Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#234048 Man risperidonas visiškai nepadėjo. Tiesiog jo netoleravau. Turiu kažkur stalčiuj pakuotę numestą, reiks mesti į šiukšledėžę.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#234664 Ar jums neuzkieteja viduriai nuo risperidono?
Ar buvom kam nors kad net pradejo kamuot hemorojus?
Pastebejau kad labai pradejo kietet viduriai, o nuo to ir hemorojus prasidejo.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#235215 O GAL KĄ PYKINO IR GALVA SKAUDĖJO NUO ŠITO VAISTO?
Parašė Tipotipas
#235226 mane labai kauste nuo sito vaisto, netiko man jis
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#235371 Viskas, sumazinau doze, dabar geriu 1 mg vietoj 2 mg. Jauciu, kad pradeda grizt jausmai.. Tuoj mesiu visai vartot. Ir svorio priaugau, kazkur 12 Kg.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#235384 Tau puiku, Gavelinni, man tik padidino iki 1mg. Pastebėjau, kad apetitas sukilo labai nuo risperidono. :S O nenoriu priaugt svorio, esu anoreksikė iš prigimties. :bloga Iš vis sunkiai toleruoju visus psichotropinius vaistus..
Parašėnegative
Lestatas rašė:Tau puiku, Gavelinni, man tik padidino iki 1mg. Pastebėjau, kad apetitas sukilo labai nuo risperidono. :S O nenoriu priaugt svorio, esu anoreksikė iš prigimties. :bloga Iš vis sunkiai toleruoju visus psichotropinius vaistus..

kaip suprast?
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#235405 Tau Lestat tai butu neprosal priaugt svorio! 1 mg beveik nieko nereiskia, tas pats kas nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#235428 enigma, aš labai nekenčiu savęs, bijau valgyti, kad nesustorėčiau. Todėl mane gąsdina pakilęs apetitas.

Gavelinni, taip, gydytoja sakė, kad 1mg labai mažai, bet vis vien jaučiu pašalinį poveikį, netoleruoju aš tokių vaistų, bet ką padarysi tenka gerti. Tikiuosi viskas bus gerai ir nedidins daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#236218 Uzejau cia atsisveikint su Risperidonu 2 mg! Geriau gal 1,5 metu. Priaugau gal 13 kg. Nuo siandien daktare pakeite i kitus vaistus Kventiax 200 mg (quetiapinum). Ziuresim kaip seksis (einu paskutini snikersa suvalgyt he he).
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236357 Geriau ta rispolepta kokius 4men.vaiksciojau kaip apspangusi,nieko nesinorejo daryti,visalaika miegodavau,sumazejo spaudimas iki 90/60 buvau nualpus,nes sauleje negalima buti.Dabar vartoju anafranili,tranxene,depakine chromo ir seroqeli 400,daugmaz pagerejo,atsirado energijos,tik itampa vis dar isliko ypac is ryto kai prabundu
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236358 P.S.Tranxenas ir seroqelis man padeda geriausiai,tranxene nuima rytini nerima ,o seroqelis vakare
Parašėnegative
#236371 seroquel'is yra tas pats kvetiapinas, tik kad kitu brendu ( o yra toks žodis lietuviškai?)
Parašėnegative
enigma rašė:seroquel'is yra tas pats kvetiapinas, tik kad kitu brendu ( o yra toks žodis lietuviškai?)

oi, maniau čia ne apie risperidoną, o apie kvetiapiną kalbėjai, kad netiko tau jis.
nu neesmė.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
mango123 rašė:Geriau ta rispolepta kokius 4men.vaiksciojau kaip apspangusi,nieko nesinorejo daryti,visalaika miegodavau,sumazejo spaudimas iki 90/60 buvau nualpus,nes sauleje negalima buti.Dabar vartoju anafranili,tranxene,depakine chromo ir seroqeli 400,daugmaz pagerejo,atsirado energijos,tik itampa vis dar isliko ypac is ryto kai prabundu

Jaučiuosi lygiai taip pat, mango123.... O ta įtampa kaip sakai, tai lyg nerimas kažkoks?