Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė kukas
#145267 Man irgi paskirtas tepriadilis nuo nervingumo. Geriu kai reikia po ketvirtį ir daugiau pagal situacijos sunkumą. Iškart veikia, man nuima ir skrandžio maudimą nuo nervingumo. :aciu
Parašė Rocxel
#145278 ka žinau, geriu dar tik pora dienų, po 2 per dieną, bet kolkas nieko nejaučiu.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145549 Atėjo rugsėjis ir vėl nerandu sau vietos, negi vėl reikės pradėt gert Tiapridal :bloga Pabandžiau vėl porą kart po 1/4 išgert, bet kažkodėl man atrodo, kad net labiau sudirgus pasidariau, kži ar gali taip būt?..
Parašėnemoku
#161368 Geriu 100mg. Neįsivaizduoju, kodėl man jį išrašė.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
lorke rašė:bet nuo remirono ziauriai auga svoris :lakstau

man per pirmus kelis men priaugo koki 5kg ir viskas jau dabar vel pradejo krist ir puse nukrito kad ir geriu nieko jau nebepadeda, nors ir buvo israsytas remeronas kad svorio priaugciau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#191084 geriu 50mg ryte 50mg vakare, 5 dienas jau. nesuprantu..nieko nejauciu,gal net labiau dirglesnis pasidariau. kai sueis savaite gersiu 100mg / 100mg. tikiuosi numus nerima ir skrandi sutvarkys, nes jau netenku vilties.. :bloga
Parašė softice
#194032 Man sitas vaistas labai padeda... Bet ji nutraukus prasidejo lomkes ir jauciausi dar blogiau. Todel pradejau vel naudoti, po truputi mazindamas. Naudojau po puse tabletes ryte ir vakare. Naudoju su valdoxan ir finlepsin.
Parašė žiovulys
#234648 O šį vaistą (Tiapridal), reikia gerti vakare? Man išrašė po vieną tabletę per dieną nuo nerimo, bet pamiršau ar rytą ar vakarą sakė gerti... :birst:
Na, jeigu migdo, tai vakare greičiausiai? :birst:
Parašė Dovile
#236178 sveiki, gal kas vartojote TIAPRIDAL 100 MG.? man juos israse gydytojas po ketvertuka tabletes gerti. kaip jie veikia ? ar yra kokiu salutiniu poveikiu kam buve?
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#238927 Aš geriu Tiapridal du kartus per dieną po tabletę (ankščiau reikėjo po pusę gert, bet nei skausmas, nei nerimas nesiliovė), tačiau penktadienį ryte sugėriau paskutinę tabletę, ir nuo tada gyvenu be jų. Nerimas išsivystė į baimę.
Parašė Procella
#239080 Dovile, aš labai negera būdama mamai duodavau po ketvertuką prieš miegą, kad jai nerimas praeitų, nes situacija buvo labai nekokia. Pati vartoju trečią savaitę po 150mg kasdien, tai nieko nejaučiu. Tik teigiamą poveikį - ramesnė pasidariau, nebeima pyktis. Nors šiandien per pietus tik ketvirtį išgėriau - baigėsi man jie, o pas daktarę patingėjau nueiti, tai jaučiu, jog nervas ima. Nežinau kaip užmigsiu tiesą sakant...
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#239719 Vartoju apie mėnesį, šiek tiek apmažino juodas mintis ir nerimą. Bet laaaabai nedaug. Vartoju po 2 per dieną.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#262603 Pradejau. Ryte puse, vakare puse.
Nesuprantu, gal geriau...
Parašė All_Of_It
#263599 mane jis migdo.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#264841 Manęs tai ne.