Moderatorius: signs
- 2011 07 04, 15:57
Man irgi svoris krenta ir tikrai, sunormalėjo apetitas.Zoloftą vartosiu dar visą vasarą,o rudeniop,žiūrėsim,su gydytoja,gal galėsiu palengva nutraukinėti juos.
- 2011 07 07, 10:34
Formulę ir wikipedijoj galima rast.Čia gi ne cocacola.Gerai, patikėsiu tavim, nors man logika kitaip sako.O sertralino efektus labiausiai pajaučiau šiandien.Kažkokia nuotaika geresnė.Baimės jausmą labai mažina, jei anksčiau bėgdavau nuo visokių širšių, tai dabar jos gali man nors ir ant galvos tupėt.Ir apskritai.Įjungia kažkokį "man viskas vienodai" rėžimą. All in all, laimės jis man neatneša, bet tam tikra prasme padeda jaustis šiektiek geriau.
- 2011 07 07, 12:51
dėkui
Dusulys rašė:Džiugu už tave, kad man taip.Nors dar tik trečia savaitė.
dėkui
- 2011 07 07, 12:56
Mona, info apie tą vaista parašyta ir ... weight gain, ir ... loss of apetite. Taigi tie antidepresantai kaip ką paveiks, tai be pusės litro nesuprasi. Juk tiek prirašyta, kad kiekvieną individualiai paknisa- manę į gerąją pusę visom prasmėm
Mona rašė:Tai kad nuo reto SSRI svoris auga, iš kur čia ištraukėt? Aš tai pokyčius pastebėjau jį gerdama, kai pradėjau vietoj Asentros gert Zoloftą, nors tas pats setralinas, bet skirtumas jaučiasi.
Mona, info apie tą vaista parašyta ir ... weight gain, ir ... loss of apetite. Taigi tie antidepresantai kaip ką paveiks, tai be pusės litro nesuprasi. Juk tiek prirašyta, kad kiekvieną individualiai paknisa- manę į gerąją pusę visom prasmėm
- 2011 07 07, 13:03
Gerai, kad padeda, nors tas viskas dzin režimas biškį chierovai skamba. Juk bent kažkiek tos laimės norisi susigrąžinti, kad ir kiek patetiškai skamba.
Ar mėginai pasportuoti? Juk sportas paleidžia tuos endorfinus (kažkaip lyg su dopaminu susiję), tipo natūralus kaifas. Man tai padeda sportas, kožną dieną po valandą vaikštau.
Dusulys rašė:Formulę ir wikipedijoj galima rast.Čia gi ne cocacola.Gerai, patikėsiu tavim, nors man logika kitaip sako.O sertralino efektus labiausiai pajaučiau šiandien.Kažkokia nuotaika geresnė.Baimės jausmą labai mažina, jei anksčiau bėgdavau nuo visokių širšių, tai dabar jos gali man nors ir ant galvos tupėt.Ir apskritai.Įjungia kažkokį "man viskas vienodai" rėžimą. All in all, laimės jis man neatneša, bet tam tikra prasme padeda jaustis šiektiek geriau.
Gerai, kad padeda, nors tas viskas dzin režimas biškį chierovai skamba. Juk bent kažkiek tos laimės norisi susigrąžinti, kad ir kiek patetiškai skamba.
Ar mėginai pasportuoti? Juk sportas paleidžia tuos endorfinus (kažkaip lyg su dopaminu susiję), tipo natūralus kaifas. Man tai padeda sportas, kožną dieną po valandą vaikštau.
- 2011 07 07, 21:41
Bandau sportuot.Nu vaikščiot gamtoj kur nors, jei tai galima pavadint sportu, bet forma mano apgailėtina.Jeigu anksčiau lengvosios atletikos varžybose prizines vietas imdavau, tai dabar po kilometro pavargstu, tenka pavėsy kur pasėdėt.Bet apskritai, tas labai į naudą.Be endorfinų, tiesiog nelieka laiko savipisai.Bandau daugiau sociolizuotis, pas draugus, kiek jų liko, nueit.Žodžiu nesedėt vienam su savo mintim.Tik po to ateina toks chujovas jausmas, kad visdėlto tai man neteikia jokio malonumo.Darau viską mechaniškai, kad tik daryt.Bet tai, visgi, geriau nei nedaryt nieko ir gulėt lovoj.
- 2011 07 08, 06:26
Na aš dar pratęsiu tą temą. Tą sugalvojau ne aš pati, o klausiau psichiatro. Be to, dauguma tyrimų atliekami būtent su originalais. O čia jau mano pastebėjimas: Asentros informaciniam lapely parašyta, kad jais gydoma depresija ir obsesinis konpulsinis sutrikimas, o Zolofto dar ir socialinis nerimas, potrauminio streso sindromas ir panikos priepuoliai. Manau, ne be reikalo.
O dėl to, kad viską darai mechaniškai, be malonumo, nieko keista – depresija, deja, nepraeina taip greitai, kaip mums norėtųsi.
Dusulys rašė:Formulę ir wikipedijoj galima rast.Čia gi ne cocacola.Gerai, patikėsiu tavim, nors man logika kitaip sako..
Na aš dar pratęsiu tą temą. Tą sugalvojau ne aš pati, o klausiau psichiatro. Be to, dauguma tyrimų atliekami būtent su originalais. O čia jau mano pastebėjimas: Asentros informaciniam lapely parašyta, kad jais gydoma depresija ir obsesinis konpulsinis sutrikimas, o Zolofto dar ir socialinis nerimas, potrauminio streso sindromas ir panikos priepuoliai. Manau, ne be reikalo.
O dėl to, kad viską darai mechaniškai, be malonumo, nieko keista – depresija, deja, nepraeina taip greitai, kaip mums norėtųsi.
- 2011 07 08, 11:14
Aš irgi pastebėjau, kad skirtinguose vaistų lapeliuose, skirtingos indikacijos parašytos, nors medžiaga ta pati.Bet sertralino molekulė yra tik viena ir visuose vaistuose vienoda.Dabar rytas, tai sunku mąstyt, vėliau aš tau pateiksiu daugiau kontrargumentų.
- 2011 07 09, 19:09
Geriu keletą metų ir poveikis gan neblogas. Tik turiu visada nesumaišyti su kitais vaistais, nes ima drebėti rankos. Ypač stiprus rankų drebėjimas būna po ilgo nevartojimo ir sumaišius su vaistais nuo alergijos.
"You know, the only thing I can be is a writer. I'm absolutely unprepared for anything else. When you've lived the kind of life I have, you are good for nothing. Only writing can save you."- Anne Rice
- 2011 07 09, 19:12
Tai reiškia, kad reikia vengti ilgo nevartojimo.
- 2011 07 09, 19:15
Kad aš kaip tik nutraukiu gydymą kai dar gydytoja neliepia....
Geriausia yra klausyti ką liepia gydytojai ir vartoti taip kaip liepia.
Geriausia yra klausyti ką liepia gydytojai ir vartoti taip kaip liepia.
"You know, the only thing I can be is a writer. I'm absolutely unprepared for anything else. When you've lived the kind of life I have, you are good for nothing. Only writing can save you."- Anne Rice