Moderatorius: signs

Parašė Homodepresicus
#23080 Oksana, pas psichiatrą nesilankau, bet lankausi pas psichoterapeutę...
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#23162 na va rytoj guliuosi i skyriu. palinkekit man sekmes :)))
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#23163 sėkmės :) lauksim grįžtančios :by
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#23165 aciu aciu grisiu ateisiu pasipasakot kaip sekes :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#23177 sekmes =)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
hailiee rašė:na va rytoj guliuosi i skyriu. palinkekit man sekmes :)))

Sėkmės =) :by
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#23282 hailiee sekmes :flo :jap
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#23337 aciu aciu visoms B)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#23546 Buvau šiandien pas Vilką, super gydytojas: griežtas, rimtas, teisingas, profesionalus. Pirmadienį testus pas psichologę darysiuos. Sakė jau labai senai pas mane turėjai ateit.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Sheila rašė:Buvau šiandien pas Vilką, super gydytojas: griežtas, rimtas, teisingas, profesionalus. Pirmadienį testus pas psichologę darysiuos. Sakė jau labai senai pas mane turėjai ateit.

sheila kaip tu pas ji patekai? papsakoks, nes ir as uzsinorejau...gal isgydys...
Parašėlakstute
Sheila rašė:Buvau šiandien pas Vilką, super gydytojas: griežtas, rimtas, teisingas, profesionalus. Pirmadienį testus pas psichologę darysiuos. Sakė jau labai senai pas mane turėjai ateit.

saunuole :super :flo
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#23681 MAN IRGI JIS LABAI PATINKA...JIS DIRBA KMUK psichiatrijos klinikoje, arba seimos centre Medgintas (jeigu nepriklausai tam seimos centrui, tai konsultacija mokama)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#23714 o kaip man gauti siuntima i klinikas? reikia prasyt psichiatres? o tada apsilankymas klinikose nemokamas tiesa?
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#23715 seimos gydytojos prasyk siuntimo, o registraturoje pas Vilka registruokis....
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#23717 super! kai tik mano gydytoja gris is atosatogu eisiu ir prasysiu...aciu :flo