Moderatorius: signs
- 2011 08 12, 15:27
O man jis kaip tik nesumažina seksualinio potraukio, ką pvz darė paroksetinas. Pakeitė man vien dėl sekso. Tai db po 75 miligramus geriu kasdien ir viskas čiki piki. Na žinoma šiek tiek trukdo jis pasiekt orgazmą, kaip ir daugelis antidepresantų, bet ne tiek stipriai kaip paroksetinas, nuo kurio išvis nieko neišeidavo. Man tai puikus vaistas.
- 2011 09 29, 16:53
As irgi antra diena juos geriu.Geriu vakare po 75mg.Antra diena be asaru-ir namus susitvarkiau,pietus paruosiau =) Kolkas tik geri atsiliepimai.
Pykina,bet pakenciama .Daugiau joookiu pasaliniu.
Pykina,bet pakenciama .Daugiau joookiu pasaliniu.
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2011 10 26, 08:09
jei po 75 mg geriat, tikrai ne nuo šių vaistų potraukis dingo. Man kai skundžiaus psichiatrui kad nuo paroksetino nepavyksta baigt, tai į šitą pakeitę ir viskas ok. Nors gal moterims kitaip
- 2012 02 25, 22:36
As dvigubai. Kazko maza vistiek.
nakviša rašė:Geriu 150mg jau keturis mėnesius...sunku pasakyt apie poveikį,žinoma be jų gal ir visai būtų ne kas,tik nerimo neveikia,kaip ir visi kiti,vartoti anksčiau AD.Tik nepastebėjau,kad nemiga būtų paaštrėjusi,nors miegas niekada nebūna geras.
As dvigubai. Kazko maza vistiek.
F 33.1
- 2012 02 25, 22:54
Zinok, man taip buvo. Bet dabar jau dvi po 150 geriu. Nuotaika, darbas, bendraut galiu.
Gabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?
Zinok, man taip buvo. Bet dabar jau dvi po 150 geriu. Nuotaika, darbas, bendraut galiu.
F 33.1
- 2012 02 25, 23:00
Spindulelis rašė:Kas ta Alventa,man tokiu neisraso.As irgi noriu geros nuotaikos ,bendraut.Pasidomesiu Alventa,jie kompensuojamiGabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 02 25, 23:14
AS juos seniai geriu. Kompensuojami.
Taigi matai, visiem skirtingai.
As tavo vaisto negaliu gert. Nenoriu but apsnudus!
maingirdas rašė:Spindulelis rašė:Kas ta Alventa,man tokiu neisraso.As irgi noriu geros nuotaikos ,bendraut.Pasidomesiu Alventa,jie kompensuojamiGabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?
F 33.1
- 2012 02 28, 00:57
Spindulelis rašė:Nepasakyciau,kad apsnudes,kad ramina ,tai tiesa.Tai ketipinor 25 mg. ir Cymbalta geriu.Na as paklausiu pas Asta ,gal man Alventa tiktu.O kiek jie kainuoja menesiui ir ar kompensuojami.maingirdas rašė:Spindulelis rašė:Kas ta Alventa,man tokiu neisraso.As irgi noriu geros nuotaikos ,bendraut.Pasidomesiu Alventa,jie kompensuojamiGabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane

Pykinimas dingo,miegas tvarkosi,nuotaika akivaizdziai geresne =)