Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#231383 Tikiuosi:), visgi pirma diena tik.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#231416 O klausykit, jis nuo nerimo padeda? Nežinau, tik pradėjau gert, o man toks liguistas nerimas sukilo, ir naktį pabundu išsigandus...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#231431 Man iš pradžių jis viską nuimdavo, lūždavau nuo jo.
Kartą įkaliau ir išėjau pasivaikščiot, tai vos namo grįžau, galvojau griūsiu kur po medžiu ir miegosiu. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#231433 Pas mane tai visai mažytė dozė, tai gal ne nuo jo čia man nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#231434 Man is pradziu buvo nerimas isgerus , jai neidavau miegot , atsigulus nieko , o dabar viskas tvarkoj :)
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
Mona rašė:O klausykit, jis nuo nerimo padeda? Nežinau, tik pradėjau gert, o man toks liguistas nerimas sukilo, ir naktį pabundu išsigandus...

man tokie pabudimai nakti dazneja ir dazneja.Geriu XR jau kuri laika,bet pradzioje to nebuvo.Dabar retinu geriu reciau(kas antra para),veikiausiai atpalaidavimas pablogejo,o organizmas juk priprates matyt reikalauja.Ka kalbet apie psichika.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#231470 Aš tai visgi nusprendžiau negerti jų, grįžau prie trittico. Nes nors ir trumpiau miegu, bet bent jau nerimas ne toks didelis, ir nepabudinėju.
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
Mona rašė:Aš tai visgi nusprendžiau negerti jų, grįžau prie trittico. Nes nors ir trumpiau miegu, bet bent jau nerimas ne toks didelis, ir nepabudinėju.

O pati perejei orie trittico,ar tai padarei pasitarus su psichiatru?
Vartotojo avataras
Parašė SharpAngled
#235460 Aš geriu 400mg seroquel dozę, man jis sukelia nerimą, tačiau nepaisant to jis man labai padeda gydant mano F21 diagnozę, apie kurią stengiuosi kuo mažiau galvot, ir aplamai po 5 menesių seroquel vartojimo prašviesėjo protas, o ir benzodiazepinų nebereik saujom ryt...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#235508 Man kazkur po pusantro menesio pagerejo nuo jo , kiek bandes vaistu sitas tinkamiausias =)
Vartotojo avataras
Parašė Leduks
#235629 Sveiki,nesveiki..Esu bipolikas,geriu Saroquel po 600mg jau 4men.Pirmas savaites maloniai svaigino,o db jau dzin,geriu kaip "bambonkes i medu pamirkes",o lomkes ziaurios: nepilnavertiskumas,soc.fobijos,na hrč beviltisko slabako faze.Laukiu manijos epizodo kaip ziurke surio,nes tik užvalges manijos jauciuos zmogum.Aisku daug bedu ji sukuria,bet jau geriau but"ereliu vaskiniais sparnais",nei "kirmele kurmio gerklej";-).Na tik bipolikai gali suvogti apie ka as cia svaigstu,tik toks toki gali suprast.Jei cia yra bipoliku parasykit man ndust777@yahoo.com, nes tik toks toki suprasim,palaikysim,pristabdysim,uzjausim.Apsikeisim t.nr.,info ir t.t.Kitos rusies lig.nedomina.Ir gal kas zino ar yra abstinencija nutraukus Saroquel?Ar geriau palaipsniui ji nutraukt mazinant doze,ar galima iskarto? Isanksto dekingas Sveiki,nesveiki..Esu bipolikas,geriu Saroquel po 600mg jau 4men.Pirmas savaites maloniai svaigino,o db jau dzin,geriu kaip "bambonkes i medu pamirkes",o lomkes ziaurios: nepilnavertiskumas,soc.fobijos,na hrč beviltisko slabako faze.Laukiu manijos epizodo kaip ziurke surio,nes tik užvalges manijos jauciuos zmogum.Aisku daug bedu ji sukuria,bet jau geriau but"ereliu vaskiniais sparnais",nei "kirmele kurmio gerklej";-).Na tik bipolikai gali suvogti apie ka as cia svaigstu,tik toks toki gali suprast.Jei cia yra bipoliku parasykit man ndust777@yahoo.com, nes tik toks toki suprasim,palaikysim,pristabdysim,uzjausim.Apsikeisim t.nr.,info ir t.t.Kitos rusies lig.nedomina.Ir gal kas zino ar yra abstinencija nutraukus Saroquel?Ar geriau palaipsniui ji nutraukt mazinant doze,ar galima iskarto? Isanksto dekingas
Vartotojo avataras
Parašė Mona
memfis25 rašė:
Mona rašė:Aš tai visgi nusprendžiau negerti jų, grįžau prie trittico. Nes nors ir trumpiau miegu, bet bent jau nerimas ne toks didelis, ir nepabudinėju.

O pati perejei orie trittico,ar tai padarei pasitarus su psichiatru?

Žinoma, kad pasitarus.
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#238486 Del komplikaciju daznai psichiatrai vengia keisti vaistus,sita pastebejau.Man sitaip buvo ,gyd nustebo jog negeriu jo paskirtus, sakau man ligoninej pakeite.(Gera gydytoja papuole kjai gulejau 3 karta) Tai ruscia mimika tese gydyma su Serogueliu...pries tai buvo Leponex...O kai paprasiau raminanciu,nes buvau nerimastingas,tai jis mazdaug pakankamai ir taip vaistu,ka nori paexperimentuoti,matau kaip nesuprantu jo gydymo metodo nors tu ka..
Parašė Gercyk
#238704 Sveiki, ar jums nuo Seroquelio nesinori valgyti miltinio maisto ir siaip.. ypac naktimis? Man nuo jo ziauriai norisi kokiu bandeliu, batonu ir t.t....
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#239048 Ilga laika geriau maximalia doze,atsirado pakitimu kaip regos deformacios,kordinacija rodos kita.