Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#233836 Pritariu visiems kas keikia haloperidolį. :x Baisus vaistas. Nuo jo labai sukausto kaklą tad tenka gerti "Parkopan", tada jau tik kaip žmogus jautiesi. Tikiuosi po savaitės išrašys kitus, nes kiek žinau haloperidolis tik ūmioms būsenoms prirašomas.
Parašė vardasss
#247190 Kodėli jūs taip keikiat haloperidoli puikus amžiais patikrintas vaistas psihozėms gyditi puikiai tinka,man padėjo :DD
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#247192 Keikiam, nes daug kam pašalinis poveikis nuo jo buvo. Yra šiais laikais ir geresnių vaistų. Nenoriu net prisiminti kokia daržovė nuo haloperidolio buvau. Džiaugiuosi, kad nebereikia jo gerti.
Parašė Arlen
#247669 Na nesakykit, kad visi vaistai geri ir vienodai lygus. Man kazkada skyre Amitriptilina. Tai yra antidepresantas. Haloperidolio man gert neteko. Tai po to as ejau pas kitus 2 gydytojus ir abu sake, kad tai labai stiprus vaistai, su stipriais salutiniais poveikiais. Isvis sake, kad nera labai gerai, kad juos geriau, nes liga nebuvo tokia jau ir sunki, o ir yra geresniu, saugesniu vaistu. Taip, kad taip. Raso ypac poliklinikose visoki suda, kad tik pinigu sutaupyti.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
vardasss rašė:Kodėli jūs taip keikiat haloperidoli puikus amžiais patikrintas vaistas psihozėms gyditi puikiai tinka,man padėjo :DD

Ziurint kokiais kiekiais gert.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Lestatas rašė:Pritariu visiems kas keikia haloperidolį. :x Baisus vaistas. Nuo jo labai sukausto kaklą tad tenka gerti "Parkopan", tada jau tik kaip žmogus jautiesi. Tikiuosi po savaitės išrašys kitus, nes kiek žinau haloperidolis tik ūmioms būsenoms prirašomas.

Umioms? ta prasme...
Man israse, kai durnos mintys atakavo, palasindavau lasiuku, lyg praejo.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
Spindulelis rašė:
Lestatas rašė:Pritariu visiems kas keikia haloperidolį. :x Baisus vaistas. Nuo jo labai sukausto kaklą tad tenka gerti "Parkopan", tada jau tik kaip žmogus jautiesi. Tikiuosi po savaitės išrašys kitus, nes kiek žinau haloperidolis tik ūmioms būsenoms prirašomas.

Umioms? ta prasme...
Man israse, kai durnos mintys atakavo, palasindavau lasiuku, lyg praejo.

Lašiuku davė ligoninėje. Vėliau buvo išrašę tablečių. Dabar kai viskas normalizavosi geriu risperidoną. Šis geriau veikia, jaučiuosi taip puikiai lyg negerčiau jokių vaistų. :)
Parašė mariusss
#248064 O, man risperidonas labai netiko, nuo jo buvau lyg zombis, buvo apsoliuti apatija, negalėdauvau nusedėti vietoje, bijau net prisiminti. haloperidolio negeriau, tai nežinau ką ir kmentuoti.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
mariusss rašė:O, man risperidonas labai netiko, nuo jo buvau lyg zombis, buvo apsoliuti apatija, negalėdauvau nusedėti vietoje, bijau net prisiminti. haloperidolio negeriau, tai nežinau ką ir kmentuoti.

Kai pradėjau gerti man lygiai tas pats buvo, bet dabar jau geriu jį pusę metų tai viskas praėjo. Priprato matyt organizmas, nes jaučiuosi puikiai. :super
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#248238 Normaliai mane tas haloperidolis veikia, jokių šalutinių nejaučiu. Dažnai pamirštu išgert cyclodol ir vistiek jokių šalutinių. Galvoju net išvis nebegert cyclodol. Kam?
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#248251 Na, jei nesijaučiau nieko blogo reiktų pasitart su gydytoju, gal leistų nebegert. Šiaip be jo negaliu, nes nuo haloperidolio kaustė, o nuo risperidono akys apsiblausia, nieko nematau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#262960 Geriu apie metus haloperidolį, taip kad ne tik ūmiom formom gydo... Dabar geriu po 5mg ryte. Negeriu jokių parkopan ar cyclodol. Ir dėl halo viskas norma, kiti vaistai kiti vaistai...
Parašė burial
#262979 siaip haloperidoliui be intensyvios psichozes kritiniam atvejui nelabai yra dabar pagristu panaudojimu, turetu toliau gydymas eit atipiniais neuroleptikais, kurie daug maziau sukelia extrapiramidiniu poveikiu
Parašė renatas
vers rašė:Man išrašė. Kam teko vartot, pasidalinkit patirtimi. ;)
TEKO vartot man pasireiske salutinis poveikis sukauste kuna susuko kakla seiles pradejo varvet ziaru buvo siap vartojant haloperidoli reikia vartot cikladoli arb perkopana kad nekaustytu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#265470 Liepė gyd. gerti vakarais, atseit gal nuo halo man mieguistumas gali būti. Nors kiek skaičiau, neturėtų jis migdyti. Nu žiūrėsim...
Ką nors haloperidolis migdo???