- 2011 06 14, 22:18
Sveiki,
man šiandien šeimos gydytoja atsitiktinai išrašė Xanax'o. Sakau atsitiktinai, nes jinai manęs neinformavo nei kokį vaistą išrašo, nei koks jo šalutinis poveikis. Ir aš tik vaistinėje nusipirkusi pažiūrėjau į pavadinimą.
Situacija tokia, kad nuo kovo pabaigos kamuoja silpnumas ir visiškas išsekimas (kamuodavo ir anksčiau, bet ne toks siaubingas), ypač pavalgius, maždaug valandai praėjus negaliu nei atsistoti nuo kėdės, nei mąstyti, nei kalbėti, dreba rankos ir pan. Iš pradžių galvojau, kad skydliaukė ar cukrinis diabetas, atsisakiau visų blogųjų angliavandenių (saldumynų, cukraus, duonos, krakmolo ir pan.), bet visi hormonų, kraujo, fermentų tyrimai puikūs. Pasimatavus kraują priepuolio metu kartais rodo hipoglikemiją bet ne visada.
Žodžiu, šiandien gydytoja nusprendė, kad aš tikriausiai kažkada sirgau kokiu nors virškinamojo trakto uždegimu ar pan. ir tada buvo negera, o dabar tiesiog psichologiškai bijau valgyti (čia jos visa frazė, kurią jinai kokius keturis kartus pakartojo, neklausė manęs nei kaip aš valgau, nei ką valgau) ir kad man reiktų įtampą apmažinti. Tai vat sako, imk receptą, čia vaistukai nemigdys tavęs, gali ir mašiną vairuoti, nei slopins, nieko. Aha...
Žinokit pasimečiau. Silpnumo priepuolių užeina, bet rečiau, gal porą kartų per savaitę. Tai dabar nežinau net ką daryti su tuo Xanax'u. Beje, išrašė man po 0.25 mg dukart dienoj. Ai, dar, visai nesmagu, bet dirbu teisinį darbą ir bet koks psichiką veikiančių vaistų naudojimo įrašas ligos istorijoje palieka dėmę ir sudaro kliūtis kilimui karjeros laiptais valstybės tarnyboje. O gydytoja manęs neatsiklaususi išrašė tų psichiką slopinančių vaistų (ir įrašė į kortelę) ir net neinformavo.
Ups, sorry, kad tiek daug prirašiau, bet visai pasimečiau, gerti man tas tabletes ar ne.