Moderatorius: signs

Parašė Arlen
#228595 manau nemirsi. tik keista kodel taip blogai nutraukus? ilgai gerei didelem dozem? mano gydytojas sake tai silpni raminantys vieni ir kiti.
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
Arlen rašė:manau nemirsi. tik keista kodel taip blogai nutraukus? ilgai gerei didelem dozem? mano gydytojas sake tai silpni raminantys vieni ir kiti.

geriau apie puse metu,nezinau kodel taip,dar be to ne LT esu,negaliu niekur pas gyd nueiti
Parašė Arlen
gitagita rašė:
Arlen rašė:manau nemirsi. tik keista kodel taip blogai nutraukus? ilgai gerei didelem dozem? mano gydytojas sake tai silpni raminantys vieni ir kiti.

geriau apie puse metu,nezinau kodel taip,dar be to ne LT esu,negaliu niekur pas gyd nueiti

ilgai gerei. suprantu tada, kad gali taip buti nutraukus. bet manau jei turi kitu raminanciuju ir si nutraukus ir pradejus kita gerti po kurio laiko viskas susitvarkys.
beje, dabar ne pasiteisinimas esu ne LT ir negaliu nueiti pas gydytoja. yra gydytoju teikianciu konsultacijas per skype ir net receptus issiuncia pastu. taigi tik pervesk pinigelius i saskaita ir kalbekis su gydytoju tau patogiu laiku neatsitraukiant nuo savo kompiuterio. :super
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#228615 Tau paprasčiausia abstinencija. Daryk išvadas, ir mažink raminamų kiekį.
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
#228621 net nezinojau,kad taip galima su gydytojais bendrauti.radau kazkokia psichologo konsultacija online,bet jau savaite ir jokio atsakymo nera.uz menesio grysiu i lt,dabar niekaip negaliu nutraukti raminamuju,ne tas laikas,blogai man labai...tik labai gasdina tas abstinencijos sindromas.daug xanaxo gerti negaliu,migdo mane,o turiu su vaikuciu buti,tad miegot negaliu.laukiu bromazepamo,jis mane raminanciai,bet nemigdanciai veikia.
Parašė Dusulys
#228640 Aš tai nežinau tie abstinencijos simptomai jum tai kaip nuo heroino nušokus.Pakentėkit ir praeis, čia natūralu, jei ilgai gėrei.Ir apie tai reikėjo žinot jau prieš pradedant vartot vaistą, gi informacinis lapelis yra.Pamažu nutraukiant išvis jokių lomkių nebūna.Tik po to psichologiškai sunku be vaisto gyvent.
Parašė Arlen
#228641 pvz. Neuromeda man regis teikia tokias paslaugas:
http://www.neuromedicina.lt/index2.php?pagrid=8
siaip dar mano gydytojas, tik nezinau as jis nori reklamos, nes pervarges ir pati jau menesi kitur gydausi.
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
Dusulys rašė:Aš tai nežinau tie abstinencijos simptomai jum tai kaip nuo heroino nušokus.Pakentėkit ir praeis, čia natūralu, jei ilgai gėrei.Ir apie tai reikėjo žinot jau prieš pradedant vartot vaistą, gi informacinis lapelis yra.Pamažu nutraukiant išvis jokių lomkių nebūna.Tik po to psichologiškai sunku be vaisto gyvent.

man seniau niakad nebudavo jokiu abstinencijos sindromu,jokiu lomkiu,gal kad buvau LT ir pamazu mazindavau vaistus,kai jausdavaus gerai,o kai budavo blogai,pradedavau vel,nes visada ju turedavau.cia jie man pasibaige ir net negalvojau,kad sulauksiu tokiu ziauriu lomkiu.man paciai baisu,nuo tokios savijautos prasideda vel panikos priepuoliai ir kaip uzburtas ratas gaunas.
Parašė Dusulys
#228661 O kas tau yra? Geri AD? Jeigu tik raminančiais gydais, tai tas ratas niekad nesibaigs.
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
Dusulys rašė:O kas tau yra? Geri AD? Jeigu tik raminančiais gydais, tai tas ratas niekad nesibaigs.

pries metus nutraukiau AD,sirgau sunkia depresija su panikos priepuoliais.db viskas atsinaujina,bet nejau pas psichoterapiautus,o tik pas seimos gydytoja bromazepamo issirasydavau,naiviai tikejausi,kad praeis pagerus raminanciu.dabar jauciu,kad jau priejau riba,kai reikia AD.bet UK nenoriu kreiptis pas psichoterapiautus,taigi uz menesio grysiu i Lietuva ir eisiu tvarkytis.tik sunku dabar istempt ta laika.
Parašė Dusulys
#228674 Na taip, jei po puses metu staigiai, tai lomkes tikiu, kad rimtos.Sekmes tau, laikykis.Man bromazepamą skyre tik pirmas dvi savaites kai pradėjau gert AD, bet sunku dar be jo.Užeina kartais toks staigus nerimas ir nėr ką daryt.Tai dabar aguonų arbatą geriu =) Bet bijau priprast.Eisiu pirmadienį xanax'o.
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
Dusulys rašė:Na taip, jei po puses metu staigiai, tai lomkes tikiu, kad rimtos.Sekmes tau, laikykis.Man bromazepamą skyre tik pirmas dvi savaites kai pradėjau gert AD, bet sunku dar be jo.Užeina kartais toks staigus nerimas ir nėr ką daryt.Tai dabar aguonų arbatą geriu =) Bet bijau priprast.Eisiu pirmadienį xanax'o.

aciu :aciu
o kodel xanaxa nori gerti,o ne bromazepama?
Parašė Dusulys
#228684 Gėriau xanax'ą seniau, tai jis man tiko.Aš dažnai nubundu anksti dėl nerimo.Bromazepamas nuima jį, bet vistiek negaliu užmigt, o xanax dar ir gerai migdo, tai dėl to ir noriu jo.O dienai tai abu geri.
Parašė Arlen
#228706 o idomu kodel tik 2 savaites leido gerti raminancius, juk per tiek laiko nepriprasi, nei ka. silpnas vaistukas. as dabar tranxene geriu. cia jau rimtesnis vaistukas. doze galima gan didesne nei geriu dar gert, bet man uztenka. manau kol vaistai suveikia pora menesiu zmogus drasiai gali gerti raminancius, jei reikia ir ilgiau.
o kas ten per aguonu pienas papasakokit. :achtung