Moderatorius: signs
- 2010 09 01, 20:13
cia ne nuo vaistu o cia ira degenralizaciya ar kaip ten kai atsiungi
- 2011 05 01, 09:14
ar kam nors nuime nerima?
- 2011 05 01, 11:29
o koks nerimas buvo pas tave pries cymbalta vartojant? o tai nutraukus neatrkrenti?
- 2011 05 04, 13:22
ar kam padejo isai?
- 2011 07 09, 14:17
Aš vartoju Cymbaltą, bet nemanau, kad šis vaistas man padeda. Mėginsiu jo atsikratyti.
- 2011 08 07, 09:18
Abstinencija nuo jų žiauroka: svaigsta galva, mėto į šonus, ir šiaip kamuoja bendras silpnumas, bet žinoma poveikis poveikiui nelygus, kitam gali būti ir kitaip.
O šiaip tai nerimą tikrai gerai nuima, praktiškai verkimo nebėra, sunkiai susigraudinu, apetitas normalus, tik va su lytiniu potraukiu ne kaži kas.
Cymbalta vartoju po 60 mg daugiau nei metus laiko. Su jais jaučiuosi gerai.
O šiaip tai nerimą tikrai gerai nuima, praktiškai verkimo nebėra, sunkiai susigraudinu, apetitas normalus, tik va su lytiniu potraukiu ne kaži kas.
Cymbalta vartoju po 60 mg daugiau nei metus laiko. Su jais jaučiuosi gerai.
- 2011 10 24, 19:06
Galbūt reikėtų teirautis gydytojo.
daldum rašė:Gal kas žinot vaistų, kurių pagrindinė sudedamoji dalis duloksetinas, pavadinimą Rusijoje? Kiek žinau ten Cymbaltos kaip ir nėra.
Galbūt reikėtų teirautis gydytojo.
Some people just need a high-five. In the face. With a chair.
- 2011 11 05, 00:00
As Cymbalta geriau puse metu po Valdoxano. Kokias tris dienas is pradziu uzeidavo laimes ir liudesio bangos. Patiko tas jausmas. Ypac, kai per savaite emiau jausti, kaip malonu tinginiauti (anksciau riogsodavau lovoj ir viskas man buvo kancia). Nuo sio vaisto pamazu atsirado sveikas malonumo jausmas. Ko niekad nejauciau vartojant Valdoxan (vartojau metus).
Seniau as budavau siam forume. Neprisiregistravus. Skaitydavau ir mane tai labai palaike, kad ne viena as, kad ne man vienai taip blogai.
Todel labai bijojau Cymbaltos nutraukimo, kaip cia rasiusieji patyre.
Mane ispejo, kad gali skaudeti galva.
Taciau jokio nutraukimo sindromo visiskai nebuvo.
Gal pora kartu paskaudejo galva, bet skausmas toks, kaip ilgai miegi ir persimiegi. Nors is tikruju as ir megstu ilgai pamiegoti, gali buti, kad ir persimiegojau tada.
Cymbalta mane pastate ant koju.
Seniau as budavau siam forume. Neprisiregistravus. Skaitydavau ir mane tai labai palaike, kad ne viena as, kad ne man vienai taip blogai.
Todel labai bijojau Cymbaltos nutraukimo, kaip cia rasiusieji patyre.
Mane ispejo, kad gali skaudeti galva.
Taciau jokio nutraukimo sindromo visiskai nebuvo.
Gal pora kartu paskaudejo galva, bet skausmas toks, kaip ilgai miegi ir persimiegi. Nors is tikruju as ir megstu ilgai pamiegoti, gali buti, kad ir persimiegojau tada.
Cymbalta mane pastate ant koju.

arba issijungiu is aplinkos ir staiga sugriztu i realybe su klausimu KA sakei?