Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#201291 man daznai buna kad pamirstu ka norejau sakyt stoviu prasiziojus o mintis pabego :kazokas arba issijungiu is aplinkos ir staiga sugriztu i realybe su klausimu KA sakei?
Parašė Benny
#201332 cia ne nuo vaistu o cia ira degenralizaciya ar kaip ten kai atsiungi
Parašė mantas5533
#224964 ar kam nors nuime nerima?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#224968 As juos ilgai geriau,man jie labai tiko ir nerima ir nuotaikas sutvarke ,tik nutraukimas buvo laabai sunkus
Parašė mantas5533
#224972 o koks nerimas buvo pas tave pries cymbalta vartojant? o tai nutraukus neatrkrenti?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#225323 Mantai, paskaityk temą nuo pat pradžių, rasi, kam padėjo. Ir beje, nesitikėk greitų rezultatų.
ParašėKatastrofa
#229432 Aš vartoju Cymbaltą, bet nemanau, kad šis vaistas man padeda. Mėginsiu jo atsikratyti.
Vartotojo avataras
Parašė amika
#229504 Aš geriu cymbaltą po 60 mg - nuėmė nerimą puikiai ir rankų tirpimą. Bet depresijos - nieko... nepadeda. Geriu jau pusę metų. Bandėm ir net po 120 mg - tas pats. Dėl nerimo verta. Man šalutinių nebuvo pradedant, tai džiaugiaus nors tiek.
Parašė Nematoma
#231425 Abstinencija nuo jų žiauroka: svaigsta galva, mėto į šonus, ir šiaip kamuoja bendras silpnumas, bet žinoma poveikis poveikiui nelygus, kitam gali būti ir kitaip.
O šiaip tai nerimą tikrai gerai nuima, praktiškai verkimo nebėra, sunkiai susigraudinu, apetitas normalus, tik va su lytiniu potraukiu ne kaži kas.
Cymbalta vartoju po 60 mg daugiau nei metus laiko. Su jais jaučiuosi gerai.
Parašė Tomateja
#235590 Sveiki. Labai norėčiau sužinoti ar geria kas šiuos vaistus dėl streso sukeliamo skausmo? Ir kaip sekasi sveikti?
Parašė daldum
#236813 Gal kas žinot vaistų, kurių pagrindinė sudedamoji dalis duloksetinas, pavadinimą Rusijoje? Kiek žinau ten Cymbaltos kaip ir nėra.
Parašė Nematoma
daldum rašė:Gal kas žinot vaistų, kurių pagrindinė sudedamoji dalis duloksetinas, pavadinimą Rusijoje? Kiek žinau ten Cymbaltos kaip ir nėra.

Galbūt reikėtų teirautis gydytojo.
Parašė Jurgaaa
#237666 As Cymbalta geriau puse metu po Valdoxano. Kokias tris dienas is pradziu uzeidavo laimes ir liudesio bangos. Patiko tas jausmas. Ypac, kai per savaite emiau jausti, kaip malonu tinginiauti (anksciau riogsodavau lovoj ir viskas man buvo kancia). Nuo sio vaisto pamazu atsirado sveikas malonumo jausmas. Ko niekad nejauciau vartojant Valdoxan (vartojau metus).
Seniau as budavau siam forume. Neprisiregistravus. Skaitydavau ir mane tai labai palaike, kad ne viena as, kad ne man vienai taip blogai.
Todel labai bijojau Cymbaltos nutraukimo, kaip cia rasiusieji patyre.
Mane ispejo, kad gali skaudeti galva.
Taciau jokio nutraukimo sindromo visiskai nebuvo.
Gal pora kartu paskaudejo galva, bet skausmas toks, kaip ilgai miegi ir persimiegi. Nors is tikruju as ir megstu ilgai pamiegoti, gali buti, kad ir persimiegojau tada.
Cymbalta mane pastate ant koju.
Parašė Gercyk
#238703 Pradejau ir as juos vartoti po 60 mg, pirma diena 30 mg, bet pagerejimo jokio nejauciu, o vartoju 6-7 dienas..