Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#223954 kaip pradet naudot, nuo kokios dozes kad nemigdytu, o atvirksciai?
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#223967 man tai padeda ketvertukas,ir nemigdo,o apramina.Laikau po liezuviu ,kol istirps.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#223991 reiks bandyt.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#227859 man jį paskyrė. tipo tie peiliai badantys mano širdelę yra nuo nerimo. nesuprantu aš šito šūdo. kaip tai gali sietis? o dvasiškai jaučiuosi gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#227860 Oi, puikiai pažįstu tuos peilius. Tai tikrai nerimas. Tik atsargiai su tuo clonozepamu, prie jo labai greitai įprantama, o abstinencija labai sunki.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#227861 žinau, kad abstinecija sunki. išvis nenoriu vėl pradėt vaitus. pasui gaunasi toks uždaras ratas...
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#227862 Vat būtent, o gydyt tai jie negydo.
ParašėKatastrofa
#227914 Aš per šitą brudą vos nemiriau..
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Katastrofa rašė:Aš per šitą brudą vos nemiriau..

Papasakok, jei gali, kaip nutraukei, nes tu, kiek pamenu, nemažai jo vartojai.
Man užteko mėnesį pagert po tabletę per dieną, paskui dvi savaites kankinausi. Oi, daugiau niekada...
ParašėKatastrofa
#227930 Sumaišiau su alkoholiu, dar dadėjau tris diazepamo ir vieną lorafeno, jaučiau, kaip širdis stoja, bet iškvietė greitąją ir atpumpavo.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#227932 Gerai, kad gerai baigėsi.
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#228193 Katastrofa, tai ne nuo Clonozepamo, o nuo alkoholio ir vaistu kokteilio vos nemirei... Tikrai kad gerai, kad gerai baigesi...
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
Mona rašė:Vat būtent, o gydyt tai jie negydo.

Visi vaistai nuo psichikos tik prigydo be vidiniu pastangu,tai banali tiesa.O kai clonezepama vartojau jauciausi visai gerai,tik kap man tai snudulys pasireiksdavo..,doze 1 ntab..va kai nustojau tada tai pasireiske absitensija.
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#232658 Reiks pagert daugiau laiko,laipsniskai didinant doze iki tinkamiausios(?) ir reguliariai juos vartot,pamatysim poveiki...
Parašėnemoku
memfis25 rašė:Visi vaistai nuo psichikos tik prigydo be vidiniu pastangu,tai banali tiesa.O kai clonezepama vartojau jauciausi visai gerai,tik kap man tai snudulys pasireiksdavo..,doze 1 ntab..va kai nustojau tada tai pasireiske absitensija.

Ne visai. Antidepresantai, neuroleptikai dar kažkiek gydo atstatydami reikalingų medžiagų pusiausvyrą, o raminamieji visai negydo - jie tik vienam kartui tam tikrus ligos simptomus apmalšina. Tad skirtumas tarp jų yra, negalima sakyt, kad visi vienodai negydo.
O kad gydytis ne tik vaistais reikia, tai pritariu.