- 2011 06 13, 21:57
O tikrai tie limitai galioja? Nes aš pusantrų metų vaikščiojau poliklinikoj nemokamai. Psichiatrė irgi maždaug panašiai kalbėjo, tačiau pataikiau ant ambicingos ir rezultatų siekiančios psichologės, tai vis pratęsinėjo. Iš nuotruopų pamenu, jog psichiatrė gali pratęsti konsultacijas, jei yra tam poreikis. Bent mano poliklinikoj tokia praktika buvo.
būsiu_Liepa rašė:DDarijus rašė:Liepa, o kokioje poliklinikoje esi registruota? Poliklinikuosenemokamos psichoterapijos seansu yra ribotas skaicius (berods 15) , o del grupines grupines psichoterapijos pirmaiusia reikai pasikonsultuoti su psichiatru
Esu registruota centro poliklinikoje. Lankiausi pas psichologę, bet baigėsi seansai. Liepė susirasti pastovią psichologę ir pradėt lankytis grupinėj psichoterapijoj. Turiu problemų su bendravimu - nemoku (net nežinau ar noriu) bendrauti su žmonėmis. Nieko neprisileidžiu, nors ir matau ir man tiesiai į akis yra sakoma, kad nori mane pažinti, su manim bendrauti, o aš tiesiog ką nors trumpai atsakau ir duodu suprasti, jog bendravimo iš manęs tikėtis neverta. Taigi, ką aš norėjau pasakyti .. Psichologę labai sunkiai prisileidau, o kai prisileidau - ji išėjo. Paskui buvo tik dar sunkiau. Manau, per greit prisirišu prie žmonių, kuriuos pasirįžtu įsileisti vidun. Tad negaliu pastoviai keisti psichologų, kadangi tai tik pridarys man dar daugiau žalos.
Pas psichiatrę lankausi, geriu vaistus. Ji taip pat rekomenduoja psichoterapijas ilgam laiko tarpui.
O tikrai tie limitai galioja? Nes aš pusantrų metų vaikščiojau poliklinikoj nemokamai. Psichiatrė irgi maždaug panašiai kalbėjo, tačiau pataikiau ant ambicingos ir rezultatų siekiančios psichologės, tai vis pratęsinėjo. Iš nuotruopų pamenu, jog psichiatrė gali pratęsti konsultacijas, jei yra tam poreikis. Bent mano poliklinikoj tokia praktika buvo.