Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#231397 yra, mano teta cipramil geria.
Parašė Arlen
#231435 gal but, nes esu seniai gerus cipramil. po to cipralexu pakeite. gydytojas sake, kad tai patobulintas cipramil ir pati skaiciau apie vaisto sukurima, jo poveiki, tai cipralex naujas iki tol tokiu savybiu niekad neturejes vaistas.
ParašėŠiršė
#231509 Aš geriu cipramil. Man jie tinka, greit pripratau, šalutiniai buvo silpni ir tik pirmas kelias dienas. Į juos pernelyg ir nesigilinu, ne to iš vaistų tikiuosi.
Parašė mariusss
#244921 Man išrašė "Pram" 20 mg. Veiklioji medžiaga citalopramum. Ko, gero kad apie šį vaistą kalbate?
Parašė Svenska
#246354 Taip, Pram'as tas pats. Man jį teko gerti, bet tik tą vieną dėžutę suvartojau, o kitą kartą jau pirkau Citalopram Teva. Iš esmės tas pats. Atrodė, kad nelabai padeda, nes buvo nuotaikų svyravimų, suicidinių minčių, bet kai juos pakeitė ir vėl su trenksmu grįžo panikos priepuoliai tai galvoju kaip po velnių man tada buvo gerai!
Parašė Svenska
#247636 Man skirdavo tik ryte.
Parašė Arlen
#247639 Siaip AD yra geriami ryte, bent daugumoje atveju.
Vartotojo avataras
Parašė Charlie_Sheen
#249284 Vartoju juos dar labai trumpai, tad pastebėjau mieguistumą, nusilpimą. Visi sako, kad tai normalus, slopinanmasis poveikis praeis po kelių savaičių, tad to ir laukiu. Bet jie padeda, nekokios mintys yra, tačiau emocijos visiškai dingo dėl jų.
Parašė Baran
#271647 ar kas nors vartojate si vaista? man sake kad jis gali but geresnis uz cipralexa
Parašė Baran
#288628 ka daryti, geriu cipramili 50 mg ir buna net diena panikos atakos sedint prie kompiuterio, bijau iseiti i parduotuves, bendrauti visiskai nesinori, depresija paumeja i vakara, visiskai liudna pasidaro, cipramili geriu apie 3-4 savaites, 50 mg geriu savaite, bet nieko gero nejauciu
Parašė Baran
#293274 kas dar vartojate ar vartojot? kokie ispudziai?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#293908 Pries 3 metus vartojau Cipralexa - metus laiko. Buvo 2 metai pertraukos. dabar vel telo kreiptis i gydytoja. paskire Cipramili, paaiskino, kad man esmes nedaro kuri gerti, tik skiria del to, kad padidetu svoris kaip nuo Cipralexo. Na, lauksiu efekto.... laikas parodis... Nors man labai tiko Cipralexas, bet ir prisidejo virssvoris. kaip bus su siuo vaistu, neisivaizduoji...
Parašė svetimapalata
#299968 ar kas nors geria citalopramo po 60 mg? ir ar padeda? nes aš tai nieko nejaučiu...
Vartotojo avataras
Parašė suicaedere
#307080 Vartoju Citalopram Actavis 20 mg jau beveik tris savaites, padidino mieguistumą ir nuovargį, lenda į galvą vis mintys, kad niekada nepasveiksiu.. :bloga Užtat beveik pranyko tamsos baimė, nežinau, ar čia nuo šitų tablečių, bet vis šis tas :)))
Parašėgiliuvasara
#309197 Sveiki pradesiu keisti zolofta i ciral tai prisijungsiu i jusu gretas. Labai tikiuosi kad sitas vaistas pades. Gal kas vartojat Ciral "Sandoz" kompanijos? :)