Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė jura
#224193 Norėčiau gauti atsiliepimų apie Klaipėdoje dirbančius psichiatrus
Vartotojo avataras
Parašė Žiežula
#224801 Nors pas psihiatrę buvau tik vieną kartą, bet savąja džiaugiuosi (E. Bykova, Druskininkai). Ji šiaip daugiausia gydo priklausomybes. Iš pirmo žvilgsnio tai man nepatiko, bet pradėjus kalbėti pakeičiau nuomonę. Labai atidžiai klausosi, domisi, gerai valdo situaciją. Tik kad brangoka :dream: Tiesą pasakius, laukiu kitos konsultacijos, nes iš jos kabineto išėjau padrąsinta, netgi pasitikinti savim (kas būna retokai) :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#225414 Lankausi pas Baliūnienę psichikos sveikatos centre.Paprasta ,bendrauti lengva ,bet tik tiek.Ilgai vaikščiojau privačiai pas Puodžiukynaitę,bet pasidarė per brangu ,be to vaistų nekompensuoja.O centre šiaip jau pasirinkt gydytojos neleido,nukreipė pagal gyvenamą vietą
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#225482 Kažkaip nustebau peržiūrėjęs "postus" - nejau niekas nesusidūręs su gyd. Dembinskiene (Vasaros g.), Robertu Petroniu? Diana Verseckiene? Vijole Aputyte? Šiurkute? Laurinaičiu?

Kas nors, m? :)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#225483 Diana Verseckienė dirba dienos psichoterapijos centre, kai ten lankiausi, tai ji buvo mano gydytoja; man patiko, kad skirdavo labai daug laiko, išsiklausinėdavo visų smulkmenų. Nors vaistai man buvo parinkti kitos gydytojos. Apskritai, kai apie ją pagalvojau dabar, tai man ji atrodo - jokia, visiškai nieko negalėčiau pasakyt apie ją, kaip apie gydytoją. O pas Dembinskienę buvau porą kartų, bet tik išsirašyt vaistų, kol neturėjau savo gydytojos, tai gerą įspūdį paliko, lankyčiausi pas ją. Profesionali labai pasirodė. Apie kitus neteko girdėt.
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#225489 Laisvė Dembinskienė ar ne pas šita man teko apsilankyti? Dabar galvoju. Prisimenu, kad pasiuntė pas vedėja. Tai jei ji, pas kurią buvau, tai esu labai blogos nuomonės apie ja. Su manimi ji žiauriai kalbėjosi, tokia elgsena kokia buvo su manimi tai labai bloga. Kaip kitiems nežinau, bet ji man per žiauri buvo.
Parašė dalyba iš nulio
Ars Velvetica rašė:Kažkaip nustebau peržiūrėjęs "postus" - nejau niekas nesusidūręs su gyd. Dembinskiene (Vasaros g.), Robertu Petroniu? Diana Verseckiene? Vijole Aputyte? Šiurkute? Laurinaičiu?

Tai kad čia labai skirtingus gydytojus išvardijot
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#225510 Tik su D.Verseckiene teko susitikt psichoterapiniam d.st. Paliko gerą įspūdį, nors ne ji buvo mano gyd., teko ir su ja porą kartų kalbėtis. Labai moka "ištraukt" info. Man kartais būna kad galva ištuštėja nežinau ką sakyt, o su ja kažkaip norma buvo.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
dalyba iš nulio rašė:
Ars Velvetica rašė:Kažkaip nustebau peržiūrėjęs "postus" - nejau niekas nesusidūręs su gyd. Dembinskiene (Vasaros g.), Robertu Petroniu? Diana Verseckiene? Vijole Aputyte? Šiurkute? Laurinaičiu?

Tai kad čia labai skirtingus gydytojus išvardijot

Žinau, todėl ir klausiu ;)
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#227010 Teko Petronio vedamoje psichoterapinėje grupėje dalyvauti, tai veda tikrai profesonaliai. Pas Šiurkutę skyriuj teko porą kartų gulėti, tai ten griežtai, bet teisingai
Vartotojo avataras
Parašė amika
#227522 Gal kas galėtų pasakyti savo nuomonę apie Marių (buv. Žiegždrių) ligoninės moterų Depresijos skyrių ir parekomenduot tolerantišką, malonų gydytoją skyriuje? Girdėjau gerų atsiliepimų apie tą skyrių. Ačiū. :aciu
Vartotojo avataras
Parašė būsiu_Liepa
#227587 Sveiki. Norėjau paklausti, gal kas gali parekomenduot kokį (- ią) psichologą (-ę) ir psichiatrą (- ę)? Kadangi nelabai galiu mokėti už jų teikiamas paslaugas, būtų geriau jei tai būtų kokioje nors poliklinikoje .. Ir dar .. Gal kas žino kur vyksta nemokamos grupinės terapijos? ..
P.S. Ar poliklinikoje teikiamos psichologų paslaugos tik ribotam sesijų kiekiui? ..
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#227639 Liepa, o kokioje poliklinikoje esi registruota? Poliklinikuosenemokamos psichoterapijos seansu yra ribotas skaicius (berods 15) , o del grupines grupines psichoterapijos pirmaiusia reikai pasikonsultuoti su psichiatru
Vartotojo avataras
Parašė būsiu_Liepa
DDarijus rašė:Liepa, o kokioje poliklinikoje esi registruota? Poliklinikuosenemokamos psichoterapijos seansu yra ribotas skaicius (berods 15) , o del grupines grupines psichoterapijos pirmaiusia reikai pasikonsultuoti su psichiatru

Esu registruota centro poliklinikoje. Lankiausi pas psichologę, bet baigėsi seansai. Liepė susirasti pastovią psichologę ir pradėt lankytis grupinėj psichoterapijoj. Turiu problemų su bendravimu - nemoku (net nežinau ar noriu) bendrauti su žmonėmis. Nieko neprisileidžiu, nors ir matau ir man tiesiai į akis yra sakoma, kad nori mane pažinti, su manim bendrauti, o aš tiesiog ką nors trumpai atsakau ir duodu suprasti, jog bendravimo iš manęs tikėtis neverta. Taigi, ką aš norėjau pasakyti .. Psichologę labai sunkiai prisileidau, o kai prisileidau - ji išėjo. Paskui buvo tik dar sunkiau. Manau, per greit prisirišu prie žmonių, kuriuos pasirįžtu įsileisti vidun. Tad negaliu pastoviai keisti psichologų, kadangi tai tik pridarys man dar daugiau žalos.
Pas psichiatrę lankausi, geriu vaistus. Ji taip pat rekomenduoja psichoterapijas ilgam laiko tarpui.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#227650 Jei labai aktuali kaina,tai butu variantas susirasti pradedanti psichoterapeuta(-e), tai kainuotu nuo 30 litu viena sesija, uz tokia kaina galima rastiir psichoterapine grupe