Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#235763 sveiki, gal yra artimiausiu metu žmonių, kurie gulsis į Kauno Marių ligoninę arba klinikas? arba gal, kas patirtim pasidalintų gulėjimo jose.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#238857 Ech. Pradėjau lankyti Dienos stacionarą Vilniuje, Vasaros g.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#238858 Tris kartus buvau pas psichiatrę, ir visus kartus, jis man vis užsimindavo apie ligoninę. Kalbėjo apie Naująją Vilnią arba kažkokią ligoninę Šiauliuose, kadangi Kaune, anot jos, nėra vietos. Turbūt, mano mama labiau bijo, kad aš galiu gulti ten, nei aš pats. Ji bijo, kad po gulėjimo aš visam gyvenimui galiu likti psichinis ligonis "ant lapelio". Na, aš ir pats nelabai noriu ten, nes turiu šiokią tokią sociofobiją, ir neįsivaizduoju, kaip reikėtų kelias savaites išgulėti palatoje su kitais žmonėmis, kurie irgi turi, gal net didesnių problemų. Kartais atrodo baisu, o kartais man visiškai nusispjaut, kur mane veš ir ką su manim kas darys...
Parašė Gercyk
#238871 Man irgi sake gultis jau daug kartu, bet as kaip ir bijau, o priedo to man dabar egzaminai ant nosies, o apie gulejima mano tevai lygiai ta pati mano ir as, kazkaip truputi bijau is tikruju, negalima tureti nei kompiuterio, nei televizoriaus, tai ka galima isveigti tenais 52 dienas? As greiciau pats isproteciau tenais bebunant, negu namuose... hm..
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#238872 Valtiel, patikek, jeigu paguldys i ligonine, tai tiktai tavo paties labui. Daktarai turetu viska daryti, kad issiaiskintu kokiu vaistu tau reikia ir kaip tau imanoma padet. Nebijok likti ant lapelio ligoniu, as irgi gavau invaliduma ir visai delto nepergyvenu, dar uz tai ir pinigu duoda.
O ligoninej jei atsigulsi tai greitai priprasi. Laikykis ir zenk i prieky ryztingai!
Parašė Gercyk
#238875 Gavelinni ir nesigaili del vairuotojo pazymejimo?
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
Gercyk rašė:Man irgi sake gultis jau daug kartu, bet as kaip ir bijau, o priedo to man dabar egzaminai ant nosies, o apie gulejima mano tevai lygiai ta pati mano ir as, kazkaip truputi bijau is tikruju, negalima tureti nei kompiuterio, nei televizoriaus, tai ka galima isveigti tenais 52 dienas? As greiciau pats isproteciau tenais bebunant, negu namuose... hm..

Ten nei telefono neturėsi, nei muzikos klausyt galėsi, nei jokio privatumo, nieko...
Parašė Gercyk
#238895 Cia kaip supratau ''Azuolyno'' klinikoje taip? Net gi televizoriaus, net gi muzikos negalesiu paklausyti ir net gi telefono, ir artimieji aplankyti negales?? Tai gi kancia, o ne gydymas.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#238896 Artimieji galės aplankyti. Išties, ten labiau kančia nei gydymas. Nors, čia priklauso nuo žmogaus požiūrio.
Parašė Gercyk
#238897 Na tikrai as negalesiu buti toks izoliuotas, as megstu laisve, tai gal ten tik sizofrenikai daugiau guli ar kitokie labiau, stipriau sergantys pacientai, o man yra depresija, generalizuoto nerimo sutrikimas, obsesinis-kompulsinis sutrikimas, agorafobija. Dabar kaip parasei, kad negalima tureti nei telefono ir net silelio televizoriaus, tada as geriau kitur kur pasiieskosiu, gal ten bus ne tokia izoliuota aplinka.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#238898 Na, aš ne apie "Ąžuolyną" kalbėjau, o bendrai apie ligonines. Gal ten kitaip, nežinau.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#238899 Paprastose psichiatrinėse leidžia ir telefus ir kompus turėt, bent jau klaipėdoj.
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#238900 Gal kas nors yra gulėjęs Kaune VPPS? Papasakokit, kaip ten viskas.

Taip pat įdomu dėl Naujosios Vilnios. Kaip ten? Kokia sistema, priežiūra, slauga, daktarai?
Parašė Gercyk
#238903 O kaip tada Privacioj "Azuolyno" klinikoj, gal kas esate guleje, ar girdeje atsiliepimu? Nes man jau baisoka i ja gultis, kai pasake, kad kompo negalesiu tureti, tai reiskia gal ir telefonu negalima bus tureti... Pasidalinkite patirtimi?
Parašė Gercyk
#238916 Naujosiso Vilnios (Parko 15 g.), kiek esu girdejes, tai ten paguldo, neziuri su kuo, pazystamas gulejo, vos istvere 2 savaites (alkoholizmas), sake pagulde su tokiais pacientais, kurie rekauja naktim, visiskas nesamones daro, kaip sakoma su durnais visiskai, tak, kad neziuri su kuo guldo, tai tiek..