Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
Katastrofa rašė:Vartoju jį rytais, bet kad geriau jausčiausi nuo jo - nepasakyčiau. Tiesą pasakius išvis manau, kad jis man nereikalingas.

Na ne visiems tinka. Man pvz netiko, tik paūmino viską.
Vartotojo avataras
Parašė Ramsius
#232501 Sveiki, geriu ir aš Seroxat. Pirmą dozę gėriau po 10 mg (po pusę tabletikės) 20 dienų, dabar pradėjau (taip gyd liepė) po visą, t,y., 20 mg...Nu dabar tai pasijautė stipriau....Pirma tik svaigimas buvo nedidelis, ir koordinacija sutrikus šiek tiek....Dabar kai išgeriu po kokios valandikės prakaitas žliaugia (čia jau minėjo kažkas apie tą prakaitavimą), ir silpnumas užeina....
O kad nerimą nuslopintų...Nežinau kolkas.....Nes vistiek bijau eiti iš namų viena.....
Tiesa, dar priedo geriu arba Lyrica arba Lorafeną. O ARBA tai todėl kad dalyvauju nerimo gydymo programoj kur lygina 2 vaistų poveikį...TAi va ir nežinau ką gaunu, ar vieną ar kitą vaistą...
Bet savijauta apskritai šlykšti....Puola juoda depresija, pyktis ant visų aplinkinių.... :sos:
Pamiršau prisistatyti: turiu generealizuotą nerimo sutrikimą su agorafobijos elementais :da
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#232507 Turi palaukt kelis mėnesius, AD poveikis nepasireiškia iš karto.
Vartotojo avataras
Parašė Ramsius
#232509 Tai teoriškai žinau...LAukiu....Bet nerimas baigia suėsti iš vidaus...
Vartotojo avataras
Parašė siakimirka
#233775 va va, o iš kur dar žinot, ar čia tau tas vaistas netinka, ar čia tik šalutinis poveikis, kuris turi praeiti geriausiu atveju per mėnesįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįįį :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#233776 Tas ir blogiausia pradedant gerti AD, kad nežinai, ar jie tau tiks. Bet šalutiniai praeis greičiau, nei pasirodys poveikis. Bet kokiu atveju, ne per dieną susirgot, ne per dieną ir pasveiksit.
Parašė bimbam123
#234129 Na va, jau 6 dienos, kaip aš "sausas". Jaučiuosi puikiai ir nemanau, kad tai pasikeis. Reziume: šis vaistas man padėjo, pakėlė nuotaiką, kai to labai reikėjo, nors ir pašaliniai pojūčiai buvo gan sunkūs pradžioj. Bet va metant simptomų praktiškai jokių nebuvo, kaip kad visi gąsdina, kad bus. Aišku, paliko jis savo pėdsaką organizme kai kuriose vietose, manau, ilgam ar ne visam, bet visumoje vertinu šį vaistą savo situacijoje labai teigiamai.

P.S. Tikrai čia geras forumas, įdomu paskaityti būdavo, bet, tikiuosi, kad nebesilankysiu čia (nes juk kai gerai jautiesi, ir į naršyklę nėra reikalo rašyti žodžio "depresija"). Linkiu visiems, kurie dar nepasveiko, pasveikti ir jaustis kaip galima laimingesniems :)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
bimbam123 rašė:Na va, jau 6 dienos, kaip aš "sausas". Jaučiuosi puikiai ir nemanau, kad tai pasikeis. Reziume: šis vaistas man padėjo, pakėlė nuotaiką, kai to labai reikėjo, nors ir pašaliniai pojūčiai buvo gan sunkūs pradžioj. Bet va metant simptomų praktiškai jokių nebuvo, kaip kad visi gąsdina, kad bus. Aišku, paliko jis savo pėdsaką organizme kai kuriose vietose, manau, ilgam ar ne visam, bet visumoje vertinu šį vaistą savo situacijoje labai teigiamai.

P.S. Tikrai čia geras forumas, įdomu paskaityti būdavo, bet, tikiuosi, kad nebesilankysiu čia (nes juk kai gerai jautiesi, ir į naršyklę nėra reikalo rašyti žodžio "depresija"). Linkiu visiems, kurie dar nepasveiko, pasveikti ir jaustis kaip galima laimingesniems :)

Na, bent vienas pasveiko :) Džiugu už tave.
O dėl nutraukimo, ne visiems juk vienodai, pvz. visi skundžiasi, kad Alventa sunku baisiausiai nutraukt, o man visiškai nieko nebuvo.
Parašė jonis2
bimbam123 rašė:Na va, jau 6 dienos, kaip aš "sausas". Jaučiuosi puikiai ir nemanau, kad tai pasikeis. Viduriavimas? Reziume: šis vaistas man padėjo, pakėlė nuotaiką, kai to labai reikėjo, nors ir pašaliniai pojūčiai buvo gan sunkūs pradžioj. Bet va metant simptomų praktiškai jokių nebuvo, kaip kad visi gąsdina, kad bus. Aišku, paliko jis savo pėdsaką organizme kai kuriose vietose, manau, ilgam ar ne visam, bet visumoje vertinu šį vaistą savo situacijoje labai teigiamai.

As taip pat ji vertinu teigiamai
Parašė Renius
#235154 Jau du menesiai kaip nutraukiau vartojima sio vaisto :by
Vartojau beveik penkis metus. Pamesti buvo sunku.
Dabar jauciuosi normaliai, bet naudojan vaistus buvo geriau.
Pagridinis sio vaisto pliusas, bent man, tai kad nekriepi demesio
i smulkmenas (visos nesekmes pofig).Padejo man jis tikrai.
Bet norisi gyventi be vaistu(nenoriu priklausomybes jiems).
Na tikiuosi nereiks sugryzti prie ju.
Vartotojo avataras
Parašė siakimirka
#235293 sveiki, taigi jau mėnuo geriu seroxat, pradžia buvo sunki dėl šalutinio poveikio; dabar geriau, tik popietinėm valandom baisus sustingimas ir neviltis apima, bet vistiek geriau nei buvo be vaisto šio. Tik va vienas dalykas - per mėnesį priaugau 5 kg. tai galvoju, jei ir toliau taip augs svoris, reiks keisti AD... :bloga o gal tik pradžioj taip auga svoris? vėliau nebeaugs? gal kas man galėtų atsakyti :play
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#235310 Šiaip seroxatas ne iš tų, kurie augina svorį, nors, aišku, visko pasitaiko. O dėl ko tu jo priaugai, apetitas padidėjo? Ar kažkaip pasikeitė mitybos įpročiai pradėjus gert vaistus? Nes iš oro juk svoris neauga. Gal valgai slopindama nerimą? Gali dar būt, kad sulėtėjo medžiagų apykaita, tai tada padeda judėjimas, pasivaikščiojimai, tarkim, jei negali sportuot, kontrastinis dušas, žalia arbata.
Parašė Thanatos
#235323 Aš geriu paroxetiną, kurį laiką jaučiausi kaip devintame danguje, jis labai nuslopino sociofobiją, bet dabar vėl blogai jaučiuosi, baisiai vieniša...
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Thanatos rašė:Aš geriu paroxetiną, kurį laiką jaučiausi kaip devintame danguje, jis labai nuslopino sociofobiją, bet dabar vėl blogai jaučiuosi, baisiai vieniša...

O ar vaistai gali padėt nuo vienatvės?
Vartotojo avataras
Parašė siakimirka
Mona rašė:Šiaip seroxatas ne iš tų, kurie augina svorį, nors, aišku, visko pasitaiko. O dėl ko tu jo priaugai, apetitas padidėjo? Ar kažkaip pasikeitė mitybos įpročiai pradėjus gert vaistus? Nes iš oro juk svoris neauga. Gal valgai slopindama nerimą? Gali dar būt, kad sulėtėjo medžiagų apykaita, tai tada padeda judėjimas, pasivaikščiojimai, tarkim, jei negali sportuot, kontrastinis dušas, žalia arbata.

daug pamąstymų sukėlė tavo atsakymas, ypač sakinys, kad iš oro svoris juk neauga... oi, bijau aš to svorio - nuo pat paauglystės jis man atrodo toks sunkiai kontroliuojamas dalykas, o valios pas mane ne per daugiausiai; išties seroxat pakeitus mano nuotaikas, pasikeitė ir valgymas - daugiau norisi valgyti, bet tikrai ne tiek kad 5 kg per mėnesį priaugtų (man taip tebuvo kai laukiausi) turbūt kažkiek ir sulėtėjo medžiagų apykaita. Nu reiks toliau stebėt, o jei ir toliau taip, tai keisiu AD, nes prisidėtų man dar vienas ir svarbiausia visų pastebimas nemalonumas manyje... Iki to metus gėriau sertraliną - šis tikrai svorį net nežymiai mažino; bet dabar man sertralinas ryškiai nebetinka.