Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236422 As net nemoku paaiskinti,kiekviena ryta kai pabundu su nepaiskinamu nerimu,kad norisi rekti verkti,tada tuojau pat lekiu gerti vaistus,po ju kazkiek nurimstu ypac po tranxene geriu 20mg jau ir jauciu kad jis man kazkiek padeda
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#236447 Taip, ir man vos nubudus ryte taip būna. :verkiu Toks jausmas, kad vietos nerandu. Bet man dar tenka gerti rispolept, niekur dėtis negaliu.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236506 As savo psichiatrei pasakiau,kad rispoleptas man netinka,keite i kvetiapina.
Nesuprantu kodel vieniems zmones lengvas gyvenimas,kitiems kancia :( nu bet kaip visada nuteikiu save,kad esu stipri,kad privalau buti stipri,is isores visiems atrodau nenugalima,o viduij toks meslas,kaip ji issikuopti?????
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
mango123 rašė:As savo psichiatrei pasakiau,kad rispoleptas man netinka,keite i kvetiapina.
Nesuprantu kodel vieniems zmones lengvas gyvenimas,kitiems kancia :( nu bet kaip visada nuteikiu save,kad esu stipri,kad privalau buti stipri,is isores visiems atrodau nenugalima,o viduij toks meslas,kaip ji issikuopti?????

Ar jauti skirtuma dabar kai pakeite? Ar kvetiapinas geriau? Man irgi pakeite i ji.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236515 Aisku,kad pasijuto skirtumas
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#236540 Tai papasakok koks tas skirtumas?
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236595 As ne tokia mieguista,susireguliavo spaudimas,nes nuo rispolepto jis labai nukrisdavo,esu ramesne ir darbingesne,o kaip tau?
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#236602 Man nuo Kventiax buvo didelis panikos priepolis, tai kolkas nutraukiau ir vis dar geriu Risperidon 1 mg.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236608 aisku,kiekvienam skirtingai veikia vaistai,kas tinka man tas netinka kitam
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#237927 Grizau prie Risperidono 2 mg. Po menesio daktare bandys keisti vel i kitus vaistus. Niekaip nesiseka atsikratyt. Gali but, kad ir kiti vaistai netiks..
Vartotojo avataras
Parašė iev
#241913 aš vos neišprotėjau nuo šitų vaistų. vos paėjau, sienom ramsčiausi ir visas kūnas nutirpinėjo, bet haliucinacijas kaip mat nuėmė
Vartotojo avataras
Parašė iev
#241974 tik 1mg :D
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#241991 O Dieve, juk nuo 1 mg nieko neturi jaustis! Na tu turi but labai jautrus zmogus. Nors ir as toks esu..
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
mango123 rašė:As net nemoku paaiskinti,kiekviena ryta kai pabundu su nepaiskinamu nerimu,kad norisi rekti verkti,tada tuojau pat lekiu gerti vaistus,po ju kazkiek nurimstu ypac po tranxene geriu 20mg jau ir jauciu kad jis man kazkiek padeda

Zinok man tas pats. Prabundu ir nerimas prasideda. Tarkim 7 15 reikia keltis, tai tuo metu ir prasides. Kunas virpa, drebi visas. Cia darbo dienomis. O ne darbo dienomis kartais prasideda, kartais ne.