Moderatorius: signs

Parašė Dusulys
#229132 Galbūt.Gal čia tokia "kaukė".O gal tik perdėtai reagavau į jos šaltumą, kaip man pasirodė.
Parašė Arlen
nemoku rašė:
Dusulys rašė: psichologei, matosi, rūpi ištikrųjų padėti, o psichiatrėj - tik vaistų prirašyt.

Nes tuo iš esmės ir skiriasi šios profesijos, psichiatrai pagrinde praktikuoja gydymą vaistais.
taip yra su psichiatrais, nes jie pagrinde gydo vaistais, uztat psichiatrai - psichoterapeutai turetu ir vaistus israsyti, ir psichologais pabudi, bet kaip daznai buna valdiskose istaigose sie irgi dirba tik kaip psichiatrai.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#229652 pradedu ir as vartot siuos vaistus , pirma tablete isgeriau , nesijaucia jokio slopinimo ar siaip kazkokio fizinio poveikio , bet va nuejau i kirpykla be jokios baimes :angel
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#230301 Prieš dieną prirašė gerti po pusę tabletės 3 kartus per dieną. Šiaip nuramina geriau nei Xanax, gal ŠIEK TIEK tokį svaigulio jausmą sukelia, bet ne itin.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#230782 Koks veikimo laikas bromazepamo teoriskai ? :)
Parašėnemoku
#230786 Rašo, kad 12-20 val. Jei ateityje norėsi sužinoti kokio nors vaisto veikimo laiką, tai rašyk į internetą vaisto pavadinimą ir pridėk ''half life''.
ParašėKatastrofa
#231927 Geras vaistukas. Nuramina, atpalaiduoja, svarbiausia, kad nenešioja į šonus.
ParašėKatastrofa
#234083 Dabar jau geriu šešių miligramų, bet nejaučiu jokio skirtumo.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#234090 As 15 mg isgeriau ir nelabai jautesi skirtumas ar 6 ar 15 :x Galvojau kad pagelbes man jie , bet nieko gero :(
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#234091 o cia biski ne per daug? daktarai jum leidzia tiek gert ?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#234098 6 tai normalu , 15 per daug , bet cia tik bandymas buvo :)
Parašė Arlen
#234114 jei nematot skirtumo gerdami maziau ar daugiau gerkit maziau. mano gydytojas visada kai prasydavau recepto siule 6 mg., nes sake silpnas vaistas. man visad 3 uztekdavo, tik sia vasara gal rimciau apsirgau, kad prireike stipresniu raminanciu.
Parašėnemoku
#234134 Čia jau ir 20 nepadės, kai proto taip nėra. :bloga
ParašėKatastrofa
#234136 Atsiprašau, žmonės, po penkiolika mg galima gerti tada, kai apsisvaiginti nori, bet gydymui jie šiaip ar taip nepadeda.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#234149 6 yra didziausia doze kiek zinau...
na issidirbineja ir paskui verkia kad priprantama prie tu vaistu