Moderatorius: signs

Parašė autumn
seeds rašė:
Indre rašė:Šie vaistai vienintelė išeitis man užmigti....

Sis vaistas yra toks pat meslas kaip ir benzodiazepaminiai migdomieji, na gal tolerancija truputi leciau issivysto. Jis skirtas TRUMPALAIKIAM nemigos gydymui. Tai yra trumpo veikimo nebenzodiazepaminis vaistas, bet veikimas labai panasus i bendzodiazepamini. Isvis tokius vaistus drausciau vartoti, na nebent yra kritine situacija kai zmogaus gyvybei kyla gresme. Esme tame, kad net ir trumpai vartojant issivysto priklausomybe ir dar didesne nemiga. Ilgai vartojant si vaista gali net epilepsijos priepuoliai prasideti. O del savo haliucinogeniniu savybiu jis uzsienyje placiai naudojamas kaip narkotikas tarp jaunimo. T.y. prisivalgo vaikai ju ir nemiega. To pasekoje prasideda haliucinacijos. Manau jau geriau kartais ir pakentet, pabut be miego, negu naudot si vaista, nes jau jau pradesit kelio atgal daugumai nebus. Tuo labiau, kad yra ne tiek kenksmingu alternatyvu...
http://www.youtube.com/watch?v=QBb6YLLnYLU

Norėčiau, kad nuo šiol šitam skyriuj visi, kurie nusprendžia pateikti savo objektyvią ir neginčytiną nuomonę apie vaistus ir dar parekomenduoti, vartoti juos ar ne, pirmiausia pateiktų savo gydytojo licencijos kopiją. Ačiū.
Dar nepakenktų diplomo priedas, kuriame būtų raudonai paryškinti už farmacijos egzaminus gauti pažymiai.
Parašė seeds
autumn rašė:
seeds rašė:
Indre rašė:Šie vaistai vienintelė išeitis man užmigti....

Sis vaistas yra toks pat meslas kaip ir benzodiazepaminiai migdomieji, na gal tolerancija truputi leciau issivysto. Jis skirtas TRUMPALAIKIAM nemigos gydymui. Tai yra trumpo veikimo nebenzodiazepaminis vaistas, bet veikimas labai panasus i bendzodiazepamini. Isvis tokius vaistus drausciau vartoti, na nebent yra kritine situacija kai zmogaus gyvybei kyla gresme. Esme tame, kad net ir trumpai vartojant issivysto priklausomybe ir dar didesne nemiga. Ilgai vartojant si vaista gali net epilepsijos priepuoliai prasideti. O del savo haliucinogeniniu savybiu jis uzsienyje placiai naudojamas kaip narkotikas tarp jaunimo. T.y. prisivalgo vaikai ju ir nemiega. To pasekoje prasideda haliucinacijos. Manau jau geriau kartais ir pakentet, pabut be miego, negu naudot si vaista, nes jau jau pradesit kelio atgal daugumai nebus. Tuo labiau, kad yra ne tiek kenksmingu alternatyvu...
http://www.youtube.com/watch?v=QBb6YLLnYLU

Norėčiau, kad nuo šiol šitam skyriuj visi, kurie nusprendžia pateikti savo objektyvią ir neginčytiną nuomonę apie vaistus ir dar parekomenduoti, vartoti juos ar ne, pirmiausia pateiktų savo gydytojo licencijos kopiją. Ačiū.
Dar nepakenktų diplomo priedas, kuriame būtų raudonai paryškinti už farmacijos egzaminus gauti pažymiai.

Labai atsiprasau, paprasciasiai pamaniau, kad patingesite skaityti Nepriklausomu Klininkiniu tyrimu ataskaitas. Objektyvi gydytojo nuomone yra beverte pries milijonus kainuojanciu klininkiniu tyrimu duomenis. O salutiniu efektu, kuriu neisvardinau yra daug... Taigi pateikiu nuorodas i dokumentus patvirtinancius mano teiginius:

^ Petroski RE, Pomeroy JE, Das R, et al (April 2006). "Indiplon is a high-affinity positive allosteric modulator with selectivity for alpha1 subunit-containing GABAA receptors" (PDF). J. Pharmacol. Exp. Ther. 317 (1): 369–77. doi:10.1124/jpet.105.096701. PMID 16399882.

^ Harter C, Piffl-Boniolo E, Rave-Schwank M (November 1999). "[Development of drug withdrawal delirium after dependence on zolpidem and zoplicone]" (in German). Psychiatr Prax 26 (6): 309. PMID 10627964.

^ "Hypnotic dependence: zolpidem and zopiclone too". Prescrire Int 10 (51): 15. February 2001. PMID 11503851.

^ Sethi PK, Khandelwal DC (February 2005). "Zolpidem at supratherapeutic doses can cause drug abuse, dependence and withdrawal seizure" (PDF). J Assoc Physicians India 53: 139–40. PMID 15847035.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115859 Seeds, gal tu ir vėžiu sergančiam eik paaiškint, kad morfijus žalingas?

Eisit man tuoj į Pruvynėlį. :evil:
Parašė seeds
nulis rašė:Seeds, gal tu ir vėžiu sergančiam eik paaiškint, kad morfijus žalingas?

Eisit man tuoj į Pruvynėlį. :evil:

Hehe, na matot esme yra tame, kad Lietuvoje labai jau didelis benzodiazepaminiu vaistu vartojimas. Kiek zinau is savo ir aplinkiniu gyvenanciu Lietuvoje patirties, tai, kad gydytojai ten labai lengva ranka juos israso. Nors tai ir ne visada butina. Vakaru pasaulyje puikiai zinoma, kad sie vaistai sukelia greita tolerancija, pripratima, del to yra skiriami tik visiskai kritiskais atvejais. Lygiai taip pat kaip ir morfijus skiriamas mirstanciam ligoniui ;)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#127372 Šiuo metu išgyvenu turiningas, ir nelabai, nemigas. Iš pradžių pakako Klonazepamo. Dabar išrašė Stilnox'ą, bet bėda tame, kad jis manęs nemigdo arba migdo, kai primetu puse Klozo tabletikės. Nepatinka man tas visiškai. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Nespalvota mergaite
#131473 Stilnoxas - superinis vaistas. Buvau juo labai patenkinta, staigiai atjungdavo, o is ryto jausdavaus visiskai zvali, lyg migdomuju negerus, ir egzamine sededavau issimiegojus ir kuo puikiausio zvalumo :lakstau Tik va kas buvo juokinga, pirmakart kai o,5 tabletes isgeriau, nuejau iki tualeto, o isejusi nebesupratau, kurioj vietoj esu ir kur sienos, o kur durys :da vos iki kambario nusivilkau, bet cia tik vienas kartas taip ;-), pirmas...
Parašė mazuikiene
#139993 Jau metai naudoju stilnoksą miego sutrikimui .Pradžioje išgėrus vieną tabletę kojos pindavosi ir jausdavausi kaip girta.Aišku išgėrus migdomųjų reikia iš karto eiti miegoti.Dabar Stilnoksas beveik neveikia,o pabandžius nutraukti prasidėjo dar didesnė nemiga.Kad atsiranda priklausomybė tai tikrai išbandžiau ant savo kailio.
Vartotojo avataras
Parašė dziun
#141227 priklausomybe nuo visko atsiranda. zmogus tiek nuo nikotino tiek nuo sokolado gali buti priklausomas.. kas liecia vaistus tai mano nuomone priklausomybe nuo ju yra maza kaina uz galimybe pilnavertiskai gyventi :)
Vartotojo avataras
Parašė amika
#192171 Visi cheminiai vaistai yra blogis. Bet jeigu niekaip be jų?- jeigu liga? As miegui, jei reikia vartoju tik zolpidem(stilnox) - man duoda kokybiska svaru miega ir diena jokio mieguistumo, kas budavo nuo Lorafen.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219122 Vienintelis, kuris idealiai padeda mano nemigai. Superiškai užmiegu, be jokių kančių ir ryte lengvai atsikeliu. Prieš miegą dar pasimėgauju jo ypatinguoju poveikiu, dėl kurio ryte kartais gailiuosi ( :D tokių nesąmonių draugam prikalbėdavau). Vieną epizodą buvau pripratęs, bet dabar viskas gerai (Mano taktika - pavartot 4 dienas iš eilės ir padaryt minimum 2-jų dienų pertrauką). Šiuo metu darau ilgą pauzę ir šiaip nėra prasmės jo vartot kartu su benzodiazepinais, kuriuos dabar vartoju (nors zolpidemas ir nėra benzodiazepinas, bet veikia tuos pačius receptorius).
Greitu metu, galbūt paskirs AD ir nebereiks kompleksų vaistų.
Vartotojo avataras
Parašė Xylotrechusrusticus
#222161 Vartoju, bet nereguliariai. Tik kai reikia užmigti. Priklausomybės dar neišsivystė. Šiaip vienas geriausių migdomųjų, kuriuos esu gėręs
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#229455 ;angel Labai geri vaistai, bet naudoju tik kai reikia anksti keltis, o vakare nenoriu miego. Arba kai labai nervinuosi ir negaliu miegoti.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#233475 miegu nuo ju dieviskai...bet rytai kosmaras...lyg buciau gerus ir nemiegojus...issigandus..pavargus...kaip maisu trenkta...gal geriau net nemiegot tada :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#234494 Aš visad gerdavau hypnogen, o nauja nenorm. psichiatrė ir tai labai nenoriai išrašė man zolpidemo 10 tab. Hypnogen negalėjau nusipirkt, nes toj pakuotėj 15, tai pirkau kito gamintojo kažkokį Š ir manęs visiškai neveikia normaliai :( Dar priedo, ji nori mane slopint neuroleptikais. Nu ne, neisiu pas ją. Bet reik kuo greiciau gaut recepto hypnogenui, nežinau net ką daryt :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#247495 gal kas žinot ar su kokia nors diagnoze kompensuoja šį vaistą?