Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#223175 neko-chan, kad viską ir išvardinai, vieniem vienas, kitiem kitas...
Parašė Arlen
#228275 Sveiki.
As irgi prisijungiu prie Jusu, nes man neseniai israse sita vaista. Nieko blogo nejauciu, bet gydytoja sake, jei ims pykinti tai yra zenklas, kad kraujuje per didele licio koncentracija ir reikia mazinti doze.
Gal kas galit pasidalinti po kiek laiko pajutot pagerejima gerdami si vaista?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#228332 Aš nesenai dar geriu, prieš tai depakiną gėriau. Nu man lyg ir reguliuoja tas nuotaikų kaitas.
Parašė Arlen
#228336 As tai dar lygiai 3 dienas kaip geriu. :D Bet ir tai lygtais geriau. neramu tik, kad gydausi privaciai ir gydytoja sako nera galimybes atlikti kraujo tyrimu ir teks orentuotis pagal pykinima.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Arlen rašė:As tai dar lygiai 3 dienas kaip geriu...

:D

Aš turbūt antras mėnuo kaip geriu litį.
O dėl kraujo tyrimų tai keista, kad sakė nėr galimybių kraują tirt. Nusiųstų į Santariškes ir vsio, tiek kad mokėt reiktų.
Parašė Arlen
#228350 man iki vilniaus 100 km. siandien skambinau gydytojai. sake yra vietele kur padarys uz pinigus, bet sake vieno kartelio per akis turetu buti ir darysiu tik po keliu savaiciu. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#228552 "передозировка сравнительно часто заканчивается смертью..." (wikipedia) Išvertus: perdozavimas palyginus dažnai pasibaigia mirtimi...

Dabar bijosiu gert... Šiaip geriu dabar po 3 tabletes po 450 mg. O jūs po kiek? ;vokie
Parašė Arlen
#228571 as po 2, bet buvo numatyta doze kelti iki 3. taigi pasidariau psichologini testa ir paaiskejo, kad man situ vaistuku nereikia. gydytoja sake sugerk kiek turi. ten 50 tableciu. sake po dvi gert. na gal nenusinuodysiu per ta laika. :D o jus pasitikekit gydytoju, ne viskuom ka raso reikia sventai tiketi. sekmes. :by
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#228592 Nesąmonė gert vaistus vien tam kad sugert ką turi. :bloga Ką reiškia šventai netikėt. Čia ne šventasis raštas kad tikėt ar ne, bet ir ne iš piršto laužta, kad yra atvejų jog žmonės mirė nuo per didelės ličio koncentracijos organizme. O gydytojas tik žmogus, taip kad gali klysti...

Skaičiau kad nerekomenduojama skirti žmonėms, kurie laikosi bedruskės dietos.
Parašė Arlen
#228594 na jei mirtu tie zmones masiskai, tai neskirtu gydytojai tada manau. juk ir atsakomybe siokia tokia mirus pacientui. man siuo metu yra koreguojamas gydymas. pirmadieni eisiu pas savo gydytoja, tai dabar reikia kazka gerti. pas mane 40 tableciu like. apsirikau skaiciuodama. gal ir negersiu as visu, gal po viena gersiu net nezinau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#228628 Aš ir nesakau kad masiškai visi miršta, neįsiskaitot, po to nesąmones rašinėjat. :bloga

Grįžtam prie temos apie vaistą. :) Man įdomu kur parašyta kad negalima tam tikrų produktų, kaip kai kurie rašo, nes aš kiek skaičiau, tai neradau nieko apie tai. Šiaip tikrai aktualu...

O šiaip aš šalutinių nuo šito vaisto nejaučiu, nors geriu po tris tab. į dieną. Manęs nei slopina, nei rankos dreba, širdis nesibaladoja, viskas normoj.
Parašė Arlen
#228638 As nezinau ko galima ar negalima valgyti. Pati nusprendziau jo nebegerti daugiau. Taigi jau esu ne i tema. Man irgi nebuvo jokiu salutiniu poveikiu. Nors isgerus atrode tarsi lengvai ramintu.
Parašė Arlen
#228707 su mano gydytoja neliudesi. siandien skambinau, tai sake dar kuri laika reikes gerti liti. :D jau tablete isgeriau. sake geriant po 2 koncentracija nebus per didele, gali buti per maza. o man jau didinti nereikes. na nors tiek gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#229651 Kas kiek laiko jums kraujo tyrimus daro? Man per du, tris mėn. jau du kartus ėmė kraują. Gal čia pradžioj taip.. tipo kol dozę sureguliuos...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#229704 kiek geriau nedare nei vieno :bloga