Arlen rašė:manau nemirsi. tik keista kodel taip blogai nutraukus? ilgai gerei didelem dozem? mano gydytojas sake tai silpni raminantys vieni ir kiti.
geriau apie puse metu,nezinau kodel taip,dar be to ne LT esu,negaliu niekur pas gyd nueiti
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Arlen rašė:manau nemirsi. tik keista kodel taip blogai nutraukus? ilgai gerei didelem dozem? mano gydytojas sake tai silpni raminantys vieni ir kiti.
gitagita rašė:Arlen rašė:manau nemirsi. tik keista kodel taip blogai nutraukus? ilgai gerei didelem dozem? mano gydytojas sake tai silpni raminantys vieni ir kiti.
geriau apie puse metu,nezinau kodel taip,dar be to ne LT esu,negaliu niekur pas gyd nueiti
Dusulys rašė:Aš tai nežinau tie abstinencijos simptomai jum tai kaip nuo heroino nušokus.Pakentėkit ir praeis, čia natūralu, jei ilgai gėrei.Ir apie tai reikėjo žinot jau prieš pradedant vartot vaistą, gi informacinis lapelis yra.Pamažu nutraukiant išvis jokių lomkių nebūna.Tik po to psichologiškai sunku be vaisto gyvent.
Arlen rašė:pvz. Neuromeda man regis teikia tokias paslaugas:
http://www.neuromedicina.lt/index2.php?pagrid=8
siaip dar mano gydytojas, tik nezinau as jis nori reklamos, nes pervarges ir pati jau menesi kitur gydausi.
Dusulys rašė:O kas tau yra? Geri AD? Jeigu tik raminančiais gydais, tai tas ratas niekad nesibaigs.
Dusulys rašė:Na taip, jei po puses metu staigiai, tai lomkes tikiu, kad rimtos.Sekmes tau, laikykis.Man bromazepamą skyre tik pirmas dvi savaites kai pradėjau gert AD, bet sunku dar be jo.Užeina kartais toks staigus nerimas ir nėr ką daryt.Tai dabar aguonų arbatą geriu =) Bet bijau priprast.Eisiu pirmadienį xanax'o.