- 2011 07 01, 19:19
Man norėjo palikt bromazepamą tik nakčiai, bet jis manęs nemigdydavo, tai visai nuėmė.Pagal mano psichiatrės logiką, man raminamieji nereikalingi, nes nerimą nuims AD, bet nenuima.Bent kolkas.Tai va, eisiu pas šeimos gydytoją, gal išrašys xanax.Ai, o aguonų pienas tai nevisai pienas.Ten labiau užpilas ar arbata.Liaudiškas receptas.Paimi 3-7 aguonų galvutes, susmulkini, užpili vodke ir palaikai ten biškį, retkarčiais pamaišant.Paskui užplikai karštu vandeniu, palauki kol pritrauks.Dar karštą nukoši ir kai atvėsta gali vartot.Nebandykit, kas bijot narkomanais tapt, nes, kaip ir prie visų opiatų, ilgainiui priprantama.
Dusulys rašė:Man norėjo palikt bromazepamą tik nakčiai, bet jis manęs nemigdydavo, tai visai nuėmė.Pagal mano psichiatrės logiką, man raminamieji nereikalingi, nes nerimą nuims AD, bet nenuima.Bent kolkas.Tai va, eisiu pas šeimos gydytoją, gal išrašys xanax.Ai, o aguonų pienas tai nevisai pienas.Ten labiau užpilas ar arbata.Liaudiškas receptas.Paimi 3-7 aguonų galvutes, susmulkini, užpili vodke ir palaikai ten biškį, retkarčiais pamaišant.Paskui užplikai karštu vandeniu, palauki kol pritrauks.Dar karštą nukoši ir kai atvėsta gali vartot.Nebandykit, kas bijot narkomanais tapt, nes, kaip ir prie visų opiatų, ilgainiui priprantama.
na idomiai cia su tom aguonom. ar tik ne laikas keisti psichiatra, jei sitas jusu negirdi. jei norite raminanciuju su migdomuoju poveikiu, tai toks yra lorafenas. gali ir seimos gydytoja israsyt. pries miega isgeri ir miegi, o diena ramina.

teko duot dovanele, kad raminanciu israsytu. bet vel ji man AD niekaip nepaskyre. teko keist gydytoja.