Moderatorius: signs

Parašė Garik22
#210278 Kazkaip mane tampo stipriai.. kaip ir panika prasideda, nerimas, o tik vakar vakare 1 mg isgeriau, cia gali buti nuo Risperidono taip? Kai geriau Fluanxoli to nebuvo.. hm
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210285 panasu i salutinius... klausimas kieno, ar seroquelio ar rispolepto man labiau i rispolepta nesa...
Parašė Garik22
#210289 Virtual, turbut nuo Rispolepto ir atsirado baimes ( fibojos ) kurios buvo sumazejusios, hm, keista, reikia keist Respolepta, turbut nieko nebus. Ir nuotaika depresuota i vakara ..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210291 tai palauk gi katik pradejai vartot nenorek kad butu gerai is karto =)
Parašė Vovere
#210310 Reikia palaukt.... Gydytoja sake, kad ilgai uztrunka kol pradeda rispoleptas veikt. Ji man skyre 2mg ir taip sake kad maza labai doze, maziau nenorejo skirt. Per kokias dvi savaites manau prades veikt. Kartais tie salutiniai dar nieko palyginus.. svarbu kas galvoj dedas
Vartotojo avataras
Parašė Valdove
#226259 Kas nors dar vartoja? Aš negaliu rašyti ranka vartodama šiuos vaistus, kažkaip neaiškiai ir labai lėtai rašosi... Gal žinot, ar vėliau tai praeis? :( jei ne, tai labai blogai, negalėsiu mokytis :(
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#228516 AS irgi vartoju 2 mg. Pastebejau, kad rasyt ir man sunku, ta prasme nera rankose jegu. Ir vakarais kai isgeriu, tai uzeina vos ne psichoze. Kenciu..
Vartotojo avataras
Parašė Valdove
#228528 Aš gerdavau 4 mg, bet sumažino iki 2, tad dabar man viskas gerai su rašymu. Dar buvo padidėjęs baimės jausmas, baisus nerimas užeidavo beveik dėl nieko, tačiau dabar nesijaučia to =)
O nuo ko jį geri?
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#228530 Geriu nuo sizofrenijos (paprastoji sizofrenija). O tu nuo ko?
Vartotojo avataras
Parašė Valdove
#228532 Lyg ir nuo ūminio polimorfinio psichozinio sutrikimo su šizofrenijos simptomais.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#228534 Oho koks ilgas pavadinimas! Tau net 4 mg buvo skyre? Ar geri kartu su risperidonu ciklodoli?
Vartotojo avataras
Parašė Valdove
#228551 Ciklodolio ne, geriu dar "Parkopan" ir "Haloperidol" :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#228553 Tai parkopan tas pats kas cyclodol...
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#228642 Su cyclodoliu vartojant galima ištvert gydymo pradžią. Man irgi pradžioj buvo lėtumas toks, zombiškumas, vaikščiojau lėčiau, bet dabar viskas ok. Geriu 4mg vakarais. O cyclodolį ryte ir vakare po 2mg.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
Valdove rašė:Kas nors dar vartoja? Aš negaliu rašyti ranka vartodama šiuos vaistus, kažkaip neaiškiai ir labai lėtai rašosi... Gal žinot, ar vėliau tai praeis? :( jei ne, tai labai blogai, negalėsiu mokytis :(

Man taip nuo haloperidolio yra. Ir kaip erzina kai nori rašyti, bet keistai rašosi.... Jei paskirs risperidoną, gal kitaip veiks. Nes kiek paskaičiau tai abu vaistai vienos grupės ir panašūs.