Moderatorius: signs

Parašėnemoku
apelsinas rašė:Na jei susergi sloga tai nebegi iskart pas gydytoja.Panasiai ir siuo atveju.

Lygini nelygintinus dalykus, xanaxą valgyt be gydytojo išrašymo ne tas pats kas gripexą. :bloga
ParašėKatinas
#227019 Norint nusipirkti vaistus nuo slogos nereikia recepto, nuo vaistu nuo slogos netapsi priklausomas, vaistai nuo slogos neveikia tavo psichikos. Su sloga galetumei kyginti nebent tuo atveju, jei vartotum valerijona arba jonazoliu arbata, bet tikrai ne xanaxa =)
Parašė apelsinas
#227025 Tai manot reikia pas psichologa kreiptis?As tikiuosi,kad savaime praeis nerimas.Siandien visa diena negeriau xanaxo,bet ant vakaro vel apeme nerimas tai galvoju,kad reiktu sigerti.Pas psichologa geriausiu atveju pakliusiu tik kitos savaites viduryje. :(
Parašėnemoku
apelsinas rašė:Tai manot reikia pas psichologa kreiptis?As tikiuosi,kad savaime praeis nerimas.Siandien visa diena negeriau xanaxo,bet ant vakaro vel apeme nerimas tai galvoju,kad reiktu sigerti.Pas psichologa geriausiu atveju pakliusiu tik kitos savaites viduryje. :(

Ne, reikia eiti pas psichiatrą, nes tik jis gali vaistų išrašyti, psichologas negali.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#227492 Vakar po ilgo laiko teko pavartoti xanaxso,tai šį rytą jaučiausi kaip po gerų išgertuvių,turbūt organizmas jau bus atpratęs nuo jo.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#227579 as tai bijau ant jo uzsest jau..kita diena man buna kaip kokios lomkes kartais nesuprantu :? :bloga
Parašė Luana
#227792 Sveiki,
man šiandien šeimos gydytoja atsitiktinai išrašė Xanax'o. Sakau atsitiktinai, nes jinai manęs neinformavo nei kokį vaistą išrašo, nei koks jo šalutinis poveikis. Ir aš tik vaistinėje nusipirkusi pažiūrėjau į pavadinimą.
Situacija tokia, kad nuo kovo pabaigos kamuoja silpnumas ir visiškas išsekimas (kamuodavo ir anksčiau, bet ne toks siaubingas), ypač pavalgius, maždaug valandai praėjus negaliu nei atsistoti nuo kėdės, nei mąstyti, nei kalbėti, dreba rankos ir pan. Iš pradžių galvojau, kad skydliaukė ar cukrinis diabetas, atsisakiau visų blogųjų angliavandenių (saldumynų, cukraus, duonos, krakmolo ir pan.), bet visi hormonų, kraujo, fermentų tyrimai puikūs. Pasimatavus kraują priepuolio metu kartais rodo hipoglikemiją bet ne visada.
Žodžiu, šiandien gydytoja nusprendė, kad aš tikriausiai kažkada sirgau kokiu nors virškinamojo trakto uždegimu ar pan. ir tada buvo negera, o dabar tiesiog psichologiškai bijau valgyti (čia jos visa frazė, kurią jinai kokius keturis kartus pakartojo, neklausė manęs nei kaip aš valgau, nei ką valgau) ir kad man reiktų įtampą apmažinti. Tai vat sako, imk receptą, čia vaistukai nemigdys tavęs, gali ir mašiną vairuoti, nei slopins, nieko. Aha...
Žinokit pasimečiau. Silpnumo priepuolių užeina, bet rečiau, gal porą kartų per savaitę. Tai dabar nežinau net ką daryti su tuo Xanax'u. Beje, išrašė man po 0.25 mg dukart dienoj. Ai, dar, visai nesmagu, bet dirbu teisinį darbą ir bet koks psichiką veikiančių vaistų naudojimo įrašas ligos istorijoje palieka dėmę ir sudaro kliūtis kilimui karjeros laiptais valstybės tarnyboje. O gydytoja manęs neatsiklaususi išrašė tų psichiką slopinančių vaistų (ir įrašė į kortelę) ir net neinformavo.
Ups, sorry, kad tiek daug prirašiau, bet visai pasimečiau, gerti man tas tabletes ar ne.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#227795 Turėtum dar kartą pamėginti pasikoncultuoti su gydytoju,jei neina susišnekėt su šituo,pamėgink nueiti pas kitą.
ParašėKatinas
#227995 as irgi eiciau pas kita gydytoja, o lapeli, kuriame parasyta, kad tau israse xanax, bandyciau isplest, ar su gydytojus leidimu ar be jo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
#228505 Sveiki,as siuo metu esu ne Lt,ilga laika vartojau bromazepama,bet baigesi jis man ir prasidejo toks silpnumas,svaigsta galva,bloga,turiu xanaxo ar nieko jei isgersiu 0,25mg?siaip jis mane slopina,bet gal bus geriau kol sulauksiu bromazepamo.tureciau gauti uz poros dieneliu.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#228506 Taip, jis padės. Bet tu pati supranti, kad tas silpnumas, svaigimas dėl to, kad esi pripratusi prie raminamų? Ir ta priklausomybė tik stiprės.
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
Mona rašė:Taip, jis padės. Bet tu pati supranti, kad tas silpnumas, svaigimas dėl to, kad esi pripratusi prie raminamų? Ir ta priklausomybė tik stiprės.

zinau,suprantu.bet negaliu dabar nutraukti,nes daznai uzeina PA,o tik uz menesio grisiu i Lietuva ir eisiu tada pas gydytojus
Parašė bimbam123
Katinas rašė:as irgi eiciau pas kita gydytoja, o lapeli, kuriame parasyta, kad tau israse xanax, bandyciau isplest, ar su gydytojus leidimu ar be jo :bloga

O ką, tokie dalykai, kad psichiatras išrašė vaistų, jau tau diagnozę kažkokią duoda? :/
ParašėKatinas
#228511 1. Neduoda jokios diagnozes.
2. Net jei ir esi su diagnoze NIEKAS neturi teises skaityti tavo korteles

O bet taciau si mergina dirba TEISINI darba ir cia jau kitas reikalas, kitas dalykas, kad visiskai neaisku ar jai tie vaistai yra butini, nes kaip ir diagnozes nera, o kad gyydtojai labai laisvai raso receptus raminamiesiems visiskai nesukdami sau galvos del pasekmiu as pati esu patyrus. Ir isvis, xanax negydo, jei nera mirtino reikalo, kam ji gert?

Ir nezinantiems paaiskinsiu, kad nei irasai apie lankymasi pas psichiatra, nei diagnoze, nei vaistu receptai visiskai nedaro nieko blogo ir niekas apie juos nesuzinos, jei neketini taikytis i prokurorus, teisejus ir pan. bei neturesi noro isigyti ginklo. Kitu atveju, tai visiskai absoliuciai neveikia gyvenimo. Stop paranojai. aciu.
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
#228593 kas daugiau esat vartoja vxanax gal atsakysit,ar cia man nuo xanaxo ar nuo to,kad nutraukiau bromazepama,uzeina tokios negerumo bangos,bloga,uzgula ausis,galva spaudzia,kazkokia nesava jauciuosi,atrodo nualpsiu,uzdusiu ar dar kas atsitiks.nebegaliu jau baigiu isproteti nuo tokios savijautos.xanaxo per diena isgeriu po 0,5mg iskart visos tabletes negeriu,po truputi.