuo metu savavaliskai pradarius kapsule AD nuberiu truputeli milteliu,mazinu...nes noreciau mest jau tuos visus vaistus...skauda skrandi,nenoriu kimst vaistu jokiu...uz keturiu dienu eisiu pas daktara,pasakys kraujo atsakymus ir nuspres ar galima jau nutraukinet po truputi AD.Bet as apsisprendus"paliubomu" mazint ir baigt,ka jis benutartu :bloga

ir aš taip buvau pradėjęs daryti, nes patapau laimingu mieguistu meškinu, bet, laimei prasitariau psichiatrei, tai išaiškino, kad taip daryti nereikėtu, net jei gerai jaučiuosi, kad susidariusios naujos neuronų jungtys smegenuose taptų pastovios. Sakė jog rekomenduojama nemažinti dozės nuo 6 iki 9 mėn. po stabilaus pagerėjimu (čia gal mano atveju, kaip kitiems nežinau) tad vėl geriu tiek kiek prirašė (150mg effexor ir 15mg mirtazapino per dieną)

p.s.
vieną vakarą užmiršau išgert mirtazapino tai kitą dieną jaučiausi kažkaip įtartinai pakiliai :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#222763 Aii...jie cia aplamai kitaip gydo...seimos gydytojas sprendzia ,be psichiatro :? Nepasitikiu jais,net niekad nepaklausinejo-kaip jauties,kokios mintys ir pan. :(
Ta trazodona juk raso ant dezutes (cia UK) gerti su maistu arba iskart po jo,man nesigauna taip...nes as 2-3val.iki miego nevalgau jau nieko...kudinuos istisai...bijau,kad "dadejau" gerdama ant tuscio skrandzio sau vargelio...:(
Todel naaaciort noriu pabaigt nors kuriam laikui vartot tabletes,kapsules ir t.t.kasdien vis vaistai ir vaistai...bloga jau...noriu duot pailset organizmui...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#222764 O del pagerejimo....net nezinau....rudeni bus berods 2m.kaip as vel "ant" AD...geguze 1m.kaip as ant situ paskutiniuju...pagerejimo neatsimenu...:? net nzn jei paklaustu daktaras ka pasakyt :? pasimeciau dabar isvis.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#222766 na man, prieš pradedant gert AD, situacija buvo tokia, kad būčiau sutikęs ir akmenis graužt, kad baigtųsi naktinis nerimas su dienine depresija. Tad dabar kaip kareivėlis vykdau visus gydytojo paliepimus, nes pasakė jog nedagydita depresija bjauresnė už negydytą. Tikiuosi jog tabletės ją, nelabąją, pribaigs greičiau nei mane, o tada nutraukinėsiu AD kaip, palieps shrink'as.. ir su jumis pasidalinsiu įspūdžiais =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#222772 na as manau tu klaida darai..atkrisi ziauriai po keliu men...suvalgyk obuoli su vaistais ar jogurta nuo to nesustoresi
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#222850 Aviete,nesavivaliauk,nedaryk klaidos,jokiu budu pati nenutraukinek,pasitark su gydytoja!Cia yra ne juokai!
Parašėdragonfly
#222881 Jo, aviete nenutraukinek, o jei nepasitiki gydytoju - pakeisk jei gali
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#222964 Aš irgi nesupratau. Kai ateina laikas, kada jau galima nutraukt, jei viską darysi palaipsniui, nemesi staigiai, tikrai tas laikotarpis pakenčiamas. Bet kokiu atveju, lengviau nei pagirios :achtung tik ilgiau užtrunka.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#223027 du kart efexora nutraukiau..esu gyvas pavyzdys kad imanoma..ismokyt kenteti
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
dangiska rašė:lota kodel diabeta ? nesuprantu ka cia norejai pasakyt :bloga

matyt norėjo pasakyt, kad nutraukdami AD dar gausim niežus, buboninį marą ir sifilį :D :D
čia toks humoras skirtas depresoviems smegenams :DD
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#223043 Na as savo valia kol laukiu vizito pas gydytoja nuberiu truputeli milteliu is kapsules,tiesiog sumazinu stipruma ir tiek =)
Dangiska negaliu jokio obuolio nei jogurto aplamai valgyt,nes rugstingumas padidejes nenormaliai,siuo metu gerkle net isgrauzta skauda :bloga
Valgau koses virtas be riebalu jokiu...viska svelnu,troskinta,virta maista,nes ziaaauriai chrienovai su skrandziu :( gyvenime taip nebuvo,kad menesiais diena is dienos "nenumustu" rugstingumo nei vaistai,nei tinkama mityba...Vien del to reiktu nutraukt siuo metu AD,nes jie geriami nakciai ir erzina lb skrandi . Kad atkrisiu ir vel vartosiu -tikiu...Neveltui stazas jau 10 metai...
ParašėKatastrofa
#223047 Uj, vaikai, nenutraukim taip anidepresantų, nes gali ir haliunkėm baigtis...
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
aviete rašė:Na as savo valia kol laukiu vizito pas gydytoja nuberiu truputeli milteliu is kapsules,tiesiog sumazinu stipruma ir tiek =)
Dangiska negaliu jokio obuolio nei jogurto aplamai valgyt,nes rugstingumas padidejes nenormaliai,siuo metu gerkle net isgrauzta skauda :bloga
Valgau koses virtas be riebalu jokiu...viska svelnu,troskinta,virta maista,nes ziaaauriai chrienovai su skrandziu :( gyvenime taip nebuvo,kad menesiais diena is dienos "nenumustu" rugstingumo nei vaistai,nei tinkama mityba...Vien del to reiktu nutraukt siuo metu AD,nes jie geriami nakciai ir erzina lb skrandi . Kad atkrisiu ir vel vartosiu -tikiu...Neveltui stazas jau 10 metai...

Gali būti ne rūkštingumas padidėjęs, o blogai užsidarinėja klapanėlis kuris neleidžia skrandžio rūgščiai tekėt stemple gerklės link, taip nuo AD būna.. ir obuolys suvalgytas prieš miegą kaip tik padėtų :da
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#223090 reik tau susirast gera gydytoja del skrandzio ..visada variantas yra pigus bilietai i lt o cia mokami medikai...manau pastatytu tave ant koju
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#223093 Aš tą patį norėjau siūlyt, vis vien juk dabar nedirbi, ar ne?